• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

monotonlasiyoruz

acıkcası yazılanları gorunce bende cok rahatladım cunku bızde borclardan dolayı hııc bısey yapamıyoruz o kadar sıkılmıstım kı neyse sukredeyım oturayım :) :1:

Arkadaşlar yorumlariniz için teşekkürler aslında çok pozitif bir insanım ama zaman zaman insan duraganliktan bunaliyor geçici ruh hali belki.şimdi çay demledim eşim sabanin filmini açtı izliyoruz.hava cok guzel eşime biraz yürüyüş yapalimmi dedim canım çok yorgunum dedi gerçekten yorgun hak verdim aslında bende öyle canimda istemiyor ama ışte bi değişiklik olsun diye sonuç olarak çay keyfindeyiz,çok şükür eminim herkes böyle bi dönemden geciyor dur benimkide öyle birşey.faceme bile girmiyorum herkes şu surda bu burda insan imreniyor:)

canım herseyi eşinden bekleme
bende 5 aylık evlıyım
sen ya bıseyler hıc izinlı gunun yok mu o gun çin bı lan yap illa dısarda yemek ye demıyorum gıdın parka cekırdek cıtleyn hava soguk deme üşüyün muhabbetınızle bırbırınızı ısıtın
borc kımde yokkı bacım dugun borcu mobılya borcu dunya borc var bızımde basımızda ama bunu dusunmek benı bizi ailemı sureklı huzursuz etmekten baska bı işe yaramadı naıyım borc varsa herkesın var azıcık aşım kaygısız basım en azınan basımın ustunde bı catı var dıyorum eşim eve her geldıgınde guler yuzle karsılıyorum
ne bılıyım bı aksam gec de olsa bı yas pasta yap hazır alma yap emegın olsun onda eşinle beraber ye hatta mum koy istune mutlulugumuz için yatım daim olması için üfle de ne bılem bacım
aklıma gelenler bunlar yuvayı dişi kuş yapar dıye bunun için demısler yuvayı manotonluktan kurtarması için

5 aylık evliyim.genel anlamda evliliğim güzel gidiyor ama heyecanimiz kayboldu sanki.hergün aynı geçiyor eşim ve ben ikimizde çalışıyoruz.işten çıkıyoruz eve gel yemek yebir ve tv karşısında zaman geçiyor borclarimiz yuzunden de niyete kimildayamiyoruz,haftasonunda aynı.ben dersem niyete gidelim eşim beni kirmaz ama ben onun düşünmesini beni sasirtmasini isterim.çalışmakla geçiyor omrumuz.ne bileyim daha mutlu olabilirdik.sanırım para sıkıntısından böyle.kendimi cansız hissediyorum.sizler eşinizle nelervyaparsaniz nasıl zaman geçiriyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var

Daha cok yeni evliligin.monotonlasma olmasi mumkun degil bence evlilige alisma surecinde bunaldin sen.yeni gelin depresyonu:)
Ben de yasamistim ev esyalar hersey garip geliyordu...baska seyleri de bahane ediyorsun boyle.

cnm evli değilim fakat evlenince neolmasını bekliodun kiii

ikinizde çalışıyormuşsunuz eee akşam olunca yorgun argın eve gelip yeemek yee sofrayı topla derken zaten saat kaç olur

haaa hafta sonları gezebilirsiniz tabi :16:

illa para olmasına gerek yok ... koy termusa sıcak suyunu al 2 tane nescafe gidin bir ağacın altınaaa oturun için illa büyük paralar olması gerekmio cnm ilişkiyi hareketlendirmek için :16:

hafta içi de arkadaşlarınızı çağırın yada siz gidin evde de gayet güzel vakit geçirilebilir ..

bilmiorum ben cok keyifalıorum evden belkide o yüzden bana böle gelio :16:

5 ay 150 gün yapar yani sen 150 günde evine alıştın , bi erkekler aynı evde yaşamaya alıştın
bide üstüne monotonlaştın öylemi???

