Monk / TNT

buzdevri

Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
5.629
20
158
Diğer
monk1.jpg

Karısı Trudy’nin 1997 yılında öldürülmesinin ardından saplantı zorlantı bozukluğu ve çeşitli fobilerle baş etmek zorunda kalan obsesif bir kişiliğe sahip dedektif Adrian Monk’un hayret uyandıran dikkati ve zekâsı.

Monk, Emmy ödülü sahibi televizyon dizisidir. Obsesif bir kişiliğe sahip San Fransico'da yaşayan dedektif Adrian Monk'un her bölümde değişik olayları inanılmaz bir dikkat ve zeka ile çözdüğü, komedi ağırlıklı polisiye bir dizidir.

Monk, 2.sezon bölümleriyle Her pazar 20:00'da TNT'de...

çok sevdiğim bu diziyi izlemeyenler varsa diye paylaşmak istedim ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Izninle mesajina eklenti yaptim, benimde cok sevdigim izledigim bir dizi türkiyede de yayinlaniyor olmasi cok güzel, keyifli zaman gecirmek istiyenler icin bende öneriyorum yerimseniben

çok teşekkür ederim sevgili KUZEY ... ben becerememiştim açıkcası resimli bir düzenleme çokk iyi oldu... emeğinize sağlık :))

izleyen pek yok herhalde ama ben yinede yorumlarımı yazayımm bu akşamkş bölümüde çok güzeldii..... böyle bir karakteri bu kadar iyi yansıtmak çokk zordur başarılıı olmuşş ....

benimde severek izlediğim bir dizi..özellikle monkun takıntıları yokmuuuuu.)) zaten biraz takıntılı bir insandım iyice takıntılı olmaya başladım..eşim bazen bana monk diyor.))

benimde severek izlediğim bir dizi..özellikle monkun takıntıları yokmuuuuu.)) zaten biraz takıntılı bir insandım iyice takıntılı olmaya başladım..eşim bazen bana monk diyor.))

bence zaten Monku sıkı takip edenler ,birazda kendilerini buluorlar onda ...bende de böyle garip detaylar vardır ve onu bu yüzden çok seviyorum...çok sevindim benden başka izleyen biriyle karşılaştığıma ...sevgiler a.s.

bence zaten Monku sıkı takip edenler ,birazda kendilerini buluorlar onda ...bende de böyle garip detaylar vardır ve onu bu yüzden çok seviyorum...çok sevindim benden başka izleyen biriyle karşılaştığıma ...sevgiler a.s.

ben zaten dedeftiflik,macera,korku ,polisiye dizilerini ve filmlerini çok severim..çünkü heyecanlı oluyorlar ve sonraki bölümünü merak esdiyorsun..birazda bu yüzden izliyorum ama izlediğim hiç bir dizi yada filmde buradaki gibi takıntılı bir kişilik yoktu..bence bu diziyi diğerlerinden ayıran bir özellik bu..
öyle klasik o onu sevdi,bu buna gitti,ay kavuşacaklar mı dizilerini artık izlemiyorum çünkü içimi daraltıyor..ne oo öyle ağlaşmalar ,salya sümük ağlamalar .))ayyyyyyyyy zaten içim daralmış bir de böyle dizilerle daraktamam.))
ha birde karısı trudiye karşı da sevgisi hala gitmemeiş güzel ama bence 7 yıl önce ölen birisi içinde sanki yaşıyormuş ve gelecekmiş gibi beklemekte yersiz.hala yüzüğü parmağında...
geçenlerde bir adam 21 yada 31 yıl önce ölen karısının mezarını bir oda haline getirip ,onunla yaşayan adamı izledim..kimse kusura bakmasın da ben buna sevgi demem..bu hastalıklı bir sevgi...........

Son düzenleme:
ben zaten dedeftiflik,macera,korku ,polisiye dizilerini ve filmlerini çok severim..çünkü heyecanlı oluyorlar ve sonraki bölümünü merak esdiyorsun..birazda bu yüzden izliyorum ama izlediğim hiç bir dizi yada filmde buradaki gibi takıntılı bir kişilik yoktu..bence bu diziyi diğerlerinden ayıran bir özellik bu..
öyle klasik o onu sevdi,bu buna gitti,ay kavuşacaklar mı dizilerini artık izlemiyorum çünkü içimi daraltıyor..ne oo öyle ağlaşmalar ,salya sümük ağlamalar .))ayyyyyyyyy zaten içim daralmış bir de böyle dizilerle daraktamam.))
ha birde karısı trudiye karşı da sevgisi hala gitmemeiş güzel ama bence 7 yıl önce ölen birisi içinde sanki yaşıyormuş ve gelecekmiş gibi beklemekte yersiz.hala yüzüğü parmağında...
geçenlerde bir adam 21 yada 31 yıl önce ölen karısının mezarını bir oda haline getirip ,onunla yaşayan adamı izledim..kimse kusura bakmasın da ben buna sevgi demem..bu hastalıklı bir sevgi...........

haklısınız Adrian MONK'u diğer polisiyelerden ayıran onun takıntıları ki bunlar hem lanet hem hediyeyerimseniben...bana Trudy' e olan sadakatı ve bağlılığı da masum geliyor ,hoş geliyor...ama sağlıklı olmayabilir haklısınız..sadece o yaşadığı yoğun sevgi hissi onu çok mutlu ediyor gibi yansıtıyor bize....ve çok doğru bir tespit daha yapmışsınız bu dizide öyle ay kavuştular,aldattılar yok bu yüzden çok keyifle izlenebiliyor....iyi seyirler ozaman...

Bende Monk hastasıyım.
Şimdi dizimaxden tekrar seyrettiğim bölümleri seyrediyorum.
Bir insan sütten niye korkar ki?
Bu takıntılarla kendimi hiç bağdaştıramıyorum ama zevkle seyrediyorum.
En çok çöpcülerin grev yaptığı bölümü sevmiştim bu arada.
Bir de çorba içerken her kaşıktan sonra kaşığı silmesi çok güzel bir ayrıntıydı.

bende bir monk hayraniyim resmen bayiliyorumm adama:)..herkese de tavsiye ederim pazar gunleri saat 19.00 da :))

bende tam bı monk hastasıyım dizimaxte ılk izlemiştim sımdı bı sıtede deli gibi izlemedğim bölumleri izliyom

Monk'u izlerken ne gülerdim ya, aklıma gelmişken kaldığım yerden devam edeyim. Bu kadar takıntılı ve hasta bir dedektif olamaz :D

Back
X