Merhaba arkadaşlar. Benim sıkıntım belki çok basit sizler için ama son zamanlarda bu durum benim için iyice problem haline geldi. 1.5 yıllık bir ilişkim var. İlişkinin ilk zamanları inanılmaz bir uyumumuz vardı. Fikirlerimiz,zevklerimiz aynıydı. Birbirimizin aklını okurduk resmen. İnanılmaz bir heyecan vardı ilişkimizde. Ama şu an çok monoton olduk. Sürekli yan yana olmamızdan dolayı bu kadar erken sürede bıktık birbirimizden belki de. Erkek arkadaşım artık beraberken telefonuyla çok ilgileniyor,sürekli oyun oynuyor. Herhangi farklı bir kız durumu yok (telefon diyince böyle algılayabilirsiniz belki diye açıklama yapmak istedim).Yemek yerken bile o telefonu elinden düşmüyor. Uyarmama rağmen çoğu zaman unutuyor ve aynı şeyi tekrar tekrar yapıyor. Yaptığı saygısızca olmasıyla beraber aynı zamanda kırıcı ama bunu anlamıyor 'ne var bunda?' diyor.Önceden baş başa kalmaktan çok keyif alırdık.Şimdiyse baş başa kalınca bile birbirimizle vakıt geçirmiyoruz. Önceden beni kıskandığını belli ederdi şu an ise önceden hoşlanmadığı şeylere bile ses çıkartmıyor. 'sana güveniyorum' diyor. Bu tabi ki hoş bir şey. Ama ilişkideki heyecanı bitirense bir diğer şey. Belki ilişkimiz olgunlaştı belki olması gereken buydu ama düşünüyorum da şu an üniversite öğrencisi olmamıza rağmen bu şekilde monotonsak ileride gene beraber olursak iş hayatında bunu nasıl ayakta tutabiliriz emin değilim. Onun beni sevdiğini biliyorum bende onu seviyorum. Ama onun yeni yeni başlayan ve gün geçtikçe artan ilgisizliğiyle nasıl başa çıkarım bunu da bilmiyorum.
Fikir ve önerilerini yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Fikir ve önerilerini yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.