Hiç sormayın
Ben ilk 6 ay daha evime alışamamıştım
Annemleri ziyarete gidince bi garip oluyordum
Millet ohooo alışmayı bırak monotonlaşıyo bile
Demek ki sorun bende

Hiç sormayın
Ben ilk 6 ay daha evime alışamamıştım
Annemleri ziyarete gidince bi garip oluyordum
Millet ohooo alışmayı bırak monotonlaşıyo bile
Demek ki sorun bende

sorun sende değil ki,
ben 1 sene sonra alıştım eve ve mahalleye
kii 2 sokak ötesindeyim annemlerin
mahalle değişimi bile zor geldi
gerçi yeni biriyle hayatı paylaşmaya alışmakda öyle kolay değil

evlenene kadar ailesiyle yaşayanlar için daha zor bu süreç

sorun sende değil ki,
ben 1 sene sonra alıştım eve ve mahalleye
kii 2 sokak ötesindeyim annemlerin
mahalle değişimi bile zor geldi
gerçi yeni biriyle hayatı paylaşmaya alışmakda öyle kolay değil

evlenene kadar ailesiyle yaşayanlar için daha zor bu süreç

Bende biliyosunuz zaten benzer sebeplerden
Eski semtime yakına taşındım :4:
Yapıyla alakalı demek, kimisi şıp diye alışabiliyo
Ben kolay kolay alışamayanlardanım

Iste tam da evliligi tarif etmissiniz:) Dediginiz suprizler vs flort doneminde daha cok oluyor evlenince azalarak bitiyor ya da seyreklesiyor. Cunku gecim derdi basliyor ha ama bence dert dememeliyiz iki kisi olup hesap kitapla gecinmenin tadi da baska.

Suan calismiyorum esim isten geliyor yemek cay keyfi derken gunluk konusmalar sakalasmalar simarikliklar (genelde ben yaparim bizimki agirdir) battaniye altinda tv izleriz bazen de dinlendikten sonra o calima odasina cekilir ben de. Cumartesi disari cikariz genelde ev eksigi goruruz, bisey almasak da yemesek de gezer geliriz olmadi bir kahve iceriz o kadar. Ev yapi marketlerini gezmeye bayiliriz. Pazarlar bize aittir uzun kahvalti ve film keyfi. 3 yil olmak uzereyiz ve inanin hep boyle bir rutinimiz var. Ilk evlendigimiz zamanlar puzzle yapardik biz de oyun konsolumuz var artik cok dokunamasak da boyle seyler de rutine iyi geliyor bilginiz olsun.

3 sene sevgililiktn sonra 1,5 senelikte evliyim. evime gitmeyi kocamı görmeyi hergün iple çekiyorum. evimde huzurum yerinde aç değilim açıkta değilim, beni seven sevdiğim bir adam var, şimdi bebişte düşünüyoruz.. 1.5 snedir bizde borçlarla boğuştuk bizde doğru düzgün gezemedik ama evlilik bu değil ki zaten.
tv karşısında koltuğa uzanıp ona sarılmak paha biçilemez o huzur bana yetiyo zaten bunun için evlenmedikmi....
sevgiliyken zaten hababam geziyoduk...
bence sizin beklentileriniz çok başka gerçekçi yaşamak lazım yoksa mutsuz oluruz...

3 sene sevgililiktn sonra 1,5 senelikte evliyim. evime gitmeyi kocamı görmeyi hergün iple çekiyorum. evimde huzurum yerinde aç değilim açıkta değilim, beni seven sevdiğim bir adam var, şimdi bebişte düşünüyoruz.. 1.5 snedir bizde borçlarla boğuştuk bizde doğru düzgün gezemedik ama evlilik bu değil ki zaten.
tv karşısında koltuğa uzanıp ona sarılmak paha biçilemez o huzur bana yetiyo zaten bunun için evlenmedikmi....
sevgiliyken zaten hababam geziyoduk...
bence sizin beklentileriniz çok başka gerçekçi yaşamak lazım yoksa mutsuz oluruz...

