• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monoton beraberlik...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resmî daire ilişkisi mi bu ne ?

Insan sevdiğini merak eder.
Güzel birşey olur paylaşmak ister.
Ne bileyim özler sesini duymak ister.
Canı sıkılır aramak ister.

Sıradışı birşey mi olmasi gerek şaka gibi ya 😂 siz bu kadarıyla yetiniyor veya partneriniz size bu kadarını veriyor diye normal olan buymuş gibi yansıtmayın.
Valla bana yetiyor. Gün içinde herkes çalışıyor. Sürekli mesajlaşmaya vakti olmayabilir. Ben bu durumu anlayışla karşılarım. Niye aramadın diye de trip atmam. Herkesin kendi dinamiği. Siz her dk mesaj atıp darlamaya devam edin ne diyim 🤷‍♀️

Böylemi düşünüyorsunuz gerçekten yeterlimi bi ilişkide bu kadarı.
Yani ben bir insanın sevgisini, ilgisini hissetmek için günde 35 kere aramasına gerek olmadığını düşünüyorum. Bir kere bile konuşsanız o sevgiye ve ilgiye sizi doyuruyorsa yeterlidir. He o bir kere konuşmada bile bitsin de gidelim modundaysa, soğuksa bilemicem. Ama ben şahsen gün içinde öyle mesajlaşmaya pek de vakit bulamazdım. Bu özlemediğimden ya da aklıma gelmediğinden değildi. Eşimde aynı şekilde.( tabi bunlar sevgililik dönemi için geçerli. Şuan zaten ekmek al yoğurt aldan öteye geçemiyor konu 🤣)

Yani ben bir insanın sevgisini, ilgisini hissetmek için günde 35 kere aramasına gerek olmadığını düşünüyorum. Bir kere bile konuşsanız o sevgiye ve ilgiye sizi doyuruyorsa yeterlidir. He o bir kere konuşmada bile bitsin de gidelim modundaysa, soğuksa bilemicem. Ama ben şahsen gün içinde öyle mesajlaşmaya pek de vakit bulamazdım. Bu özlemediğimden ya da aklıma gelmediğinden değildi. Eşimde aynı şekilde.( tabi bunlar sevgililik dönemi için geçerli. Şuan zaten ekmek al yoğurt aldan öteye geçemiyor konu 🤣)
Bende boş vakit çok tamamen bundan kaynaklı sanırım,
İlgi alanımı biraz başka şeylere yönlendirmem gerekiyor bunu anladım.

Aynen öyle. Zaten bütün gün mesaj ya da arama beklediğinizde aramadığını daha çok hissediyorsunuz. Başka şeyle ilgilendiğiniz farketmiyorsunuz bile. Ya da en azından okadar gözünüze batmıyor.

Valla bana yetiyor. Gün içinde herkes çalışıyor. Sürekli mesajlaşmaya vakti olmayabilir. Ben bu durumu anlayışla karşılarım. Niye aramadın diye de trip atmam. Herkesin kendi dinamiği. Siz her dk mesaj atıp darlamaya devam edin ne diyim 🤷‍♀️

Yukarıda yazdığınız ilk mesaj ve bu mesajınız çok başka bir yahu ne alaka yani 🤦🏼‍♀️

Ben darlamaktan trip atmaktan bahsetmedim ki ya da bunu normalleştirmedim.

Bahsettiğim şeyi anlamamanıza da şaşırmadım belli ki yaşamamışsınız hiç.

Bugün bana yetiyor dediğiniz şeylerin oluşturduğu açığı ilerde kapatmakta zorlandığınızda kimseyi suçlamayın.

Yetinen sizsiniz sonuçta 😊 iyi akşamlar..

Ben evdeyim hanımefendi, eşim çok yoğun bir işte çalışıyor.

Gün içinde acil birşey olmazsa aramam da mesaj atmam da.

Ama o beni muhakkak arıyor lavaboya giderken yemeğini yerken 1-2 dk da olsa sesimi duymak istiyor. 2 kelimelik de olsa mesajlar atıyor.

Benle konuşmadığı zaman gününün güzel geçmediğini söylüyor. Bu adam benim 3 yıllık eşim her allahın günü beraber olduğum adam.

Lütfen başkalarının kocaman sevgi deryasında size bir çay kaşığı uzatmasıyla yetinmeyin veya normal görmeyin.

