☆monoton hayatım

hvvavc

#pasaklıkontes
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
30
34
3
Sıkıntıdan ölmek üzereyim. Bir zamanlar yurttan içeri adımımı atmazdım ama şimdi yurttan dışarı adımımı atmıyorum. Sevgilim buradayken hergün beraber birşeyler yapıyorduk ama o mezun olup gitti ve ben sıkışıp kaldım resmen boğuluyorum.
Arkadaşlarımla eğlenmek istemiyorum, sıkıcı geliyor. Kendime uğraş arıyorum ama yok! sigaraya vuruyorum sürekli. Ne yapmalıyım birileri yok mu tavsiye verecek

Canim iyi anlastigin bir arkadasin falan yokmu?cikip biraz gezin tozun,en guzel yillarini harab etme kendine valla sonra cok ararsin bu gunlerini..hersey sevgili degilki kiz arkadaslarinla da pekala eglenebilirsin bence..

depresyondasın sanırım..
hiçbir şey yapmak istemiyorsan, hiçbir şey yapma.biraz vücudunu dinle..
kendini zorlama.

Arkadaş dediğin 2 tane var onlarda "arkadaş" işte bilmem anlatabildim mi üniversite ortamında dost bulmak zor

depresyondasın sanırım..
hiçbir şey yapmak istemiyorsan, hiçbir şey yapma.biraz vücudunu dinle..
kendini zorlama.
Sanırım. Sabahtan akşama film izleyip kitap okuyup yatıyorum. Kafayı sıyırmış olmam muhtemel

Örgü yap, başta tuhafta gelse de çok eğlencelidir ve sigaradan uzaklaştırır..En azından az içersin..
İnancına göre, dua, zikir, meditasyon vs.. Yap..
Spor salonuna yazıl..
Kitap kulüplerine takıl..
Keşke öğrenci olsam.. ......

Sanırım. Sabahtan akşama film izleyip kitap okuyup yatıyorum. Kafayı sıyırmış olmam muhtemel

ya ben de aynen böyleydim üniversitedeyken bir ara.
aman şimdi kim uğraşacak, aman şimdi gidecek deyip dizi,film izleyip yatıyodum. yurdum da pek rahattı
kafayı sıyırmak değil bu, enerjin düşmüş belli ki çeşitli sebeplerden.
dediğim gibi böyle durumlarda istesen de bişey yapamayacagından kahve yapıp bilgisayar başında uyuklamak en güzeli

Sanırım benim derdim sadece bu şehirle ilgili. Erzurumda öğrenciyim ve şu an hava -9 derece. Bu havada ne dışarı çıkmak nede başka bişey yapasım gelmiyor

Oncelikle o sigara sana daha çok zarar veriyor onu bırakarak baslamalisin. Sonra derslerine odaklan

Sanırım benim derdim sadece bu şehirle ilgili. Erzurumda öğrenciyim ve şu an hava -9 derece. Bu havada ne dışarı çıkmak nede başka bişey yapasım gelmiyor

Erzurum mu?
Heh baştan desene.. orayı biliyorum. valla orda kış aylarında en mantıklısı zaten zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamak.
Üniversite dışında sosyalleşecek imkan da yok.
o yüzden sorun sende değil şehirde

Spora git etkinlikler yada kurslara katıl tiyatro,dans gibi bir şeylerle hem keyif verir sürekli yurtta durursan bir müddet sonra depresyona girersin..

Simdi kiymetini bilmedigin bu gunleri mezun olunca mumla arayacaksin...hayatinin en guzel yillarini odada gecirmeye devam et

öncelikle sigara olayını bırakmalısın diğer konuya gelecek olursak aynı durumdayım küçücük bir ilçede çalışıyorum sadece ananem var yanımda. sevdiceğim 10 saat uzaklıkta, annem ve babam da. yapacak hiçbir faaliyetim yok evdeyim hep. arada bunalıyorum ağlıyorum, sonra geçiyor. gelecek güzel günlerimi düşünüyorum. sen de öyle yap güzelliklere ulaşmak için zorluklar yaşamak gerekir, böyle düşün ve vazgeçme. KENDİNE ÇOOOK İYİ BAK ki başardım diyebilesin ilerde

Duzeltne:
Kendime inanamıyorum yaa,2015in konusunu hortlatmisim.
Nereden çıktı karşıma hiçbir fikrim yok.
Konu sahibi,eminim geçmiştir depresyonun bunca zamanda. İnşallah mutlusundur.
Konuyu hortlattigim için de özür diliyorum herkesten

Hiii
Son sınıfımın bir döneminde ben de öyleydim. Hatta inanmazsın ben de kadınlar kulübüne konu açmıştım :) yorumlardan sonra cidden kendime geldim-biraz cekiduzen verdim. Kısa sure sonra vizelerim bitti , nevsehir-karadeniz turlarına falan katıldım modum değişti daha da uzun süre depresyon sınırlarında dolasmadim :)

Erzurumdaymissin. Bak aylardan Ocak aslında, tam kayak mevsimi :)) bence kendine böyle sevecegin planlar yap
Yatmak yatmayı çağırır derler. Ne kadar evde durursan o kadar çıkasın gelmez. Hiç yoktan belediyenin -okulun kulüplerine falan üye ol. Ya da dil kursuna git, ne bileyim belki spor salonu, belki halk oyunları..
Evet, o olmadan şehir sana keyif vermiyor ama maalesef bu sene de böyle geçecek. Bütün sene tosartip oturacak misin?

Ekleme: Soğukla alakalıdir,doğrudur , ama benim Rus arkadaşlarım var. Daha ekim ayinda eksiye düşmüştü hava durumu,düşün. Ben İstanbul'da hala kısa kollularla gezerken onlarda fırtınadan tatil oldu iş yerleri :) ama bir şekilde gezmeye ,eğlenmeye devam ediyorlar. Soğuktan kaçış yoksa soğuğa alışmayı öğrenmek gerek .

Çağımızın insanı bu zaten; mutsuz olsan da mutlu gibi poz vereceksin. Oku, çalış, kazan, al, öde, tüket... Boş boş yaşıcaksın. Yalnız değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…