Sizinki hiç makul değil.bana saçma geliyor yani insan birini çekici bulunca ömrü billah beğenecek mi ?
sevgi bambaşka bir şey adamın size davranışlarında sorun yok ki
size kötü davransa sizi aldatsa sevgi sorunu var diyeceğim o hoş değil ama sadece
cinsel yönden sıkıntı var aranızda, arzulamiyor olabilir şu an yani,
yok beğenmeli bilmem ne diyip bir ton hakaret edince süreç değişecek mi ?
siz onu seviyor ve artık arzulamiyo olsaydınız böyle mi süreç işlesin isterdiniz?
size beni beğeneceksin ben senin için saçımı süpürge ettim gittim köpek gibi çalıştım dışarıda filan mı demesini isterdiniz
bana makul gelmiyor burada yazılanlar
İnsan dediğin aklıyla, vicdanıyla hareket eder. Kadın yazmış. “Doğumdan sonra değişti. Gögüslerimin sarkmasını bahane ediyor” diyor. O zaman hiç bir kadın paşa kocaları cinsel isteksizliğe uğramasın diye çocuk doğurmasın. Valla eşim bana aynı şeyi yapsa kapı önündeydi. 1 haftasına sevgili de yapardım zaten amaç cinsellikse. Ama biz hayat kurduk. Ortak çocuklarımız var. Ona hayat zor ise bana 10 katı zor. Hamileliği yaşayan benim. Karnı 7 kat kesilen benim. Gögüsleri yara olan benim. Neymiş “beni arzulamıyormuş” Defolsun gitsin.
İnsanlar tabii ki ömür boyu birbirlerini isteyecek diye bir şey yok. “Ten eskimesi” diye bir şey varmış. Çiftler birbirlerine alıştığı zaman eskiye nazaran arzulamıyorlarmış. Ama bu uzun seneler sonra olabilecek bir şey. Biri depresyonda olur, hasta olur, stresli olur. Gecici bir dönem onu da anlarım. Ama bunu normalleştiremez. Düzeltmek için çaba harcar. Üstüne bir de tenkit edecek. Oldu.