- 21 Şubat 2016
- 2.975
- 7.495
- 158
- Konu Sahibi alonedark18
Günahtır, yapmayın böyle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1 aynı şeyi yazacaktım
Amiinn içinde bana daAllah bu konuya cocuk istiyorum olmuyor diye yazan tum kadinlara hayirli, saglikli, merhametli civil civil kiz evlatlar nasip etsin insallah
Amanın 32 haftalık gebe. Ne işiniz var böyle konuda? Bebek odası dekorasyonu konuları civarından ayrılmayın bence siz. Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu.ben daha cok sey yazacaktim da gecen hafta daha ban yedim.
vay efendim kiz cocugu nasil yetisirmis, oglan olaymis destek olurmus.
derinnnn derinnnn nefes aliyorum su an yoksa![]()
Ayy inşallah. Hep bir kızım olsun istemişimdirAllah bu konuya cocuk istiyorum olmuyor diye yazan tum kadinlara hayirli, saglikli, merhametli civil civil kiz evlatlar nasip etsin insallah
Yazmaya değmez çünkü onu irdeleyecek kapasitede değil.ben daha cok sey yazacaktim da gecen hafta daha ban yedim.
vay efendim kiz cocugu nasil yetisirmis, oglan olaymis destek olurmus.
derinnnn derinnnn nefes aliyorum su an yoksa![]()
ahhh ne çok isterim bir kızımın olmasını :) sabahtan beri anneme gönderdiğim örgülerin %80i kız çocukları için :) erkek olursa bunları başkasına veririz diyoruz :) daha da çocuğum yok yalnız hamile kalamıyorum :)Allah bu konuya cocuk istiyorum olmuyor diye yazan tum kadinlara hayirli, saglikli, merhametli civil civil kiz evlatlar nasip etsin insallah