Sivilceli Ciltler Monodoks ile ilgili sorum var

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

esrak3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
3
0
27
yaklaşık 2 ay önce doktora gittim 2 kutu monodoks 100mg yazmıştı ve isotrexin jel yazmıştı hapları 28 gün kullan dedi jeli her gün süreceksin demişti hapları ben 28 gün kullandım bi etkisini görmedim diye doktora sormadan 2 kutu daha aldım neredeyse 2. 28 gün oldu yine pek bi etkisi yok gibi daha devam edeyim mi haplara sizce

yaklaşık 2 ay önce doktora gittim 2 kutu monodoks 100mg yazmıştı ve isotrexin jel yazmıştı hapları 28 gün kullan dedi jeli her gün süreceksin demişti hapları ben 28 gün kullandım bi etkisini görmedim diye doktora sormadan 2 kutu daha aldım neredeyse 2. 28 gün oldu yine pek bi etkisi yok gibi daha devam edeyim mi haplara sizce
Arkadasim kafana gore monodoksu o kadar kullanma Sakin. Cok tehlikeli. Bu bir antibiyotiktir. Iltihabi kurutur. Vücudun herhangi yerindeki iltihaplara etkilidir.
Mesela benim monodoksa alerjim var. Idrar yolu iltihabi icin verdi doktor kullanmadim .
sakin bir daha kullanma..

korktum şimdi. bazı forumlarda 3 ay kullandım diyenler olmuş doktor sadece bol su ile iç dedi bi yan etkisini şuana kadar görmedim

korktum şimdi. bazı forumlarda 3 ay kullandım diyenler olmuş doktor sadece bol su ile iç dedi bi yan etkisini şuana kadar görmedim

Doktor eğer size 1 kutu vermisse siz 2.kutuyu doktora sormadan almayin.
Zaten monodoks anlik etki ediyor. Tekrar cikiyor sivilceler, bıraktığın zaman.

X