Kimisi belki fazla görür bu ilgiyi istemez kimisi konuşmaktan sıkılır kimi ilişkinin dinamiği çok başkadır. Ama bu konuyu açtığınıza göre siz de rahatsızsınız bu durumdan.

Ben evdeyim hanımefendi, eşim çok yoğun bir işte çalışıyor.

Gün içinde acil birşey olmazsa aramam da mesaj atmam da.

Ama o beni muhakkak arıyor lavaboya giderken yemeğini yerken 1-2 dk da olsa sesimi duymak istiyor. 2 kelimelik de olsa mesajlar atıyor.

Benle konuşmadığı zaman gününün güzel geçmediğini söylüyor. Bu adam benim 3 yıllık eşim her allahın günü beraber olduğum adam.

Lütfen başkalarının kocaman sevgi deryasında size bir çay kaşığı uzatmasıyla yetinmeyin veya normal görmeyin.

Kimisi belki fazla görür bu ilgiyi istemez kimisi konuşmaktan sıkılır kimi ilişkinin dinamiği çok başkadır. Ama bu konuyu açtığınıza göre siz de rahatsızsınız bu durumdan.
Mutlulugunuz daim olsun inşAllah,
Siz haklısınız yani aslında ilişkiler herkeste farklı çünkü beklentiler farklı,
Benim bu durumdan Rahatsız oldugum kesinde,
Karşı taraf benim istedigim kalıba girmeyecek gibi,
Eşiniz ne güzel içinden gelerek yapıyor,
Bende istiyorum içinden gelerek olsun,
Benim dememle olduktan sonrada samimi gelmiyor,
sadece kendimi üzmekten başka birşeye yaramıyor.
Akışına bırakmam en iyisi gibi.

Mutlulugunuz daim olsun inşAllah,
Siz haklısınız yani aslında ilişkiler herkeste farklı çünkü beklentiler farklı,
Benim bu durumdan Rahatsız oldugum kesinde,
Karşı taraf benim istedigim kalıba girmeyecek gibi,
Eşiniz ne güzel içinden gelerek yapıyor,
Bende istiyorum içinden gelerek olsun,
Benim dememle olduktan sonrada samimi gelmiyor,
sadece kendimi üzmekten başka birşeye yaramıyor.
Akışına bırakmam en iyisi gibi.
İyi temenniniz için çok teşekkür ederim. Ve sizin daha çok sevilmenizi yürekten diliyorum.

Sizi çok çok iyi anlıyorum zaten anladığım için yardımcı olmak istedim.

İnsan ne mesaj at ne ara demeye gerek kalmadan onu içinden gelerek sevip ilgi gösterecek birine ihtiyaç duyuyor.

Yukarıda okudum 2 ay olmuş başlayalı. Hiç kafaya takmayın. Dilerim sevgiyi doyasıya yaşayacağınız bir ilişkiniz olur. 😊

İyi temenniniz için çok teşekkür ederim. Ve sizin daha çok sevilmenizi yürekten diliyorum.

Sizi çok çok iyi anlıyorum zaten anladığım için yardımcı olmak istedim.

İnsan ne mesaj at ne ara demeye gerek kalmadan onu içinden gelerek sevip ilgi gösterecek birine ihtiyaç duyuyor.

Yukarıda okudum 2 ay olmuş başlayalı. Hiç kafaya takmayın. Dilerim sevgiyi doyasıya yaşayacağınız bir ilişkiniz olur. 😊
Çok teşekkür ederim inşAllah 🙏🏻

• Beğen
Reactions: JES
Yukarıda yazdığınız ilk mesaj ve bu mesajınız çok başka bir yahu ne alaka yani 🤦🏼‍♀️

Ben darlamaktan trip atmaktan bahsetmedim ki ya da bunu normalleştirmedim.

Bahsettiğim şeyi anlamamanıza da şaşırmadım belli ki yaşamamışsınız hiç.

Bugün bana yetiyor dediğiniz şeylerin oluşturduğu açığı ilerde kapatmakta zorlandığınızda kimseyi suçlamayın.

