monotonlasan bir iliski nasıl eski haline doner

• Konu Sahibi Konu Sahibi zhr79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
uzun sureli iliskilerde tokezlemeler oluyor ne yazıkkı son zamanlarda benim iliskimde oldugu gibi:sinifsinif: ayrı sehirlerde olmanın verdigi zorlukda cabası..son zamanlar ilgi azaldı benimde yaptıgım bir kac sey eklenince ustune ayrılık vs konusmaları yasandı..onunda sorunları var ve sorunlarını kendi basına halletmeyi seven biri ustune kimsenin dusmesini istemez artık bu huyunu biliyorum ama bende anlatması icin ısrar edince tartısmalar yasanıyormafoldumben bir iki gun once konusmamızda ona sunu dedim ayrılmak istiyorsun peki sonra gene donuceksin bu ruh halin gecince ozaman nolucak ayrılık araya girdimi bazı seyler cok zor toparlanır dogru dedi..hicbirsey konusamıyoruz aradıgımda diyor bilmiyorum ama bazen icimde kıskanclıklar oluyor ona karsı boyle tepkiler gosteriyorum susarak trip yaparak onunda haksız oldugu taraflar var benimde ama iliskimize zaman verdik cok monotonlastı ve ben artık hareketlensin istiyorum suan icin konusuyorus aslında sevdigini benimle olmak istedigini soyluyor ama arada bir sogukluk var icim daraldı valla kac gundur su sıkıcılıgı nasıl atabilirim diye dusunuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım, konularımı biliyorsun ben de benzer durumdayım şu aralar. Sen azından benim gibi bitirme sürecine girmemişsin henüz yani hala geç değil. Bence fazla üstüne düşme. Erkekler bunu sevmiyor, bunu acı bir şekilde öğrendim evliliğim boyunca. Biraz kendini geri çek, uzaktan izle, kıskanabilirsin ben de kıskancımdır mesela ama hiç belli etme. Ona güvenmesen de takibini yap gerekirse ama belli etme. Pozitif ol, pozitif davran, sıkıntılarını sinirini yansıtma. Tabi bir süre için baktın hiçbir değişiklik, canlanma olmuyor, o zaman alır karşına konuşursun.

evet senin konularınıda gordum cok uzuldum boyle durumlarda insan ancak yasayınca anlıyor..

bundan once de ayrılık yasadık ve geri dondu yapamadıgını soyledi bende ona bunları hatırlattım ozaman dogru dedi ve zaman verelim dedi bende olur dedim ama bitmesini istemiyorum uzerine gitmiyorum hic baskıda yapmıyorum umarım ise yarar..seninde durumun duselsin insallah

erkeklerin üstüne fazla düşmeye gelmiyor geneli için konuşuyorum hepsi aynı çünkü.üstüne fazla düşmezsen o kadar düşülür üstüne..birde sinirli çok konuşan bayanları sevmiyor erkekler olabildiğince pozitif güler yüzlü cilveli bayanlara karşı koyamıyor erkekler ..neyse bu benim gözlemlerim benimde uzun zamandır bir ilişkim var nişanlılık dönemindeyiz ama o kadar uzatmanın verdiği sıkıntıyı da yaşadık monotonlaştı herşey falan derken arayı açtık yoğun bir özlem hasret girdi içimize ve şimdi ilk zamanki gibi hep kaçamak seviyorum seni msjları alıyorum ,diğer türlü hep aradığında ulaştığından duymaz olmuştum güzel kelimeler şimdi iyi çok şükür heyecan girdi yani.

ilk günki heyecan kalmıyo tabi bi süre sonra bnce 2-3 yıl olmalı ilişki bunın 1 yılı isteme söz nişan olmalı sonra evlilik
tabi doğru kişi olduğuna kara verirlirse
farklı şeyler yapılabilir uzun süre görüşmeyip buluşunca çok özler insan öyle olabilir

o kıskançlık bende de var aslında yoktu ilk zamanlar şimdi işinden dolayı hep bayanlarla ve çok kısakanıyorum ama belli de edemiyorum sonra kendini iyice bişey sanmasın :) nasıl atıcam şu kıskançlığı üzerimden bilmiyorum.

