Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim... ben internetten aldığınızı düşünmüştüm.Mothercare in magazasindan aldim ben.23 nisan da ise migrosta satiliyordu...
merhaba ben sizi geriden takip ediyorum da acaba sitenin ismini verebilir misiniz?Bu tarz kitaplik cok iyi fikirmis...hem yer kaplamaz hem dikimi de kolay...dun ben de 2 yas icin kitap listesinin siralanip kitaplarin tanitildigi bi blog buldum.kisin da tek tek o kitaplari almaya baslarsak kitaplari koyucak yer olmadigindan bu kitaplik iyi olacaktir...hem dusup kafadini vurma riski yok:))
Merhaba benim 35 aylık ikizlerim var.p.tesi kreşe başlıcaklar.montessori ile onlara ne yapabilirim.Pek sosyal değiller bunu nasıl değiştirip düzeltebilirim.nerden nasıl başlamalıyım.
Sayfanın en basından baslarsanız 15 aylık ıken basladıgımız montessorı maceramıza tanık olacaksınızdır....Oğlum 16 aylık montessori eğitimi için ne zaman başlanmalı
Dış etkınlıgıne gecmişsiniz...nasıl gıttı?bızde gecelım mı?upuzunn bir aradan sonra merhaba,
burayı bu kadar ihmal ettiğimiz için üzgünüm. ama malum yaz tatili. artık sabitiz çok şükür ve paylaşımlarımız devam edecek umarım. işe döndüm ve bizi neler bekliyor çok merak ediyorum. umarım oğlum ihmal etmeden, üzmeden etkinliklerimize devam ederiz. bir kaç paylaşımla başlayalım o zaman..
Eki Görüntüle 1240810 Eki Görüntüle 1240811 Eki Görüntüle 1240812 Eki Görüntüle 1240813 Eki Görüntüle 1240816 Eki Görüntüle 1240818 Eki Görüntüle 1240819 Eki Görüntüle 1240822 Eki Görüntüle 1240823 Eki Görüntüle 1240824
Dış etkınlıgıne gecmişsiniz...nasıl gıttı?bızde gecelım mı?