Morale ihtiyacim var :( ikinci cocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok üzüldüm hala böyle düşüncede insanlar olmasına şuan bir kızım olacak ve o kadar hevesle hazırlıyoruz ki herşeyini 🌼 ister 3 kızım olsun ister 5 kızım olsun Allah önce sağlık sıhhat versin bütün cocuklara 🙏 o karnınızda ki bebeği deli gibi isteyen o kadar cok kadın var ki yazık..

Yazıklar olsun ya . Erkek oldu doğdu rabbim elinden aldı sonra napcan.
Moral verin demişsin bide sana acıyorum .

Sizinki de kara cahillik kusura bakmayın. O çocuk doğana kadar neler neler olabilir farkındamısınız? Bunu düşük yaşayan birinin de söylemesi daha da düşündürücü. Bide elalem derdine düşmüşsünüz. Acilen kafanızı toparlayın. İsterseniz hastaneye bir uğrayın. Her türlü hastalıkla mücadele veren çocukları bir görün. Belki o zaman en önemlisi sağlık olduğunu anlarsınız. Bide oturup ağlıyorsunuz.

ben daha cok sey yazacaktim da gecen hafta daha ban yedim.

vay efendim kiz cocugu nasil yetisirmis, oglan olaymis destek olurmus.

derinnnn derinnnn nefes aliyorum su an yoksa 🤬
Amanın 32 haftalık gebe. Ne işiniz var böyle konuda? Bebek odası dekorasyonu konuları civarından ayrılmayın bence siz. Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu.

Bu kadar mı elalemin baskısı altındasın? Bu da kiz diyecekmissin aman ne üzücü. Allah sağlıklısıni versin deyin en büyük dua bu olur. Devir kötüyse herkese kotu sanki erkek çocuklar garanti altında. Kafa yapınızı acilen değiştirmeye çalışın.

Ben annemin üçüncü kızıyım. Üstelik hiç istemediği bir zamanda olmuşum, ablam daha üç aylıkken... Seni istememiştim gibi bir cümle hiç duymadım, hatta kızar bana anne benim kız oldugumu öğrenince üzüldün mü diyince.

Şu an annemin yanında hiçbir kardeşim yok, hasta olsa ben koşarım. Yardıma ihtiyacı olsa ben giderim. Hatta şuan evini temizleyip geldim evime. Anlatabiliyor muyum?

Allah akıl fikir versin😳 iki kızım var çok şükür hiç ikincisi de erkek olsun diye düşünmedim kız kardeş olsunlar çarşıya gezmeklere birlikte çıksınlar isterim.

Böyle hamilelik mı olur sözünüze de ayrica üzüldüm kız olduğu için hevesinizin kaçtığı dünyaya getireceginiz kızınıza da çok çok üzüldüm.
Keşke dünyaya gelecek bebeklerin de ailesini seçmeye hakkı olsa.

Allah bu konuya cocuk istiyorum olmuyor diye yazan tum kadinlara hayirli, saglikli, merhametli civil civil kiz evlatlar nasip etsin insallah
ahhh ne çok isterim bir kızımın olmasını :) sabahtan beri anneme gönderdiğim örgülerin %80i kız çocukları için :) erkek olursa bunları başkasına veririz diyoruz :) daha da çocuğum yok yalnız hamile kalamıyorum :)

Malum etraf kötü ; cümlesi ile konu sahibi doğrudan kendini hedef almaktadır.

Zira etrafıma bakıyorum... bakıyorum ve hala bakıyorum. Fakat sizden ve sizin yetiştirdiğiniz!!! Erkekten daha kötü bir şey göremiyorum.

12 yaşındaki kuzenim kanserden ölüyor. Şu an bunu okuyunca öfkeden gözüm döndü.

Allahım lütfen adaletinle muamele et.

Kazen Kazen

Mune Mune

Beni banlayabilirsiniz. Fakat bana kalırsa konu sahibini bu forumdan atmak daha garanti bir yol olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X