• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

monotonluk aldı basını gidiyo :(

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
herkese selam özellikle evli nişanlı bayanlardan yardım istiyorum .nişanlım ve ben ilk baslardakı gıbı degılız tabıkı hersey aynı olmuycak ama yapıcak bısey bulamıyoruz cogu zaman garıp davranıyo benım dısımdakılere yzunde 10 gul acıyosa bana yarısı aramızda garıp bı cekım var balık burcu kendısı ben kova bazen cok aksı bazen cok sempatık oluyo ılıskımızı canlandırmam ıcın neler tavsıye edersınız :16:

Sevgililikte ki gibi olmaz tabi.. Ama senin dışındakilere karşı güleryüzlü olması da tuhaf açıkcası :26:

Sinemaya gidin, şehirdışına gezmeye gidin, Ne zaman evleniceksiniz? Evinize eşyalar bakın.. Mobilya olur, süs eşyaları olur.. Nişanlıyken birlikte yapılacak bir sürü iş oluyor :1:

askere gıdıcek cok ustune dusmek ıstemıyorum ama korkuyorum ılerıde bu durumun katlanarak artmasından .....

Biz uc yildir nisanliyiz nisanlim da mayisda askere gidecek ustune gitmek degilde konuşabilirsiniz sorunlarınızi anlatin birlikte bi takvim olusturun farkli seyler yapin tiyatroya gidin yürüyüş yapin yada o an caniniz ne istiyorsa

canım hayatın kendisi monotonlaştı.doğal olarak insanların hayatıda monotanlaştı.
hepimiz aynı şeyleri yapmıyormuyuz?
sabah kalk,kahvaltı yap,işe git,işten gel,yemek pişir,yemek ye,ortalığı topla,tv izle,internette dolan,uyu.
hoooppp sabah yine aynı teraneler.arada sadece gezmelere çıkıyoruz o kadar.
yani kısacası bence herkesin hayatı monotonlaştı.
nişanlınızla değişik birşeyler yapmak istiyorsanız kendisiyle konuşun bunu.başka şeyler yapalım diye teklif sun.şuraya gidelim buraya gidelim de.:34:

bu yazıyı ben mi yazdım acaba :52: bende kovayım eşim balık ve 1,5 yıllık evliyiz....deddiğin gibi dısarıdaki insanlara 10 gülüyorsa bana yarısı monotonluk hat safada ....hayat monoton yat kalk yemek ye vs vs ... ben bu durumdan sıkıldıgımı anlattığımda eşim biraz düzeliyor ama sonra aynı kabullendim ...

bu yazıyı ben mi yazdım acaba :52: bende kovayım eşim balık ve 1,5 yıllık evliyiz....deddiğin gibi dısarıdaki insanlara 10 gülüyorsa bana yarısı monotonluk hat safada ....hayat monoton yat kalk yemek ye vs vs ... ben bu durumdan sıkıldıgımı anlattığımda eşim biraz düzeliyor ama sonra aynı kabullendim ...

:52: bende kabullenmelıyım sanırım gercektende bı duzelıyor bı aynı poff cok zor bu erkekler yaa

Back
X