benimde severek izlediğim bir dizi..özellikle monkun takıntıları yokmuuuuu.)) zaten biraz takıntılı bir insandım iyice takıntılı olmaya başladım..eşim bazen bana monk diyor.))
bence zaten Monku sıkı takip edenler ,birazda kendilerini buluorlar onda ...bende de böyle garip detaylar vardır ve onu bu yüzden çok seviyorum...çok sevindim benden başka izleyen biriyle karşılaştığıma ...sevgiler a.s.
ben zaten dedeftiflik,macera,korku ,polisiye dizilerini ve filmlerini çok severim..çünkü heyecanlı oluyorlar ve sonraki bölümünü merak esdiyorsun..birazda bu yüzden izliyorum ama izlediğim hiç bir dizi yada filmde buradaki gibi takıntılı bir kişilik yoktu..bence bu diziyi diğerlerinden ayıran bir özellik bu..
öyle klasik o onu sevdi,bu buna gitti,ay kavuşacaklar mı dizilerini artık izlemiyorum çünkü içimi daraltıyor..ne oo öyle ağlaşmalar ,salya sümük ağlamalar .))ayyyyyyyyy zaten içim daralmış bir de böyle dizilerle daraktamam.))
ha birde karısı trudiye karşı da sevgisi hala gitmemeiş güzel ama bence 7 yıl önce ölen birisi içinde sanki yaşıyormuş ve gelecekmiş gibi beklemekte yersiz.hala yüzüğü parmağında...
geçenlerde bir adam 21 yada 31 yıl önce ölen karısının mezarını bir oda haline getirip ,onunla yaşayan adamı izledim..kimse kusura bakmasın da ben buna sevgi demem..bu hastalıklı bir sevgi...........
bende bir monk hayraniyim resmen bayiliyorumm adama:)..herkese de tavsiye ederim pazar gunleri saat 19.00 da :))
Yeni bölümlerimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?