• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monurol kullanımı

El2626

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar bu hafta idrarımda enfeksiyon saptandı. Bende hiçbir belirti yoktu. Dr monurol verdi iki gün arayla 2 paketi kullanmanı söyledi. Fakat bu ilaç 10 gün arayla kullanılmalı vs gibi şeyler okudum internetten. Eczacı da üstüne basa basa emin misin diye sordu . Bunun zararı olmaz inşallah çok tedirginim.

yani ben 2 kere kullanmak zorunda kaldım gebeliğimde bir sorun olmadı

ben de iki gün arayla kullandım hem de iki kere böyle kullanmak zorunda kaldım. enfeksiyon bebek için daha tehlikeli. doktorlar kar zarar hesaplamasıyla bazı ilaçları bize veriyorlar merak etmeyin

Bende kullandım iki kere hiç bir sorun olmadı hatta üç kere fe fitil kullandım doktor verdi zaten neden zararlı bir şey versin ki. Tedavi edilmemesi asıl zararlı çünkü hem erken doğuma sebep oluyor hemde doğunca bebekte enfeksiyon çıkabiliyor en iyisi tedavi ettirmek

Bende de enfeksiyon olustu hem de şans eseri öğrendim belirtim yoktu. Munorol bir paket kullandım 10 gün sonra tahlilimde enfeksiyon çıkmadı.

Canım ben doğuma girmeden bir gece önce bile kullandım bir şey olmadı kprköa

Bende hamileliğin başından beri monurol purinol fitil urocare ne ararsan kullandım bacım 13. Haftalığız sorun olmamış

Back
X