• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monotonlaşmışız 🤦‍♀️

Öz güven düşürürek elde tutmaya çalışıyorlar. Bunu öyle bir yapıyorlar ki ayrılmak istiyorsun ama ayrılamıyorsun sana kimse seni beğenmez düşüncesini aşılamış oluyor. Gidemiyorsın ama kalamıyorsun da. Ahh öyle tandık bir hikaye ki 5 yıl önceki ben...
Tipik narsist söylemleri ve davranışları bunlar ; benim eski eşte şey diyordu sen beceriksizsin acizsin pasaklısın benden ayrılsan intihar edersin yapamazsın diyordu mal boşadım kurtuldum keyfime bakmaya çalışıyorum
 
Size göğüslerin sarkmış diye kulp bulan eşiniz fiziksel olarak harikadır eminim 🙄 yine sirf erkek olduğu için boş bir özgüven patlaması yaşayan koca vakası. Hamilelik, emzirme dönemi kadının vücudunda değişikliklere sebep olabilir bunu dert edecek olan çocukta istemeyecek o zaman. Yapılacak bir şey yokmuş. Hadiz hadsiz konuşmalar. Üzerine düşmeyin,bilmiyorum bende vururdum hassas bir noktasından eşimi bu saygısız sözlerinin ardından. Siz beni dinlemeyin tabi.

Bunu bilerek çocuk istedi ,istedik.Bebeğe benden daha istekliydi.Onun ısrarıyla oldu diyebilirim.Çok hassas noktalarından vurdum ben de.Patladım çünkü.İhtiyacımı nasıl gidermeliyim, bana çözüm öner dedim.O da sarsıldı ama böyle de evli gibi değiliz.O beni ben onu kırarak mi devam edecek.
 
Tamam ihanet yok diyelim, yine de size karşı tutumu çok incitici. Eşine karşı erkek her zaman isteklidir sağlıklı koşullarda. Bunun zamanla, yaşla, vücut hatları ya da deformasyonla ilgisi yok. Birini sevdiğiniz zaman, dünyadaki en çekici insan o olur. Yani öyle olması gerekir. Diğer herkesten ayrı bir yerdedir, her zaman gözdedir. Siz üzgünsünüz ama.
Emin olun sizde bir sorun yok. Evet ortada bir sorun var ama sizlik bir sorun değil bu.

Gerçekten bu şekilde hissediyorum.Kırgın, yorgun.Ben bebeğimi büyütmeye çalışırken zaten bir çok sorunla uğraşıyorum.Bir de böyle kalp kırmaya veya sorun çıkarmaya gerek var mıydı.Ne yapmalıyım sizce.Aklım durdu gibi.
 
Tipik narsist söylemleri ve davranışları bunlar ; benim eski eşte şey diyordu sen beceriksizsin acizsin pasaklısın benden ayrılsan intihar edersin yapamazsın diyordu mal boşadım kurtuldum keyfime bakmaya çalışıyorum
Aynen bi de şey diyordu senden ayrılsam manken gibisini bulurum ama ben senin kalbine tutuldum 😂😂😂
 
Allah affetsin ama çocuk olmasaydı başka erkek bakardım , yenisini bulunca da vururdum tekmeyi beni istemeyeni hiç istemezdim. Şu durumda da istemiyorsan istemiyorsun ben sarkmadım ama sen popo ameliyatı oldun popon 24 saat havad derdim. istemiyorsan beğenmiyorsan tamam o zaman uzatmayalım çık git evden derim, çok isterse gelir kendi beni geri kazanır.

Bu arkadaşın k.çı kalkmış net şekilde, şu toplum erkeklerindeki boş güvene de hastayım adamların tipleri Dani DeVito ama kendilerine sorsan Brad Pittiz derler:ruh: 27 yaşında bir kadın zaten sarkamaz. Bu herif de kendini paşazade sanıyor, kendini bir halt sanıp boyundan büyük laflar etmiş kimbilir kendi ne halta benziyor.... bence bunun havasını iyice indir konu sahibesi at evden gitsin yoksa önünü alamazsın.
 