Yetinen sizsiniz sonuçta 😊 iyi akşamlar..
Ben ilk cümlemin sonunda bence demişim zaten. Yani kimseye bunu kabul edin dememişim. Sizin 'yaşamadınız belli ki' dediğiniz dönemleri çoktan geçtiğim ve artık önemsemediğim doğrudur. İlerleyen zamanlarda önemli olanın vıcık vıcık aşk sözcükleri, gösteriş seramonileri olmadığını anladığınızda ne demek istediğimi de anlıcaksınız eminim.
Size de İyi akşamlar 🙋‍♀️

Ben ilk cümlemin sonunda bence demişim zaten. Yani kimseye bunu kabul edin dememişim. Sizin 'yaşamadınız belli ki' dediğiniz dönemleri çoktan geçtiğim ve artık önemsemediğim doğrudur. İlerleyen zamanlarda önemli olanın vıcık vıcık aşk sözcükleri, gösteriş seramonileri olmadığını anladığınızda ne demek istediğimi de anlıcaksınız eminim.
Size de İyi akşamlar 🙋‍♀️
25 yaşındasınız kendinize haksızlık etmeyin ne ara yaşadınız da doydunuz sevginin yoğunluğuna.

Konularınıza biraz baktım yanlış anlamayın ama eşinize isteklerinizi dahi söylemeye çekiniyorsunuz.

İlerisi gerisi yok bu işin insan sevdiğine sevdiğini 60 yaşında da hissettirir. O karakter ile alakalı bir durum.

Benim bahsettiğim liseli ergenlerin mesajlaşması sevgi lafları gösterişleri değildi ama siz öyle algıladınız belli ki aza kanaaat etmeyi öğrenmişsiniz.

Ama sizin de gerçekten sevilen,ilgilenilen,ince düşünülen, el üstünde tutulan kadınlardan bir eksiğiniz olmadığını bilin. Eşiniz böyle biri olsa mutlu olurdunuz buna eminim.

Belliki fikirlerimiz uyuşmuyor. Ki uyuşması da gerekmiyor. 😊 Size mutluluklar dilerim umarım şuan memnun olduğumuz hayatlarımız bir ömür devam eder. 🙏🏻

Merhaba,
Bir süredir bir birlikteligim var,
Ama sanki ilişkimiz monotonlaştı,
Ben degil ama karşı tarafta bi durgunluk var sordugumda bir sorun olmadıgını söylüyor,
Biraz işle ilgili problemleri var hayatında acaba ondan kaynaklımı bilemiyorum ama biraz uzaklaştıgını hissediyorum,
Gün içinde çok yazışmıyoruz genelde ben yazıp soruyorum ve akşamları biraz konuşabiliyoruz ? Bu durumda Nasıl davranmalıyım ?
Benim harika giden bir ilişkim varken bir anda buz gibi olmuş kendini geri çekmiş az az konuşmaya başlamıştı. Çok afedersiniz eşekten düşmüşe dönmüştüm kaba tabirle. İlgisiyle beni öyle bulutların üstüne çıkarmıştı , bir anda noluyor yahu oluvermiştim .
Bir sıkıntın mi var istemiyorsan görüşmeyi keselim demiştim yo sorun yok ben aynıyım vs diyordu . İki hafta sonra tekrar ilgilenmelere başlamıştı aynı şekilde ben soğuk duruyup iletişimi tamamen koparinca , sonradan öğrendim ki o bana soğuk davrandığı iki hafta , unutamadığı eski sevgilisi geri dönmüş konuşmuşlar olmayacağını anlamışlar ve iki hafta sonra tekrar ayrılmışlar oda beni yedekte tutuyormuş. Onunla olmayınca bana ilgisi kaldığı yerden devam etmişti . Cahillik işte bende bossayip devam etmiştim .
Dikkatli olun . Hayat sizin etrafınzda dönsün onun değil .vkendinizi sevin ve değer verin. Size değer vermeyenlere de zorla bana değer ver diye uğraşmayın . Aramayı sormayı kesin ve mesafe koyun tavsiyem. Ayrılık sinyali olduğunu düşünüyorum

25 yaşındasınız kendinize haksızlık etmeyin ne ara yaşadınız da doydunuz sevginin yoğunluğuna.

Konularınıza biraz baktım yanlış anlamayın ama eşinize isteklerinizi dahi söylemeye çekiniyorsunuz.

