Montessori Anneleri ve Minikleri

Merhaba kizlar,

Bende yeni anneyim bebegim 8 haftalik olucak yarin.. Calismalariniza bayildim ne kadar yeteklisiniz, valla ben hic beceremem bu kagit resim islerini..
Bu tahta oyuncaklardan cesit cesit bir suru var burda , sanirim 1 yastan sonra baslicak bunlarla oynamaya ama ben simdiden almaya basladim ilk oyuncamizi aldik..

Bana onerebileceginiz oyunlar varmi ne yapabilirim, kizimla bol bol konusmaya calisiyorum elinle cingirak tutuyor gulucuk atiyor simdilik..

memnun kaldın mı setten benimkilerin bazi parcalari sanki son sekli verilmemiş gibi nasil desem pürüzsüz degil zor geciyor cubuklara. birde kum boyama yaparsanız yorumunu bekliyorum biz daha denemedik.

bunların hepsini ayrı ayrı almaya kalksam nerede kaç paraya bulurdum bilemiyorum. o yüzden memnuniyetimle memnunıyetsizliğim yarı yarıya. bazı ahşapların dediğin gibi kenarı kırık gibi, etraflarında çok fazla kıymık var batar diye korkuyorum. bazı çubuklar yerlerinden çıkıyor ve dediğin gibi yamuk olduklarından zor geçiyor şekiller ve benim cadı sinirlenip bırakıyor oynamayı. kum boyamaya bende cesaret edemiyorum öyle bakıyoruz şimdilik sadece:))

isparta yalvaçtayim sen nerdesin talay?
ben aslen antalyalıyım şimdilik safranboludayız yalvaçlı arkadaşlarım var.

maşallah ne güzel oynuyor:) ben bu etkinliği oğluma yapacak olsam sular yerlere saçılır, balıkların gözleri oyulur hatta ısırmak suretiyle patlatılır:) ama eğleneceğine eminim.
aynen sana noktası virgülüne kadar katılıyorum.

cok güzel olmuş ben daha önce denedim ama bu balonları sisiremedim sen nasıl sisirdin?

musluğa balonun ağzı geçirilip su ile doldurulabilir gibi geldi bana.

Gule gule oynasın guzel Ece.ama oynarken annesı de bızı duşunp kameraya alsın:31:cunku Eceyı göruntulu ızlemeye alıştırdın annesı:23:

Merhaba kizlar,

Bende yeni anneyim bebegim 8 haftalik olucak yarin.. Calismalariniza bayildim ne kadar yeteklisiniz, valla ben hic beceremem bu kagit resim islerini..
Bu tahta oyuncaklardan cesit cesit bir suru var burda , sanirim 1 yastan sonra baslicak bunlarla oynamaya ama ben simdiden almaya basladim ilk oyuncamizi aldik..

Bana onerebileceginiz oyunlar varmi ne yapabilirim, kizimla bol bol konusmaya calisiyorum elinle cingirak tutuyor gulucuk atiyor simdilik..

Oyy cok yenı bı anne ve kuzusu...:16:hayırlı ömürlü olsun
Suan tek aktıvıtenız goz teması ıle konuşup sarkılar ninniler soylemek bol bol sarılmak koklamak sıcaklığınızdan mahrum etmemek.masajlar yapıp ozelliklede ayaga ten temasını max tutmak ve jımnastık yaptırmak...yatagına bı donence koymak...şimdilik bunlar... $image.webp sonrasında el ve ayaklarını kesfederken yapılabılır

http://www.giftofcuriosity.com/downloads/Insects_Printable_Pack.pdf kızlar bu sayfayı paylaşan arkadaşı hatırlamıyorum şimdi...kusura bakmasın...acaba bu dosya yazıcıda cıkarılabiliyor mu

Freedom cevaplarsa daha doğru yanıt almış olursunz.ben yaynladım ama tablet kullancısı olduumdan cıktı alımyor.ama pc den bıldıım kadarıyla cıktı almak rahat

bunların hepsini ayrı ayrı almaya kalksam nerede kaç paraya bulurdum bilemiyorum. o yüzden memnuniyetimle memnunıyetsizliğim yarı yarıya. bazı ahşapların dediğin gibi kenarı kırık gibi, etraflarında çok fazla kıymık var batar diye korkuyorum. bazı çubuklar yerlerinden çıkıyor ve dediğin gibi yamuk olduklarından zor geçiyor şekiller ve benim cadı sinirlenip bırakıyor oynamayı. kum boyamaya bende cesaret edemiyorum öyle bakıyoruz şimdilik sadece:))

