Monoton hayattan mı?

Brightmoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
122
40
98
45
Ben ilk bulduğum fırsatta hep uyuyorum işe gidiyorum gelir gelmez uyuyorum ablam monoton hayattan sıkılıyosun ondan oluyo diyo takıntı tedavisi görüyorum eşimi çok seviyorum ama çalışmak istemiyorum artık hep uyumak istiyorum acaba monoton hayattan mı böyleyim yoksa depresyonda mıyım anlayamadım. Doktor diyo ki takıntı ilaçları aynı zamanda antidepresandır diyo o zaman depresyon olmamalı bu yaşadığım diye düşünüyorum. Benim gibi olan varsa yazsa da sohbet edip rahatlasam😞

Ben mesleğe ilk başladığım yıllarda yaşamıştım. İşten eve gelip tekrar işe gidene kadar uyuyordum yaşamak için yemek yiyip tuvalate gidip tekrar uyuyordum. Sonra bir gün bu döngüden sıkıldığımı hissettim ve kuaföre gittim sonra ki günlerde gittim kendinle ilgilenmeye başladım, spora başladım derken uyuku falan kalmadı. Ben herhangi bir tedavi görmüyordum. Ancak çok yalnızdım arkadaşım yoktu İstanbul gibi bir yerde tek başıma çok yalnız kalmıştım.

Benim de hiç arkadaşım yok onun da etkisi var mı bilmem. Spora gitsem iyi ama daha önce zor liyim kendimi diye 3 aylık peşin verdim yine de gitmedim o da çözüm değil ne yapcam bilmiyorum

Back
X