aslında ne guzel anlatmışsın mouse.beklentı baska gercek yaşam baska.bence zaten her yuvada monotonluk var.çalışan ınsanlarız ( bır zamanlar çalışıyordumya:1:) eve gel yemek yap mutfagı topla zaten saat 10 oluyordu.sonra sohbet ve uyku.benıde sıkıyodu halıyle .kı ben fazla gezmeyı seven bır ınsan degılım.ama genelde hafta sonları gezerdık .ama sonuçta bır duzen oturtmuşsun haftaıcı bellı haftasınu bellı.olsun genede sıkılıyordum bende.
şimdi kızımızda var kış oldugu ıçın pek dışarı çıkamıyoruz.artık evdeyımde.ıyıcede sıkıldım.ama yapacak bırşey yok evlılık bu aslında.bence onemlı olan huzur. bunuda huzuru sarsılınca anlıyo ınsan malesef:ssz:

aslında ne guzel anlatmışsın mouse.beklentı baska gercek yaşam baska.bence zaten her yuvada monotonluk var.çalışan ınsanlarız ( bır zamanlar çalışıyordumya:1:) eve gel yemek yap mutfagı topla zaten saat 10 oluyordu.sonra sohbet ve uyku.benıde sıkıyodu halıyle .kı ben fazla gezmeyı seven bır ınsan degılım.ama genelde hafta sonları gezerdık .ama sonuçta bır duzen oturtmuşsun haftaıcı bellı haftasınu bellı.olsun genede sıkılıyordum bende.
şimdi kızımızda var kış oldugu ıçın pek dışarı çıkamıyoruz.artık evdeyımde.ıyıcede sıkıldım.ama yapacak bırşey yok evlılık bu aslında.bence onemlı olan huzur. bunuda huzuru sarsılınca anlıyo ınsan malesef:ssz:

aynen evde huzur olduğu zaman insan severek giriyo evine en önemlisi huzur bencede. biz sevgiliyken çok gezerdik evlenince borçlar falan biyere gidemez olduk. ama inan çok önemsemedim bazen eşime sadece bakıyorum ve öyle seviyorum düşün. bu farklı bir bağlılık. insan sıkılmuyomu arada sıkılıyo tabi ama onuda görmemek lazım. evlilikte monotonluk başladımı bi çocuk hemen değişik bir dünyaya adım. konu bitmiyor ev geçinmesi oturması misafiri vs vs monotonluk arkadaşta çok erken başlamış yazık :50:

aynen evde huzur olduğu zaman insan severek giriyo evine en önemlisi huzur bencede. biz sevgiliyken çok gezerdik evlenince borçlar falan biyere gidemez olduk. ama inan çok önemsemedim bazen eşime sadece bakıyorum ve öyle seviyorum düşün. bu farklı bir bağlılık. insan sıkılmuyomu arada sıkılıyo tabi ama onuda görmemek lazım. evlilikte monotonluk başladımı bi çocuk hemen değişik bir dünyaya adım. konu bitmiyor ev geçinmesi oturması misafiri vs vs monotonluk arkadaşta çok erken başlamış yazık :50:

senin aşkına cidden hayranımm mmousemmm maşallah sizeeee:nazar::nazar:
ama kesinlikle katılyıyorum..onca borçla bocalaştık ettik hala sıkıntılarımız var..ama artık sevgili değiliz evimiz var..
sürekli bir yere gitmek masraf yani..
oda bizde yok..
o yüzden al cipsini al kolanı bir film koy izle..
hiçmi yapamıosun biz pazar günü çıktık yarım saat yürüdük dolaştık geldik..
evlilik zorda olsa güzel birşeyy yaa..
ama kesinlikle çok zorrr

senin aşkına cidden hayranımm mmousemmm maşallah sizeeee:nazar::nazar:
ama kesinlikle katılyıyorum..onca borçla bocalaştık ettik hala sıkıntılarımız var..ama artık sevgili değiliz evimiz var..
sürekli bir yere gitmek masraf yani..
oda bizde yok..
o yüzden al cipsini al kolanı bir film koy izle..
hiçmi yapamıosun biz pazar günü çıktık yarım saat yürüdük dolaştık geldik..
evlilik zorda olsa güzel birşeyy yaa..
ama kesinlikle çok zorrr

sağol kuzucum Allah yüreğimizdeki sevgiyi daim etsin hepimiz için inşş :16:
bizde cips kola film 10 numara oluyo bazen mısır patlatıyorum bayılıyoruz. aslında insanın içinde de bitiyo sanırım. ben hiç bırçları düşünüpte ahlanıp vahlanmadım. şükürler olsun işimiz var ödeyebiliyomuyuz ne mutlu bize dedim. İnsan nelerle yetinebiliyo önemli. evlilik çok bilinmeyenli denklem :1:
Allah herkesi yuvasında huzurlu mutlu etsin inşşş :10:

Esimle 5.yilimizda evlendik.ailemle minibusle yarimsaat mesafedeyiz.bulundugum yerde calisiyordum bu sebeple ilce degistirmis olmamdan dolayi hic zorlanmadim.evimi cokseviyorum ilk uyandigim sabahi hatirliyorum da sanki yillardir bu evde uyanmisim.hicyadirgamadim.ene yatagimi ne esyalarimi ne banyomu vs ilk gunden alistim.evcil bir insanim.ama hesapta olmayan borclar beni gerdi sanirim.hic borcum olmsdigimdan yada aldigim maasi hesapsizca harcayabildigim icin evlenince isler degisiverdi .suan aldigim maas ev kredimize gidiyor daha ayin basinda moraller sifir.aslinda paraya deger veren bir insan degil.yani idareyecimdir ama birdureden sonra bunaldigimi farkediyorum.esimle ev disinda sosyallesmek adina zaman geciremez olduk flort doneminde cok aliskinim gezmeye belkide ondan garipsedim.cok sukur tabi ama.bu aralar polyannacilik oynayamaz oldum.yorumlariniz icin tesekkurler iyi geldi paylasmak.

daha 5 AYLIK EVLİSİN VE MONOTONLAŞTIK DİYOSUN
güldürme beni:))))

5 ay 150 gün yapar yani sen 150 günde evine alıştın , bi erkekler aynı evde yaşamaya alıştın

bence senin evliliktenbeklentilerin farklıydı... insanlar sevgiliyken nişanlıyken en güzel kıyafetlerini giyerlerler saçlarını başlarını yaparlar ve dışarı çıkarlar sinemadır , tiyatrodur,gezmedir,canlı müziktir, yemektir bi ton şey yaparlar ve evlenincede bunun sürçeni sanırlar genelde bende dahil:))))

ama evlenince durum hiçde öyle olmuyo temizlenmesi gereken bi ev, her gün yapılması gereken yemek, yıkanıp asılıp katlanıp ütülenmesi gereken çamaşırlar , her gün temizlenmesi gereken tuvalet banyo , yıkanması gereken bulaşıklar....... ve bunları işten geldikten sonra yapmak zorundasın!!!!!!!!!

sen işten gelip üstünü başını çıkarıp , yemek yapmaya girişceksin aynı zmanda evi toplamaya çalışcaksın
bi şekilde yemek ortaya çıkınca sofrayı kurcaksın , eşin teşrif etcek yemek yiyceksiniz muhtemelen 20 dakka sonra sen sofrayı toplıcaksın , bulaşık yıkıycaksın gücün varsa tuvalet temizliceksin belki açamşır yıkıycaksınşin bu arada koltukta oturmuş tv seyrediyor olcak ama sen çayı alıp geldiğinde pert olcaksın zaten 2 lafetmeye dermnın kalmıcak
işte bu aşamada 20 yıllık evli kişilerden bi farkınız kalmıcak!!