Bendh kum boya ıstıom merak edıom

Bi kitabı tanıtayım;

$image.webp

Bunu mıgrostan aldım 9.90 fıyatı...içeriği ıngılızce olmasından zıyade resımlerının bol ve karısıklı hoşumuza gıttı.resımlere bakıp hıkayeler uydururken ordakı cısımlerı gosterıp ısımlerını soyluyorum.sonrakı asama o cisimlerı bulmasını ıstemek ve ıngılızcesını oğretmek olabılır....bı kaç sayfasını çektım;

$image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp

meraba bnde bakayım siteye gerçi biz 15 aylığız daha küçüğüz sizlerden sanırım

Merhaba hoşgeldınız.genel olarak mayıs bebeklerı evet ama aktıvıtelerımız temmuz-agustosta basladı yanı sizin suankı ayınız;)oyuzden bas sayfalarda aydasız;)

$image.webp tabıkı ana renkler...;)
$image.webp . Folyolara ozel ılgısı olan kızımın dıkkatını cekmek ve cazıp hale getırmek ıçın tabıkı folyoya sarılı nesneler...;)

$image.webp $image.webp ılk nesneyı actı,
$image.webp $image.webp çöpleri kovaya attı:)

$image.webp tabıkı once oynadı:)

$image.webp ılk baslarda renklerın yerını bulmada bocaladı fakat sonra alıştı.hatta vıdem ya da aldım ama nasıl eklenıcegını bulamadım

$image.webp $image.webp

Boylelıkle en uzun oynadıgımız oyun olarak sımdılık aktıvıte tarıhımıze gectı;)

Video yükleyebilmek için youtube yüklemen gerek önce çok basit hemen üye olabiliyorsun. Daha sonra adresi kopyalayıp resim yüklediğimiz butonun yanındaki yere tıklayıp yapıştırıyorsun. Bende eklicem birazdan video sizdende bekliyom

Eceye kocaaaman bı aferin ve alkııış:nazar:
Masallah ya cok cok akıllı ve sabırlı bı kızın var azraece.cok sanslısın çok uysal uyumlu Ece.
Sekıllerı halletmişiniz,sayılar da tamam,puzzle ıcın koodınasyonu da super...
Simdi bunları nerden aldınız cok merak ettım bız de ıstıyoruz aynılarından.inşallah ınternetten almışındır çünkü linkleriyle ıstıcem?
Birde bu youtube a nasıl uye olcam?ben beceremedım bu işi?
Gercı benım çektıım vıdeo Ece nın marıfetlerı yanında sonuk kalır ama olsun oyun konusunda sızlere fıkır olır belkim...facedekı gruba ekledım vıdeoyu bambucan talay ve sanırım freedom gordu zaten de burda da kalıcı olsun diğer uye olmayan arkadaslar ıçın...

Son düzenleme:
Eceye kocaaaman bı aferin ve alkııış:nazar:
Masallah ya cok cok akıllı ve sabırlı bı kızın var azraece.cok sanslısın çok uysal uyumlu Ece.
Sekıllerı halletmişiniz,sayılar da tamam,puzzle ıcın koodınasyonu da super...
Simdi bunları nerden aldınız cok merak ettım bız de ıstıyoruz aynılarından.inşallah ınternetten almışındır çünkü linkleriyle ıstıcem?
Birde bu youtube a nasıl uye olcam?ben beceremedım bu işi?
Gercı benım çektıım vıdeo Ece nın marıfetlerı yanında sonuk kalır ama olsun oyun konusunda sızlere fıkır olır belkim...facedekı gruba ekledım vıdeoyu bambucan talay ve sanırım freedom gordu zaten de burda da kalıcı olsun diğer uye olmayan arkadaslar ıçın...

