Doğuma Hazırlık Mor lahana testi deneyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benmki ne sizce kızlar
20191124_161318.webp

Pembe erkek diyorlar ama konu sahibinin de pembe çıkmıştı ve kızı oldu
Merhaba bu testi iki kez yaptım ikisinde de aşağıda eklediğim renkte oldu :) fikir olması açısından yazmak istedim.. 12.haftadayım şuan ikili taramada doktorumuz cinsiyet tahmini yaptı %75 erkek gibi dedi.. Yani şimdilik bende bu test tutmadı diyebiliriz tabi %25 erkek olmama ihtimali de var dedi doktor :)

Eklentiler

• 4C05FE2D-4F24-499C-9BC8-C9CCA487B880.webp
    4C05FE2D-4F24-499C-9BC8-C9CCA487B880.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 227
Merhaba bu testi iki kez yaptım ikisinde de aşağıda eklediğim renkte oldu :) fikir olması açısından yazmak istedim.. 12.haftadayım şuan ikili taramada doktorumuz cinsiyet tahmini yaptı %75 erkek gibi dedi.. Yani şimdilik bende bu test tutmadı diyebiliriz tabi %25 erkek olmama ihtimali de var dedi doktor :)
benm pembe olmuştu erkek diyolardı ama kızım olcak canm =)

Ben dün çamaşır suyu testi yaptım çamaşır suyuna idrarımı döktüm hiç kaparmadı kabarırsa erkek kabarmazsa kız diyorlar bakalım sonucu yazarım mor lahanam yok olsa hemen yapardım çok merak ediyorum iki oğlum var bir kızım olmasını isterim çok ama nedense erkek gibi hissediyorum Rabbim bilir hayırlısı artık daha 4 haftalık
Cnm senin bebiş kizmiydi erkekmi

Back
X