• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monoton beraberlik...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

_Feslegen_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
135
92
48
Merhaba,
Bir süredir bir birlikteligim var,
Ama sanki ilişkimiz monotonlaştı,
Ben degil ama karşı tarafta bi durgunluk var sordugumda bir sorun olmadıgını söylüyor,
Biraz işle ilgili problemleri var hayatında acaba ondan kaynaklımı bilemiyorum ama biraz uzaklaştıgını hissediyorum,
Gün içinde çok yazışmıyoruz genelde ben yazıp soruyorum ve akşamları biraz konuşabiliyoruz ? Bu durumda Nasıl davranmalıyım ?

Merhaba,
Ben degil ama karşı tarafta bi durgunluk var sordugumda bir sorun olmadıgını söylüyor,
Biraz işle ilgili problemleri var hayatında acaba ondan kaynaklımı bilemiyorum ama biraz uzaklaştıgını hissediyorum,
Gün içinde çok yazışmıyoruz genelde ben yazıp soruyorum ve akşamları biraz konuşabiliyoruz ? Bu durumda Nasıl davranmalıyım ?
Sizde biraz geri durun derim. O zaman netice ortaya çıkacaktır.

Seni sevdignden eminsen cok üstüne gitme derim, sen günde bir kere yaz ona bakalım o ne şekilde davranacak
Eminim yani yan yana geldigimizde bunu hissettiriyor ama böyle telefonda farklı biri oluyor sanki.

Sürekli üstüne düşmek karşı tarafı irite edebilir. Bence başarmalısınız. Diğer konunuzu da okudum. Sürekli bi olumsuzluk İrdelemek sağlıklı sonuçlar vermez.
İşte ilgisiz kalınca olumsuzluk yükleniyor bana 😅

Ona gösterdiğin bu ilgiyi kesmelisin bence. Bi bak bakalım tepkisi nasıl. Ona göre hareket edersin. Diğer türlü daha çok üzülebilirsin maalesef .
Deneyecegim biraz geri durmayı 🙏🏻

Geçmişte böyle bir ilişki yaşamıştım ve ben üzerine gittikçe daralıyordu. Amacı ayrilmakmis malesef. Anla istedim ama anlamadın demişti. Üzerine düşmeyin su akar yolunu bulur
Sordum bunuda yani istemiyorsan söyle diye ama öyle bir niyetininde olmadıgını benim bişeyleri abarttıgımı söylüyor,
Herşeyi kötü düşünüyormuşum 🙄

Eminim yani yan yana geldigimizde bunu hissettiriyor ama böyle telefonda farklı biri oluyor sanki.
Offf benımki gibi de aynı hatta bazen yan yanayken bile buzdolabı gibi. Ilk başlarda ben de cok üzülüyordum dert ediyordum da kişiliği o şekilde bazı insanların, cok dert etmemek lazım

Offf benımki gibi de aynı hatta bazen yan yanayken bile buzdolabı gibi. Ilk başlarda ben de cok üzülüyordum dert ediyordum da kişiliği o şekilde bazı insanların, cok dert etmemek lazım
Ya biraz ben sevgiye çok açım bide sevdimmi çok seviyorum ortası yok ordan istemesemde dert ediniyorum 🙄

Merhaba,
Monotonluksa çok normal. Her zaman sürprizlerle kalp çarpıntılarıyla geçmez hayat. Ama soğukluk diyorsanız o başka. Mesela siz 1-2 gün yazmasanız o yazmaz mı?

Monotonluksa çok normal. Her zaman sürprizlerle kalp çarpıntılarıyla geçmez hayat. Ama soğukluk diyorsanız o başka. Mesela siz 1-2 gün yazmasanız o yazmaz mı?
Yok bazen bilerek yazmıyorum o zaman o yazıp soruyor bi yada akşam arıyor 🙄

Sordum bunuda yani istemiyorsan söyle diye ama öyle bir niyetininde olmadıgını benim bişeyleri abarttıgımı söylüyor,
Herşeyi kötü düşünüyormuşum 🙄
Bana da abartma seni seviyorum demişti de sonra öğrendim ki uzulmeyim soguyayim diye uzak durmuş. Erkek milleti soğuk davranırsa mutlaka bir pislik çıkıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X