• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

monotonlasan iliskim

fatihimm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
59
19
13
Kocaeli
Merhabalarrr
Benim bir yili geçkin bir ilişkim var çok şükür sevmekte ve sevilmekteyim lakin su günlerde aklima takilan konu ilişkimin benim gözümde sıkıci bir hal alması.

Söyle ki haftada bir görüşür, her gün mutlaka telde konusuruz. Gorustugumuzde 4-5 saat beraber geciririz.
Yaptiklarimiz sadece sinemaya gitmek, yemek yemek, cafelerde oturup lak lak yapmak. Yazın da sahilde geziyoruz park bahçede oturuyoruz falan.

Ama ben her bulustugumuzda fix bunlari yapmaktan bunaldim. Sanki bulusmalarimiz görev gibi gelmeyi başladı. 40 yillik evli gibiyiz sanki ne biliyim yaa bi tuhaflik var ama cozemedim.

Merak ediyorum sizlerin iliskilerinizde boyle mii

Ya da siz farklı neler yapiyosunuz ilişkilerinizi nasil hareketlendiriyosunuz :-)

Yani sevgililik döneminde buluşmalar böyle geçer zaten.
Farklı ne yapabilirsiniz?
Eşli arkadaşlarla grup gezileri yapabilirsiniz ancak..

bizde bulusuncs boyleyiz ne yapalım diye düşünüp duruyoruz bi de :) bi bakmisiz zaman gecmis daha dusunurken :)

Bencede cok sıkıcıymıs arada bir sehir disina kacmak uyarsa kamp duzenlemek uymassa konaklamak daha once gitmediginiz biyere telefon haritasiyla gitmeye ugrasmak vs bunlarin hepsini yaptik biz dahada cogaltilir hemde en basitleri

Bazen sevdiğin insanla yaşadığın o monotonluk bile güzel olabilir.
Ben öyle düşünüyorum.
Ve etrafımdaki çiftler de belli süre sonra monotonlaştık, konuşacak şey bulamıyoruz gibi laflar ediyorlar.
Ama gel gör ki sevgi, aşk devam ettiği için kabullenmişler ve mutlular.
Her gün telefonda konuşmasanız birbirinizi özleseniz biraz mesela? Böyle şeyler renk katabilir.

Yazın piknik yapabilirsiniz
Tiyatroya gidebilirsiniz
Yakın şehirlere gezmeye gidebilirsiniz
Birbirinize kitap okuyabilirsiniz mesela romeo ve juliet

Scrabble tarzı oyunlar oynayabilirsiniz

Yapıcak şey çok

Ayrıca evlilik sıkıcı yada monoton değil
Böyle monoton sıkılmış ilişkiler evlenince monotonluk oluyo

Benim için Sevgilimle ( esimle ) vakit geçirmek demek müze ve orenyerlerini ziyaret etmek. Ahh mesela Topkapi Sarayina 10 kere de 100 kere de giderim.
Yani demem o ki kültürel geziler yapabilirsiniz. Paylasacaginiz seyler daha da fazla olur.
Eşimin vakti olmadığı için ben tek geziyorum maalesef ki..

Oyun oynayin. Arkadas grubunuzla ya da 2 kisilik oyunlar oynayabilirsiniz. Birlikte yemek yapin. Muzeleri gezebilirsiniz. Hayvanat bahcesine gidebilirsiniz. Birlikte spor yapin, bisiklete binin, kosun.

Uzun ilişkilerde ister istemez buluşmak sıradanlaşıyor gitcek yer kalmıyo ama bunun önüne geçemezsiniz siz enerjinizle ufak süprizlerinizle ilişkinizdeki heyecanı diri tutun bence. Sahilde oturmaya bayılırım ama bizim yaşadığımız şehirde deniz yok ve biz dışarı çıktığımızda her zaman aynı kafede otururuz ama buna rağmen çok keyif alırız bundan çünkü önemli olan gezip tozmak değil beraber zaman geçirip güzel sohbet etmek keyifli zaman geçirmek. Bence beklentilerini değiştirmelisin yaşadığın şehri geliştiremeyeceğin için

canım benim ilişkim 4.5 yıllık ve bir süre geçtikten sonra senin dediğin hale bürünüyor. klasik aynı şeyler dışarı çık gez vitrinlere bak yemek ye cafede otur .. yaz aylarında pikniğe git .. bu maalesef böyle oluyor, Bende çok düşündüm neden böyle diye ama evli olmadığımız için sanırım belli sınırlarımız var. mesela birlikte tatile gitmek istesek önüne belli belirsiz engeller çıkıyor. yani bence her ilişkide yaşanılacak bir şey bu :)

Offfff anam offff şükür et canım ya ben sevgilimi iki haftada bir bazen ayda bir görüyorum keşke sizin gibi her hafta buluşabilseydik de hep aynı seyleri yapsaydik :mad::KK61:

Bi daha ki buluşmada saçını çekip kaç....bi sonrakinde çelme takıp yere düşur böle böle renk gelecekdir....:) yarabbim işden güçten fırsat bulup bi bardak çay içemiyoruz....sıkılanlar da mı var mış

Back
X