Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri mor tuvaletin altına ne renk ayakkabı olur? tavsiyeleriniz! yardımlarınız!

abbccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
47
0
36
İstanbul
arkadaşlar 27 ocakta kına gecemde mor bir tuvalet diktireceğim. dikimden önce ayakkabılarımı alıp dikimi ona göre yaptırmak istiyorum.ben gümüş rengi bir model düşünüyorum. sizce mor tuvaletin altına ne renk bir ayakkabı almalıyım? vakit ayırdığınız için tşkr.

bence de lame olur ama istersen, boğmaz dersen elbisenin kumaşından da yaptırabilirsin belki üzerini de yine dore renkli boncuklarla filan süsletebilirsin.

benimde kına gece abiyem mordu üstünde gri taşları vardı lame taşlı ayakkabı almıştım bende çok hoş oldu

saolun arkadaşlar çevremde bir kaç kişi lameye dudak bükmüştü ama benim gönlümden geceni siz de onayladınız. ben de lame üzeri çok küçük taşlarla süslü bir model düşünüyorum. :)

Bence her nişan düğün töreninde herkesin tercih ettiği klasik lame veya dore yerine, şöyle renk paletinde morun karşısında duran bir renk giyip patlama yaratabilirsin.
Turuncu mesela. Hele elbisen miniyse, şöyle platform saten turuncu ayakkabılar tadından yenmez.. Ama marjinal bulursan, tabiki doreden yana olsun tercihin.
Ama dediğim gibi mor-turuncu kombinasyonu çok güzel ve farklıdır, çok enerjik ve sevimli durursun.
Bakınız:

$Stars-in-orange-purple-combination.webp

ben de farklılıklardan yanayım fakat tuvaletim uzun. dediğin gibi mini olsa turuncu tezatlığı oluşur:) galiba tercihim lame olacak:)

Back
X