monotonlasan iliskim

bence bol atraksiyonlu bi iliskiniz var,
yerinizde olsam teshir, kil, aile ve orf adet farki vb. konularindan uzaklasmaya ve huzura ihtiyac duyardim...
Aaaa bu kiz o kızmış. Hafizam yaniltiyor sandim.
Çılgınsın meeeeennn
Erkekin iki şepeşille atarsa bence gayet atraksiyon olur.

Tam bunu yazmaya girmistim
aklin yolu bir sonucta ; )

tuhaf gelen bir diger sey de konusahibine nasil hitap edecegimi sasirmam,
biz de mi "fatihimm" diyecegiz?

kendisine ozel bir alanda dahi varligini, adini ona baglayip her giris yapisinda sorunlarindan bahsederken bile sevgiyle adini zikrediyorsa kıl tuy meselesinin ardindaki asıl sorunu gorecegini sanmam...

Umarim en kisa zamanda gozlerindeki perde kalkar ve kendi hayati icin dogru karari alir.

Evlenmeyi düşünün:) söz nisan,altın,elbise,gelen giden,aile,eşya ,elti ,Gorumce derken hayatın öyle bir renkleniyor ki inanazmazsin.Renk deryasinda bogulursun. :)

Alışverişe gidi, birlikte bisiklete binin ya da sporla uğraşın . Cafe cafe dolaşmak tabiki can sıkar

Sen o odun sevgiliyle olduğun sürece daha çok konu açarsın güzelim ama konularının derinliği değişir, yok dövdü yok evden çıkarmıyor vs

Son düzenleme:
Fatihin senle aynı sofrada bile oturmazmış sen hala neyin tribindesin aceba? Yakında döver de seni. İşte o zaman renk gelir en morlusundan. ayrılsanda kurtulsak.

bir de dalga geçer gibi kimse yazmıyor deyip cevap bile vermiyor
vazgeçtim ayrılmayın. tencere-kapak

Nasıl bilinçaltım varsa başlığı "montla seviştim" olarak okudum. Rahat 10 dakikadır gülüyorum.

Ne yapcaktınız ki başka? Varsa bir fikrin öner sevgiline, monotonluktan kurtulun.

ay kahkaha atmıyım diye kendimi kasmaktan şekilden şekile girdim. işyerindeyim bu kk yüzünden adım deliye çıkıcak yakında.

Ben anlamıyorum. Sevdiceğimle 11. ayımıza girdik, ayrı geçirdiğimiz 1 günümüz bile olmadı. Hele son birkaç aydır günün 24 saati beraberiz. Bir dakika sıkılmıyorum, tuvalete gittiğinde özlüyorum. Ben mi manyağııım, bunlar mı değişiiiiik bilemedim.

Konserlere falan gidin, tiyatro, müze, sanatsal etkinlikler yapın.
Belli ki iyi anlaşıyor iyi geçiniyorsunuz.
Çomak sokmamanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…