İlerisi gerisi yok bu işin insan sevdiğine sevdiğini 60 yaşında da hissettirir. O karakter ile alakalı bir durum.

Benim bahsettiğim liseli ergenlerin mesajlaşması sevgi lafları gösterişleri değildi ama siz öyle algıladınız belli ki aza kanaaat etmeyi öğrenmişsiniz.

Ama sizin de gerçekten sevilen,ilgilenilen,ince düşünülen, el üstünde tutulan kadınlardan bir eksiğiniz olmadığını bilin. Eşiniz böyle biri olsa mutlu olurdunuz buna eminim.

Belliki fikirlerimiz uyuşmuyor. Ki uyuşması da gerekmiyor. 😊 Size mutluluklar dilerim umarım şuan memnun olduğumuz hayatlarımız bir ömür devam eder. 🙏🏻
Benim yapımda pek romantizm yok. Oyüzden böyle Bi arayışım da olmadı. Ki olsaydı zaten farklı karakterde bir insana aşık olurdum muhtemelen. Sevginin yoğunluğuna doymaktan ziyade, sevgiyi böyle şeylerle ölçmüyorum. Konu sahibine yazdığım diğer şeyleri okudıysanız Ben de zaten olması gereken bu demedim. Aramadığı için hemen farklı şeyler düşünülmemeli demek istedim. Vakit olmayabilir, yapısı böyledir. Sevgisini, ilgisini farklı şekillerde hissettiriyorsa gerisi önemli değildir demek istedim.
Ama dediğiniz gibi herkesin ilişki yaşayış şekli farklı. Mutluysak sorun yok. 🙃

Bilmiyorum ki gülüyorum ama bi yandanda üzülüyorum,
Alışmışım herşeyde kendimde sorun aramaya,
Vakit geçiriyorsa bütün ailesiyle tanıştım neden böyle oldu ki,
Düsünüyorum yanlış birşeyde yapmadım,
Ona deger verdigimi çok iyi biliyor..
Konu sizin yanlış yapıp yapmamanız veya değer verip vermemeniz değil .Bu tür şeyler zaten karşılıklı olursa anlam kazanır .Siz aranızdaki ilişkiyi daha iyi anlarsınız yaşayan sizsiniz .Ben sizin kafanızı karıştırmak içinde yorum yapmadım .Sadece yaşadığım ilişki tecrübelerine dayanarak ve olması gerekenin yeni bir ilişkiyi baz alırsak .Daha çok vakit geçirilen ilgi ve alakanın yoğun yaşandığı dönem olması açısından örneklendirmeye çalıştım .Belkide adamın ilişki anlayışıda bu olabilir .Fakat her kadın ilgi gösterilmesinden hoşlanır .En önemlisi sağlıklı iletişim kurabiliyormusunuz?Onun size sevgisinden eminmisiniz?Hissedersiniz bunu .

Ya biraz ben sevgiye çok açım bide sevdimmi çok seviyorum ortası yok ordan istemesemde dert ediniyorum 🙄
ben de öyleyim :( gidip sürekli yanaklarını sıkıp öpmek istiyorum hatta kucagına oturayım sarılayım bütün gün oyle duralım istiyorum. ama sanırım erkekler biizim gibi degil, bir de bize en ucları denk geldiyse :/

Merhaba,
Bir süredir bir birlikteligim var,
Ama sanki ilişkimiz monotonlaştı,
Ben degil ama karşı tarafta bi durgunluk var sordugumda bir sorun olmadıgını söylüyor,
Biraz işle ilgili problemleri var hayatında acaba ondan kaynaklımı bilemiyorum ama biraz uzaklaştıgını hissediyorum,
Gün içinde çok yazışmıyoruz genelde ben yazıp soruyorum ve akşamları biraz konuşabiliyoruz ? Bu durumda Nasıl davranmalıyım ?
Gün içinde işi olabilir çok aramayın , ama taktiksel davranın demiyorum.
Aşık olunca taktik ve oyunun kuralı gibi şeylere pek inanmıyorum. İşin içinde hesap kitap olduğunda aslında o aşk olmuyor,sadece ilişki oluyor.
Çoğu insan bunu ayırmadığı için mutsuz bence.
Yani kısacası siz ne yaşadığınızda eminseniz birbirinize aşıksanız biraz zaman verin.Emin değilseniz akışına bırakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X