Monoton ilişki

rockprensesi

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
97
26
288
İstanbul
Kızlar merhaba yaklaşık bir yıllık ilişkim var erkek arkadaşım iyi biri fakat çok yoğun çalışıyor haftasonu bile gündüzleri çıkamıyoruz iki üç günde bir akşam buluşuyoruz okadar onun dışında WhatsApp tan falan yazıyor, arıyor ama ben artık çok sıkıldım. Kadın dediğin sevgilisinden sürpriz bekliyor incelik bekliyor. Ama hiç böyle şeyler yapmıyor, görüşemiyoruz bile. ayrılmak istediğimi söyledim o ayrılmak istemiyor. Sizce hata bende mi? İşini düşündüğü kadar beni düşünmüyor. WhatsApp tan canım cicim yazmakla ilişki mi yürür

Son düzenleme:
2 3 günde bir akşam görüşüyormuşsunuz genel itibariyle başka sebepleriniz yok ise sürpriz yapmıyor diye mi ayrılmayı düşünüyorsunuz? Her erkek sürpriz yapmıyor aynı şekilde her kadın da.. Benim için sevgili eş adayı her ne ise merhametli anlayışlı saygılı sevgisini bir şekilde hissettirebilmesi yeterli. Bunu illa ki sürprizle yapmayabilir bu sizin kalbinizle ve beklentileriniz ölçebilecdğiniz bir durum.

Hiç yapmıyor derken bir yılda doğum günü vs de mi kutlamadi
Ayrıca her konuda ayrılmak isteğin n'olacak bacım senin😂

Beklenti çok olunca insan elinde var olan güzellikleri göremeyebiliyor. Bence her günün aynı olmasından sıkılmışsındır, kişiyle alakası yoktur,

Back
X