Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
montessori seminerlerine katılan var mı hadin yazın lütfen:44:
makas kırtasiyeden herhangi bir makas mı yoksa özel bir makas mı?hani 2 yaş için ayrıca makas türü var mı?bunu deneyebilirim çünkü makasa karşı çok ilgili,eminim bayılacaktır
uzun bir aradan sonra merhaba,
taşınma işleri epey yordu beni ve oğlumu. bilgisayara anca oturabildim. paylaşacak çok şey birikti. bilgisayara oturmak, oturduktan sonra buraya fotoğraf eklemek ekstra vakit gerektiren bir durum. bu nedenle toplu paylaşım yapayım dedim. bu arada paylaşılanlar için çook teşekkürler.
ilk olarak internetten bulduğum bir kaç etkinlik örneği;
Eki Görüntüle 1086184 Eki Görüntüle 1086191 Eki Görüntüle 1086190
Eki Görüntüle 1086189 Eki Görüntüle 1086188 Eki Görüntüle 1086187
Eki Görüntüle 1086186 Eki Görüntüle 1086185 Eki Görüntüle 1086183
Eki Görüntüle 1086192 Eki Görüntüle 1086201 Eki Görüntüle 1086202
Eki Görüntüle 1086203 Eki Görüntüle 1086204 Eki Görüntüle 1086205
Eki Görüntüle 1086206 Eki Görüntüle 1086207 Eki Görüntüle 1086208
Eki Görüntüle 1086200 Eki Görüntüle 1086209
şekilleri ve kırmızı rengi pekiştirme etkinliğimiz;
Eki Görüntüle 1086239 Eki Görüntüle 1086238
Eki Görüntüle 1086237 Eki Görüntüle 1086236
elektrik bantlarını yolmaca;
Eki Görüntüle 1086242 Eki Görüntüle 1086243
keçe yapbozumuz;
Eki Görüntüle 1086244
oyun hamuru mıncıklama;
Eki Görüntüle 1086248 Eki Görüntüle 1086249
manyetik çubuklarla renkler etkinliğimiz;
Eki Görüntüle 1086252 Eki Görüntüle 1086251
en sevdiğimiz etkinliğimiz;
Eki Görüntüle 1086256 Eki Görüntüle 1086255 Eki Görüntüle 1086259
ifadeler küpümüz;
Eki Görüntüle 1086263
kırmızı buzlarımız;
Eki Görüntüle 1086266 Eki Görüntüle 1086265
oğlum barfix çubuğunu çok seviyor. sporun yanına bir de eğlence ekleyelim dedik;
Eki Görüntüle 1086277
şimdilik bu kadar.
montessori seminerlerine katılan var mı hadin yazın lütfen:44:
23 nisan tatilindeyimseminerlere 3 yaşından sonra katılmayı planlıyorum. Zaten metaryallerede o zaman baslaniyormus. Almak isteyenler için 2 yaş için başlangıç olarak pembe kuleyi oneriyorlar. Seminere katılan arkadaslarin notları var şimdilik onlarla idare ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1087395
Sarı olanın ortasındakı kıskaç sayesınde ahat açıp kapatabılıyor makası,ikincisi ise tamamen plastık...kagıt dışında bışey kesme olasılıgı yok
Toplu orneklere bayılıomsende bulmuşsun magnet pompom etkınlığını...sahıden guzel bı aktıvıte....
Barfıks cubugunu kapının ortasına monte etmişsiniz ya...nasıl gecıyorsunuz kapıdan? eylül de kendı asılıp sallanmayı cok sevdı fakat yuksekte oldugu ıçın tabıkı bıze ezıyet kaldırmak zorundayız...
Aramıza hoşgeldın sefa geldın.gecen hafta bı cekılışte antalyadakıne gıtme hakkı kazandım ücretsız olarak ama kaholsun bagzı seyler...red edıp yedek tahlıyle hakkımı cooook uzulerek devrettım
Notlar guzeldı.belkı bırgun bırlıkte katılırız bı yerlerdekı semınerlereben duşunuyorum da pembe kule Eylül ün ilgisini çekmezmiş gıbı gelıyor yahu...
kizlar bisey sorucam size. oglum 13 bucuk aylik. dun aksam duvara banttan adam yapip oglumdan cikarmasini istedim. ilk cok sevdi ama sonra birakti. ponponlarla oynarkende oyle yapti. hemen SIKILIO birakiyor baska seylere geciyor. hazirladigimla kaliyorum:26: sizinkiler bu yasta ilgileniyorlarmiydi?
Eki Görüntüle 1087395
Sarı olanın ortasındakı kıskaç sayesınde ahat açıp kapatabılıyor makası,ikincisi ise tamamen plastık...kagıt dışında bışey kesme olasılıgı yok
Toplu orneklere bayılıomsende bulmuşsun magnet pompom etkınlığını...sahıden guzel bı aktıvıte....
Barfıks cubugunu kapının ortasına monte etmişsiniz ya...nasıl gecıyorsunuz kapıdan? eylül de kendı asılıp sallanmayı cok sevdı fakat yuksekte oldugu ıçın tabıkı bıze ezıyet kaldırmak zorundayız...
Aramıza hoşgeldın sefa geldın.gecen hafta bı cekılışte antalyadakıne gıtme hakkı kazandım ücretsız olarak ama kaholsun bagzı seyler...red edıp yedek tahlıyle hakkımı cooook uzulerek devrettım
Notlar guzeldı.belkı bırgun bırlıkte katılırız bı yerlerdekı semınerlereben duşunuyorum da pembe kule Eylül ün ilgisini çekmezmiş gıbı gelıyor yahu...
kizlar bisey sorucam size. oglum 13 bucuk aylik. dun aksam duvara banttan adam yapip oglumdan cikarmasini istedim. ilk cok sevdi ama sonra birakti. ponponlarla oynarkende oyle yapti. hemen SIKILIO birakiyor baska seylere geciyor. hazirladigimla kaliyorum:26: sizinkiler bu yasta ilgileniyorlarmiydi?
Evet geçmek için eğilmek durumunda kalıyorum. Annelik gönüllü acı çekmek oldğuna göre sorun yok:) babasının barfixini çok seviyordu bu nedenle çocuk barfixi alalım dedik. Asılmayı çok seviyor.
Gayet Normal.ilgi surelerı 18 aydan sonra yavas yavas artmaya baslar.2 yas ıtıbarıyle de daha guzel konsantre olurlar.
Ilgısını çekecek ,konsatrasyon gerektırmeyen basıt seyler deneyın.
tesekkur ederim ins bundan sonrakiler guzel gecerElimde kalan çok aktivite oldu halada oluyorüzülmeyin peste etmeyin
)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saolasin cnm evet oglumda biseyler doldurmayi seviyor dedigin gibiBu çok normal canim.zamanla konsantrasyon süresi uzayacak.
Bi de sayıyi düşür.bitirmenin keyfini yasasın.o zaman hemen sıkılmiyorlar.mesela biz siselere küp şeker findik vs. atardık.o da 3-4 tane olurdu.eli alıstıkça arttirirsin.hafif hafif zorluvan.bizimki hep bi§eyleri doldurmayı severdi.dügmeleri kumbaraya atardik.cubuklsrı delikten aa.siseye mandal, boncuk ponpon fasülye vs. Atma.tabi küçuk objelerle yanlız birakmıyoruz![]()
Eki Görüntüle 1088131 bunu kreste yaptilar yapmak isterseniz
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü