- 20 Ağustos 2014
- 3.409
- 9.373
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
Bana yakışırmıdan ziyade esmer tene yakışır mıydı aslında sorum.ne bilelim sana yaksir mi
Bence perma yaptirmayin. Perma modası kalmadi artik 90'lar saci gibi ve cok demode geliyor. Havalı bir renge boyamak daha cok güzellestirir.Çok teşekkür ederim bilgiler için. İyi ki yazmışım, şimdi biraz daha düşüneceğim sanırım, iki haftada bir sanırım beni yorar uğraştırır. önerebileceğiniz bir renk varsa ona da açığım aslında. Koyu bir kızıl olsa genede aynı sıkıntıları yaşar mıyım? Kolay akması iki haftada bir boyamak zorunda olmam falan gibi.Ya da perma fikrimde ısrarcı mı olayım?
Çok teşekkür ederim bilgiler için. İyi ki yazmışım, şimdi biraz daha düşüneceğim sanırım, iki haftada bir sanırım beni yorar uğraştırır. önerebileceğiniz bir renk varsa ona da açığım aslında. Koyu bir kızıl olsa genede aynı sıkıntıları yaşar mıyım? Kolay akması iki haftada bir boyamak zorunda olmam falan gibi.Ya da perma fikrimde ısrarcı mı olayım?
kusura bakmayın nereye açacağımı bilemedim. Bir de daha önce pekçok kişinin böyle konuları bu bölüme açtığını görünce yanıldım galiba.Konuları doğru bölümlere açmak kurallar gereğidir, kurallara uyulursa çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?