• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monoamniyotik -Monokoryonik İkiz Gebelik Geçiren Var mı?

çok geçmiş olsun...bende aynı sebeple ikiz oğullarımı kaybettim...sanki kimse yaşamıyo sanıyoruz ama herkesin başına geliyor...
Allah kimseye yaşatmasın...benim 3 ay oldu..sizin 1 sene olmuş acaba tekrar hamile kaldınız mı?

Merhaba.uzun zamandır girmiyordum kulübe.Evet ağustos ayında tekrar hamile kaldım ama kısmet olmadı onuda 6 haftalık kaybettim ve genetik araştırma istedim.Sonuçunda bebeğimin down sendromlu olduğunu öğrendim ve kasım ayında tekrar hamile kaldım :) şuan 23 haftadayım Allahın izniyle iyi gidiyor.Tabi bu bebeğimde aminosentez istedim ve sonucu iyi çıktı.Bana ve bebeğime bol bol dua edin arkadaşlar.Allahım sağlıklı bir sekilde kucağıma almayı nasıp etsin.Bu arada bu bebeğimde erkek :)

merhaba ben monokoryonik monoamniyotik ikizlerimi 36+2 haftalık dünyaya getirdim.Şuanda 11 aylıklar ve şükürler olsun çok sağlıklılar.Yeni hamile kaldığım zamanlarda burayı okumuştum ama hem olumsuz haberlerle karşılaşmıştım.bebeğini kaybedenlerin başı sağolsun.Benimle aynı durumda olanlara umut olsun diye yazmak istedim.Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

buglem bu sayfayla daha önce o kadar arama yapmama rağmen karşılaşmamıştım. ama bulduğum çok iyi oldu. nolur buradan hep yazışalım, dertleşelim, benim morale çok ihtiyacım var. 2 gündür elimde değil, hep olumsuzluklar var kafamda ve ağlıyorum. hele birde buradaki kötü olayları okuyunca, daha da bir çöküyo üzerime. benim de henüz 7+3 . öğreneli 2 gün oldu. monoamniyotik - monokoryonik ikiz gebelik.. ilk gittiğimiz doktor riskleri çok anlatmamıştı. hafif bahsedip geçti sanırım korkutmamak için. sonra dün tek bir yerle sınırlı kalmamak için prof.a gittik. o da kötü şeyler söyledi :KK43: arkasından da istanbulda yaşayan, tanıdığımız ünlü bir kadın doğumcu vardı. telefonla onu aradık o da yapabileceğin hiçbirşey yok sabırla bekleyeceksin dedi. çok üzgünüm.. nolur arkadaşlar yardımcı olun :KK59:
hanımefendi merhaba, yavrularınızı kucağınıza alabildiniz mi? Bende şuan tam olarak sizinle aynı durumdayım... ve birisinin evet ben doğum yaptım sağlıklılar demesine çok ihiyacım var...

Back
X