Kendini düzeltecekmiş, evliliğimiz cinsellik harici iyi gidiyormuş,ona göre bir sorun yokmuş.Beni seviyormuş.
Cinsellik harici iyi gidiyor demek sen iyi bir ev arkadaşısın demek bana göre. Erkekler otizme yakın varlıklardır. Bizim kadar ayrıntılı düşünmez ve ince eleyip sık dokumazlar. Yani memen sarktı, her şey durağan, monoton falan bunlar minarenin kılıf boyutu biraz. Monotonlaşma konusuna gelince de doğada bile eril hayvanlar dişisine kur yapıyor. Monotonlaşmaktan sıkıldıysa buna da çözümü kendi bulması gerekir.
 
Baydım burdaki erkeklerden mıy mıy mıy biri yemek beğenmez, biri iş beğenmez çalışmaz karı parası yer, öbürü maaşlı kadın arar, öbürü karısına kulp takar beğenmez ..böyle erkek mi olur arkadaşım her şeye bir bahane hepsi gay ötesi. Dedemin kuşağına bakıyorum adamlar ekmeklerini taştan çıkarmışlar, fabrika işçiliği, ırgatlık benzeri her gün onlarca saat bedensel iş yapmışlar ama 6 çocuk yapmaya hevesleri de olmuş :KK71:
valla havadan mı sudan mı bilmiyorum şimdiki erkekler paşazade mi 18lik genç kız mı hiçbir şey beğenmiyorlar istiyorlar ki herkes bunların peşindne koşsun bunlara iş, eş beğendirsin ama yok öyle yağma sizi gaycikler:olamaz:
 
Sadece meraktan soruyorum eşinizin vücudu Tom Hardy gibi mi? Yani inanılmaz çekici mükemmel bir fizik mi ? Yoksa siz onu olduğu gibi güzel/çekici mi buluyorsunuz ?

Bedeninde bir bebek meydana gelmiş, onu beslemek için çabalayan bir annenin vücudunu, gögüslerini eleştirmek çok kırıcı ya..

Güzel bir konuşma yapabilirsiniz ya da terapi de alabilirsiniz. Umarım halledersiniz 🙏🏻

Evet çok kırıldım.Şuan terapiye gidemeyiz.Sizce bu kırgınlık gecer mi? Konuşmak daha içimden gelmiyor çünkü.Nasıl toparlanır onu düşünüyorum. Öz güvenim fazlasıyla yara aldı.
 
Bana göre çok daha duygusuz.Mantığıyla hareket eder.Bunlara kırılacağımı bildiğinden çok zor söyledi.
G.tü kalkmış resmen sal ipini bi süre. İnsan karısına şu lafı etmez. Kendinin heryeri cok mu muhteşemmiş sanki.
 
Cinsellik harici iyi gidiyor demek sen iyi bir ev arkadaşısın demek bana göre. Erkekler otizme yakın varlıklardır. Bizim kadar ayrıntılı düşünmez ve ince eleyip sık dokumazlar. Yani memen sarktı, her şey durağan, monoton falan bunlar minarenin kılıf boyutu biraz. Monotonlaşma konusuna gelince de doğada bile eril hayvanlar dişisine kur yapıyor. Monotonlaşmaktan sıkıldıysa buna da çözümü kendi bulması gerekir.

Çözüm bulmadı.Cinsellik konusunda rahat konuşamazmış,derdini anlatamazmış,beni kırmak istememiş vs ki bence de bahane.Ev arkadaşı gibi gördüğünü düşünüyorum artık.
 
Ayrıca 2 yılda ilişki monotonlaşmaz kocan hiç güven vermedi bana bi garip
 
Evet çok kırıldım.Şuan terapiye gidemeyiz.Sizce bu kırgınlık gecer mi? Konuşmak daha içimden gelmiyor çünkü.Nasıl toparlanır onu düşünüyorum. Öz güvenim fazlasıyla yara aldı.
O kendisine baksın. Hadsiz. Onun sözlerini ben olsam kaaleye alıp özgüvenimi düşürmem. Bazı erkekler doğumdan sonra eşlerini eskisi gibi görmüyor olabilir. Ama bunların hiçbirisi seninle ilgili değiş. Sarktıysa da memen kurban olsun o sana.

Özgüvenini kocan bile olsa söyledikleriyle zedeleyememeli. Ne münasebet hadsiz.

Kırılmakta haklısın saçmalamış çünkü ama ceremesini kendisi çeker. Terbiyessiz.

Yapma hiçbirşey onun için. Bu durumdan rahatsız olup seni düşünen adam kendisi monotonluktan çıkmak için birşey yapar. Sen ne yapabilirim diye düşünme. O düşünsün. Kırılan kalbini onarmadan da asla eskisi gibi olma.
 
Back
X