Monurol

Burhan Burhanitto

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.874
52.985
528
Selam hanımlar
Konuyu buraya açtım çünkü hamile kadınlara veriliyormuş Monurol. İlk kez bugün kullanacağım herhangi bir etki yan etkisini gördünüz mü

Selam hanımlar
Konuyu buraya açtım çünkü hamile kadınlara veriliyormuş Monurol. İlk kez bugün kullanacağım herhangi bir etki yan etkisini gördünüz mü
Tam olarak ne şikayeti için verildi. Kullanmadım ama genelde kullanmadığım ilaclar ile ilgili ekşi sözlüğe bakarım. Gerçekten güzel yorumlar oluyor. Geçmiş olsun

Tam olarak ne şikayeti için verildi. Kullanmadım ama genelde kullanmadığım ilaclar ile ilgili ekşi sözlüğe bakarım. Gerçekten güzel yorumlar oluyor. Geçmiş olsun
İdrar yolu enfeksiyonu ekşide korkunçlu şeyler yazmışlar keşke bakmasaydım Ama hamilelere de verildiğine göre çok şey değildir diye düşünüyorum

İdrar yolu enfeksiyonu ekşide korkunçlu şeyler yazmışlar keşke bakmasaydım Ama hamilelere de verildiğine göre çok şey değildir diye düşünüyorum
Hamilelere verilen bir ilacsa son derece az yan etkili oluyor daha hafif ilaçlar verilir genelde

İnşallah Nevoşum
Bu arada hamilelik dahil evlendikten sonra sayamadığım kadar çok kez idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. En son nioli yagi diye bir yağ önerdi arkadaşım iç çamaşırına 1 2 damla damlatıyorum onu kullandığımdan beri bıçak gibi kesildi Bir araştır Burhancım kesinlikle vajinaya direkt temas ettirme

Ayy onu da deneyeyim Allah razı olsun

merhaba kızlar,Nioli yağını hamile kalmadan önce kullanıyordum fakat şimdi kullanmaya çekiniyorum.Ama hem bebeğin büyümesi ve idrar yolu enfeksiyonu bir oldu inanılmaz ağrılı ve sancılı geçiyor.Sağlık ocağı monurol verdi. Tek kullanımlık bu akşam onu deniycem.

Bişi olmuyor iciyosun uyuyosun tuvalete en az 3-4 saat çıkmamaya çalış

Selam hanımlar
Bir işe yaramadı bende antibiyotik kullanıyorum 6 gündür hafifledi. 35+3üz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…