peki ben bunları neden anlattım??? çünkü bunların hiçbirinin maddiyatla alakası yok:)))))
evet paramız çooook olsa evimize hergün kadın gelse tmeizlese yemek yapsa bıraksa
hafta sonları ordan oraya deli danalar gibi gezsek:)) ama bunlar olmadanda hayat evlilik çok eğlenceli,:)))))

evlilik demek 2 kişilik dünyadır
bi kere yanlzı değilsin bişey yapcaksan işiliksin:))) bu bir artı bunu değerlendir:)

işten eve geldinmi
eşinle girin mutfağa değişik yemekler deneyin hiçbişey yapamıyosanız pizza yapın , değişik soslu makarna yapın o arada aşk dolu bi kase salata yapın:)))
sen daha yeni gelinsin çıkar en güzel tabaklarını koy masaya mumlarını konuşa konuşa yemeğinizi yiyin tv yi unutun
sonra açın güzel bi aşk filmi (kültür sanat topiğinde film tavsiyeleri var ordan bulabilirsiniz) aşk filminizi izleyin yanına bide mide mısır patlatın:))

ertesi gün gelince küvveti doldurun eşinize banyo hazırlayın işten gelince sürpriz yapın ona sonra masaj yapın birbirinize:))))

hafta sonu verin tüyü eşiniz yapsın , o toz alsın siz evi süpürün böylece işiniz çabucak biter sıkılmazsınız , hava soğuksa sıkı sıkı giyinin çıkın dışarda biraz yürüyüş yapın temiz hava alın:)))))

hafta sonu demleyin çaynızı eşinizi alın yanınıza perdeleriaçın sonuna kadar aydınlıkta kitap okuyun....
bugün hava o kadar güzeldiki bahar gelmdi sanki işten gelir gelmez aldım bebişi tuttum kocişin elinde dışarı çıktık mesela saat yavaş yavaş yürüdük bebek arbasıyla ekemğimizide aldık geldik eve parasız yapılcak bin tane şey sayarım size sorun para değil
sorun biziz evlenince herşey bambaşka olcak sanıyoruz halbuki değil annemizde babamızda ne gördüyske onu yapıyoruz kendimiz gibi davranmıyoruz:)

mesela ben evlenmke istemiyodum eşimle birlikte yaşamak istiyodum evlenmekteki amacım eşimi sevdiğim için falan değildi
birincisi hukuken kendimi güvence altına almak diğer amacımda
topluma ilişkimizi kabul ettirmekticım fakrlı onbu sevdiğim için falan fistan bu ayrımı çok iyi yapmalıyız
neden avlendik? bu evlilkten ne bekliyoruz bunun cevabını verin:)))))))
hayatınıza bi düzen getirin sonrada 2 kişşi olmanın tadını çıkarın bu avantajı iyi değerlendirin

ÖĞRENİLMİŞ HAREKETLER SERGİliyoruz
ANNEMİZDE BABAMIZDA NE GÖRÜYOSAK ONU YAPYORUZ AMA YAPMAYIN:)))

Tesekkur ederim bu yazdiklarinizin farkindayim ama tekrar duymak beni bi silkeledi elinize saglik

daha 5 AYLIK EVLİSİN VE MONOTONLAŞTIK DİYOSUN
güldürme beni:))))

bence senin evliliktenbeklentilerin farklıydı... insanlar sevgiliyken nişanlıyken en güzel kıyafetlerini giyerlerler saçlarını başlarını yaparlar ve dışarı çıkarlar sinemadır , tiyatrodur,gezmedir,canlı müziktir, yemektir bi ton şey yaparlar ve evlenincede bunun sürçeni sanırlar genelde bende dahil:))))

ama evlenince durum hiçde öyle olmuyo temizlenmesi gereken bi ev, her gün yapılması gereken yemek, yıkanıp asılıp katlanıp ütülenmesi gereken çamaşırlar , her gün temizlenmesi gereken tuvalet banyo , yıkanması gereken bulaşıklar....... ve bunları işten geldikten sonra yapmak zorundasın!!!!!!!!!

sen işten gelip üstünü başını çıkarıp , yemek yapmaya girişceksin aynı zmanda evi toplamaya çalışcaksın
bi şekilde yemek ortaya çıkınca sofrayı kurcaksın , eşin teşrif etcek yemek yiyceksiniz muhtemelen 20 dakka sonra sen sofrayı toplıcaksın , bulaşık yıkıycaksın gücün varsa tuvalet temizliceksin belki açamşır yıkıycaksınşin bu arada koltukta oturmuş tv seyrediyor olcak ama sen çayı alıp geldiğinde pert olcaksın zaten 2 lafetmeye dermnın kalmıcak
işte bu aşamada 20 yıllık evli kişilerden bi farkınız kalmıcak!!

