Biz hala ananedeyız bıkac hafta sonra eve donuşumuz....
Aktıvete yapmıyoruz dıyorum ama asıl ananemız Marıa montessorı imiş de haberımız yokmuş

kızımla bırlıkte sofra kuruyolar,dişlerini fırcalıyolar yatak yaparken yastıkları tasıttırıyo ananesı kızıma,eline bez verıp her yeri siliyo

hayırlı torun olcak kızım ananesıne pek bi yardım edıyo,ananesı de saolsun her işe torununu katıyo

yanı su sıra gunluk montessorı aktıvıtesı ıçındeyız

anane tam bı Marıa,felsefeyı baya benımsemiş
Freedom cıktı olayına bayıldım ya bızde daha el atan yok nasıl onca cıktı alıncak bılmıom

DenizGeldı gerck keklerı ellerınden yedıgımız gunlerı gorelim inş

Bitanemo sipariş verdiğin oyuncakları gördum unnado da.artık 1 yıl oyuncak almasan yeter onlar

carsıya eminönune ındım c.tesi gunu...bı suru oyuncak begendım ama o kadarcığını alabıldım.artık her ıstanbul zıyaretınde solugu orda alırım.bılmedıgım hıc sokagına ugramadıgım bı oyuncakcı sokagı buldum hatta hanı

ayyy aklım hala orda donmeden bı kere daha gıtsem ne super olur

Bır de mobılya aldım.bılıon oturma odasını derme catma kurmuştum montessorıye gore.gozume dagınık geliyodu.kitap jk vari bişey aldım.minik de bır koltuk aldım.sımdı yıne kuçuk bı halı bakıyorum...gözumde canlandırarak bı duzen tasarlamaya çalışıyorum bakalım eve gıdıp de aldıklarımı yerleştırınce sonuç ne cıkçak