Sanırım. Sabahtan akşama film izleyip kitap okuyup yatıyorum. Kafayı sıyırmış olmam muhtemeldepresyondasın sanırım..
hiçbir şey yapmak istemiyorsan, hiçbir şey yapma.biraz vücudunu dinle..
kendini zorlama.
Telefonumun klavyesinde symbian bölümünün 2. kısmında vardı bende koydumBaşlıktaki yıldızı nasıl yaptınız acaba
Sanırım. Sabahtan akşama film izleyip kitap okuyup yatıyorum. Kafayı sıyırmış olmam muhtemel
Sanırım benim derdim sadece bu şehirle ilgili. Erzurumda öğrenciyim ve şu an hava -9 derece. Bu havada ne dışarı çıkmak nede başka bişey yapasım gelmiyorÖrgü yap, başta tuhafta gelse de çok eğlencelidir ve sigaradan uzaklaştırır..En azından az içersin..
İnancına göre, dua, zikir, meditasyon vs.. Yap..
Spor salonuna yazıl..
Kitap kulüplerine takıl..
Keşke öğrenci olsam.. ......
Sanırım benim derdim sadece bu şehirle ilgili. Erzurumda öğrenciyim ve şu an hava -9 derece. Bu havada ne dışarı çıkmak nede başka bişey yapasım gelmiyor
Örgü seçeneğini düşünün derimSanırım benim derdim sadece bu şehirle ilgili. Erzurumda öğrenciyim ve şu an hava -9 derece. Bu havada ne dışarı çıkmak nede başka bişey yapasım gelmiyor
Simdi kiymetini bilmedigin bu gunleri mezun olunca mumla arayacaksin...hayatinin en guzel yillarini odada gecirmeye devam etSıkıntıdan ölmek üzereyim. Bir zamanlar yurttan içeri adımımı atmazdım ama şimdi yurttan dışarı adımımı atmıyorum. Sevgilim buradayken hergün beraber birşeyler yapıyorduk ama o mezun olup gitti ve ben sıkışıp kaldım resmen boğuluyorum.
Arkadaşlarımla eğlenmek istemiyorum, sıkıcı geliyor. Kendime uğraş arıyorum ama yok! sigaraya vuruyorum sürekli. Ne yapmalıyım birileri yok mu tavsiye verecek
Sıkıntıdan ölmek üzereyim. Bir zamanlar yurttan içeri adımımı atmazdım ama şimdi yurttan dışarı adımımı atmıyorum. Sevgilim buradayken hergün beraber birşeyler yapıyorduk ama o mezun olup gitti ve ben sıkışıp kaldım resmen boğuluyorum.
Arkadaşlarımla eğlenmek istemiyorum, sıkıcı geliyor. Kendime uğraş arıyorum ama yok! sigaraya vuruyorum sürekli. Ne yapmalıyım birileri yok mu tavsiye verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?