peki ben bunları neden anlattım??? çünkü bunların hiçbirinin maddiyatla alakası yok:)))))
evet paramız çooook olsa evimize hergün kadın gelse tmeizlese yemek yapsa bıraksa
hafta sonları ordan oraya deli danalar gibi gezsek:)) ama bunlar olmadanda hayat evlilik çok eğlenceli,:)))))

evlilik demek 2 kişilik dünyadır
bi kere yanlzı değilsin bişey yapcaksan işiliksin:))) bu bir artı bunu değerlendir:)

işten eve geldinmi
eşinle girin mutfağa değişik yemekler deneyin hiçbişey yapamıyosanız pizza yapın , değişik soslu makarna yapın o arada aşk dolu bi kase salata yapın:)))
sen daha yeni gelinsin çıkar en güzel tabaklarını koy masaya mumlarını konuşa konuşa yemeğinizi yiyin tv yi unutun
sonra açın güzel bi aşk filmi (kültür sanat topiğinde film tavsiyeleri var ordan bulabilirsiniz) aşk filminizi izleyin yanına bide mide mısır patlatın:))

ertesi gün gelince küvveti doldurun eşinize banyo hazırlayın işten gelince sürpriz yapın ona sonra masaj yapın birbirinize:))))

hafta sonu verin tüyü eşiniz yapsın , o toz alsın siz evi süpürün böylece işiniz çabucak biter sıkılmazsınız , hava soğuksa sıkı sıkı giyinin çıkın dışarda biraz yürüyüş yapın temiz hava alın:)))))

hafta sonu demleyin çaynızı eşinizi alın yanınıza perdeleriaçın sonuna kadar aydınlıkta kitap okuyun....
bugün hava o kadar güzeldiki bahar gelmdi sanki işten gelir gelmez aldım bebişi tuttum kocişin elinde dışarı çıktık mesela saat yavaş yavaş yürüdük bebek arbasıyla ekemğimizide aldık geldik eve parasız yapılcak bin tane şey sayarım size sorun para değil
sorun biziz evlenince herşey bambaşka olcak sanıyoruz halbuki değil annemizde babamızda ne gördüyske onu yapıyoruz kendimiz gibi davranmıyoruz:)

mesela ben evlenmke istemiyodum eşimle birlikte yaşamak istiyodum evlenmekteki amacım eşimi sevdiğim için falan değildi
birincisi hukuken kendimi güvence altına almak diğer amacımda
topluma ilişkimizi kabul ettirmekticım fakrlı onbu sevdiğim için falan fistan bu ayrımı çok iyi yapmalıyız
neden avlendik? bu evlilkten ne bekliyoruz bunun cevabını verin:)))))))
hayatınıza bi düzen getirin sonrada 2 kişşi olmanın tadını çıkarın bu avantajı iyi değerlendirin

ÖĞRENİLMİŞ HAREKETLER SERGİliyoruz
ANNEMİZDE BABAMIZDA NE GÖRÜYOSAK ONU YAPYORUZ AMA YAPMAYIN:)))

ayy ne güzel yazmışsın ellerine sağlık valla evlenesim geldiii:1::1::1:

Bende senin gibiyim. İkimizde çalışıyoruz akşam eve gidiyoruz yemek yap ye derken zaman geçiyor, birazda Tv izleyelim deyince tv karşısında uyuyakalıyorduk. Yeni evli olmanın getirdiği borç yada maddi kısıtlamalar nedeniyle çok fazla çıkıp gezemiyorsunda mecburen evde oluyoruz. Eşim uyuyakalıyor diye hep diyordum puzzle istiyorum sen uyuyorsun canım sıkılıyor benim diye geçen haftasonu gittik puzzle aldık eve geldik benden önce eşim açtı kutusunu 4 gündür eve gider gitmez yemek yiyip puzzle başına oturuyoruz ve eşim kafasını çevirip tv ye bakmıyor bile :1: sözde ben sıkılmayayım diye almıştık o benden daha meraklı çıktı :60:

Back
X