biri uysal çocuk mu dedi:)) şimdiki neslin öyle bir versiyonu olduğuna inanmıyorum:)) sen onu bir de yemek yerken gör yeme problemimiz var da:((sadece bu oyunları sevdiğini düşünüyorum ama hep canı isterse yapıyor baktım modunda hemen videoya çekiyorum. eşleştirme kartları sizde vardı sanırsam hemde daha güzelleri ama yinede başkaları için linkini vereyim.Eşleştirme Kartlarım Seti - Orhan Meric | 47,49TL - D&R : Kitap

puzzlela şekiller bul takı facebookdaki oyuncak annesinden kolayca temin edebilirsin.

youtube google plus diye bişey var ya oradan üye oluyorsun diye hatırlıyom zaten hemen senin kanalın oluyor .pek açıklayıcı olamadım sanırım:(( ve lütfen niye sönük kalsın sizde çok güzel şeyler yapıyorsunuz ve hiçbişey yapmasalarda güzel yavrularımızı görmek bile mutluluk verici benim için. şimdi yaptıkları hiçbişey kıstas olamaz. bazen acaba çok erkenmi ecenin bunları yapması ileride ters tepermi diye düşünmüyor değilim. arkalarında bizim gibi ilgili pırıl pırıl sevgi dolu anneleri olduğu sürece onlarda mutlu, sağlıklı ve başarılı bireyler olacaktır eminim.

biri uysal çocuk mu dedi:)) şimdiki neslin öyle bir versiyonu olduğuna inanmıyorum:)) sen onu bir de yemek yerken gör yeme problemimiz var da:((sadece bu oyunları sevdiğini düşünüyorum ama hep canı isterse yapıyor baktım modunda hemen videoya çekiyorum. eşleştirme kartları sizde vardı sanırsam hemde daha güzelleri ama yinede başkaları için linkini vereyim.Eşleştirme Kartlarım Seti - Orhan Meric | 47,49TL - D&R : Kitap

puzzlela şekiller bul takı facebookdaki oyuncak annesinden kolayca temin edebilirsin.

youtube google plus diye bişey var ya oradan üye oluyorsun diye hatırlıyom zaten hemen senin kanalın oluyor .pek açıklayıcı olamadım sanırım:(( ve lütfen niye sönük kalsın sizde çok güzel şeyler yapıyorsunuz ve hiçbişey yapmasalarda güzel yavrularımızı görmek bile mutluluk verici benim için. şimdi yaptıkları hiçbişey kıstas olamaz. bazen acaba çok erkenmi ecenin bunları yapması ileride ters tepermi diye düşünmüyor değilim. arkalarında bizim gibi ilgili pırıl pırıl sevgi dolu anneleri olduğu sürece onlarda mutlu, sağlıklı ve başarılı bireyler olacaktır eminim.

Her anneye gore cocugu yeme problemlıdır az yıyodur;)Ece nın masallahı var toplu bı cocuk gorunuyo vıdeo da.bızım cook uzun zaman asıl yeme problemımız oldu yasından sonra duzeldı sukur,kılosu hep gerıdeydı yoksa...tabı duzeldı demem eskıye kıyasla;)
Oyuncak annesının tum resımlere baktım ama bulardan gormedım yada gozden mı kaçırdım ya da bıttı mı acaba ki?gecen haftalar ıstanbuldaydım bı cok ahsap oyuncagını emınonunden aldım hatta montessorıye yonelık bı dukkan buldum çok sevındım lakın o doem puzzle lar ılgımı cekmıodu hıç bakmadım sonra sızınle tanışınca puzzle delısı oldum toyzzshop a baktım yıne bolelerı yoktu.artık dondum evıme Burdur dayım tahmın edersın k burada hıııç bısey yok olanlarda 2-3 katı fıyat koymuş...mesela a101 den 5 tl ye aldıgım puzzle ı bı oyuncakcıda 16 tl ye gorunce boole oldum:53:

bu arada hangi gruptasın facede ki ben 2010-2013 montessori anneleri grubuna üyeyim.

Montessorı gruplarının cogna uyeyım fakat kuruldugundan berı "bebeğimin guncesı"nde yonetıcılık yapıyorum oyuzden kendı grubum gıbı orası...

Back
X