pozitif kadınları seviyorlar dogru telefonda sesim cıkmayınca buruk konusunca mutsuz ediyorum ben seni diyor bu tartısmalarda ondan oldu biraz sen mutsuzsun ben seni mutsuz ediyorum dogru insan degilim ben senin icin dedi..bilmiyorum bende fazla mutsuz gozkuyorum ona sanırım ama onla mutsuz degilim aslında su donemi kazasız atlatmak istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı biz.4 senenin içindeyiz ve ben gerçekten bişeylerin eskisi gibi olamadığının farkındayım
sabrımız kalmadı artık birbirimize
sürekli bi kavga halindeyiz.
aynen kıskançlık bendede var.hakim olamıyorum artık kendime
zira oda aynı şekilde.oysa ne çok isterdim 2-3 sene öncesine dönmeyi

boyle durumlarda ayrılıgın cozum olcagınıda inanmıyorum sonucta sonra gelenlede aynısı olabilir yani kimse cok gusel mukemmel bir iliski yurutmuyorki bence biraz caba harcanmalı biri kotuyse digeri altan almalı suan benim yaptıgım gibi tabi umarım yararı olur

bizde de aynı durum var, ayrı şehirlerdeyiz ama hiç ayrılık konusu geçmiyo.. ayrıyken yani ayrı şehirlerdeyken ayrılmak yanlış bence lmaz: kavuşunca hersey düzelir cnmm opuyorumnanaktan

aynı şey benim ilişkimde de başıma gelmişti.artık eskisi gibi konuşmuyor sürekli kavga ediyorduk hatta bu yüzden ayrılmıştık .klava: ama insan ayrılınca herşeyi sorguluyor ve kendi yanlışları ve karşısındaki kişinin yanlışlıklarını anlıyor. bu ayrılık bizim için iyi bi ders oldu ve kıymetimizi anladık birbirimizin.monotonluktan çıkmak için ufak süprizler,sürekli konuşma güzel şeylerden hayallerinizden bahsedin. hiç beklemediği anlarda aşk mesajları gönderin.ne kadar sevdiğinizi ve önemsediğinizi belli edin sözlerinizle. ben bunu yaptım uzun bi süre soğuk bile davrandığı oldu ama pes etmedim. destek oldum, moral verdim qüzel şeylerden bahsettim morali bozukken güldürmesini de bildim.şuan eskisinden o kadar iyiyiz ki monotonluk diye bişey kalmadı ki biz ayrı şehirlerdeyiz. sadece emek ve önemsemek lazım...:asigim:

aynı durum bende de var...gerçekten mutsuz göründüğünde ben seni mutsuz ediyorum havalarına giriyor....ve erkekle fazla ilgilenmiyeceksin ben bunu bilir bunu söylerim:)

ya ben anlayamıyorum valla erkekleri dusunuyorum napsamda eski haline donse suan ilgileniyorum hissediyor ondanmı boyle uyusluk yapıyo ne ya

Aynı durum bende de var eskiye döndürmek için uğraşıyosun sonra kendini geri çekiyo iyice naz yapıyo aslında en doğrusu zamana bırakmak karşı tarafında çabasını görmek ama...Ne kadar zor olduğunu biliyorum bence sen de fazla üstüne düşme bırak o ilişkiyi eski haline döndürmek için bişeyler yapsın

ya moralim cok bozuk napıcgımı sasırdım artık tukeniyorum gibi birsey sıkılmaya basladım kafası dolumus beyninde bu iliski yurumezmis seviyomusun dedim seviyorum ozledinmi dedim ozledim dedi niye soylemiyosun diyorum ee zamana bıraktık iliskiyi diyo dedim hem yakın hem uzaksın bu sekilde iyiyim diyor sabırlıyım cok bak bekliyorum duzelmeni dedim sen bilirsin gibi birsey dedi ya gercekten yoruyor beni artık napıagımı bilmiyorum onu cok ama cok kıymetli tuttum oda bunun farkında keske hic yapmasaydım

Malesef düzelmiyor canım.Bizimki de 3 yıl sonunda bitti işte.''Herşey monotonlaşmış sıkılmış'' beyefendi.

sende kendini çek artık o zaman. bırak kendi haline
bunlara iyilik yaramaz :)

Son düzenleme:
Bende 8 yıllık ilişkimi söz kesildiği halde bitirdim..
'biraz zaman tanımak' diye bişey yok koca bi yalan..
İnsan 7sinde neyse 70inde de o ,emek vermekten bıkmıştım artık ..tek taraflı yürümüyo hiç bişey..! 1 buçuk sene oldu ayrılalı tek kelime etmedik hiç görüşmedik..
Şimdi geçen yıllarıma yanarım oturup..Hayatımdaki en doğru karardı bitirmek her şeyi tüketmişiz..

bunu bende denemelıyım

bence her ilişki zaman zaman bu tarz süreçler yaşıyor.
herşey bitmiş tükenmiş gibi bir his oluyor.
erkekler bu hissi fazla ciddiye alıp birtakım tavırlar içerisine giriyor.
böyle zamanlarda onları yanlız bırakmak gerek diye düşünüyorum.
zor olanı istiyorlar erkekler, o ilk başlardaki peşinden koşmalar falan daha çok hoşuna gidiyo onların.
zaman vermeyi istemeleri de ondan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…