- Konu Sahibi Havalianne__
Pembe olmuştu bende bebeğim erkek. Bende tuttu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pembe erkek diyorlar ama pembe olup kızı olanda var gerçekliği yok benceBenmki ne sizce kızlar
Eki Görüntüle 2558503
Bncede yaa hergördgmü yapar oldm çok merk ediyorummPembe erkek diyorlar ama pembe olup kızı olanda var gerçekliği yok bence
Bende senin gibiydim yorumlarım var hatta bu topikte maalesef bebeğimin kalbi durdu benim de iki oğlum Var sürpriz olmuştu üçüncü nasip değilmiş inşallah gönlündeki nasip olur cnmBncede yaa hergördgmü yapar oldm çok merk ediyorumm
Ah canm .. sağlıkla yeniden olur inşallahhhhBende senin gibiydim yorumlarım var hatta bu topikte maalesef bebeğimin kalbi durdu benim de iki oğlum Var sürpriz olmuştu üçüncü nasip değilmiş inşallah gönlündeki nasip olur cnm
Hayırlısı cnm inşallah cinsiyetini yaz merak ederimAh canm .. sağlıkla yeniden olur inşallahhhh![]()
tamam canm 28 aralıkta öğrenicem dah var yaHayırlısı cnm inşallah cinsiyetini yaz merak ederim
Pembe erkek diyorlar ama konu sahibinin de pembe çıkmıştı ve kızı olduBende yaptım
Benimki pembe oldu.
Pembe erkek diyorlar ama konu sahibinin de pembe çıkmıştı ve kızı oldu
Merhaba bu testi iki kez yaptım ikisinde de aşağıda eklediğim renkte oldu :) fikir olması açısından yazmak istedim.. 12.haftadayım şuan ikili taramada doktorumuz cinsiyet tahmini yaptı %75 erkek gibi dedi.. Yani şimdilik bende bu test tutmadı diyebiliriz tabi %25 erkek olmama ihtimali de var dedi doktor :)Pembe erkek diyorlar ama konu sahibinin de pembe çıkmıştı ve kızı oldu
benm pembe olmuştu erkek diyolardı ama kızım olcak canm =)Merhaba bu testi iki kez yaptım ikisinde de aşağıda eklediğim renkte oldu :) fikir olması açısından yazmak istedim.. 12.haftadayım şuan ikili taramada doktorumuz cinsiyet tahmini yaptı %75 erkek gibi dedi.. Yani şimdilik bende bu test tutmadı diyebiliriz tabi %25 erkek olmama ihtimali de var dedi doktor :)
Demekki tersi oluyor :) Sağlıkla al kucağına bebeğini sende canım :)benm pembe olmuştu erkek diyolardı ama kızım olcak canm =)
Cnm lahana testin pembe çıktı demissin kızınki oldu oğlunmuCanım benim kizimda mor renk idi, bunda pembe oldu.
Cnm senin bebiş kizmiydi erkekmiBen dün çamaşır suyu testi yaptım çamaşır suyuna idrarımı döktüm hiç kaparmadı kabarırsa erkek kabarmazsa kız diyorlar bakalım sonucu yazarım mor lahanam yok olsa hemen yapardım çok merak ediyorum iki oğlum var bir kızım olmasını isterim çok ama nedense erkek gibi hissediyorum Rabbim bilir hayırlısı artık daha 4 haftalık