Morale ihtiyacim var :( ikinci cocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..

canim tutturmak nedir erkek olunca mi tutuyor anlamadim ki
bana gore evlat evlattir ha kiz ha erkek sagligini dusunun demeyin oyle.
evlat olmak isteyen aglayan onca kisi var cinsiyeti takmak kafaya cok abes.
benim de esim gece gittigi olur oku duani kilitle kapini
bebegine odaklan hissediyor emin ol
insallah saglikla kucagina alirsin

Bikere Allah saglik sihhat versin erkek olmadi diye uzulup bebegini benimseyememek yani bilemedim.. eltinin oldu diye seninde olucak degil Mevlam oyle nasip etmis oda bir can tamam bir kizin oldu birde oglun olsun istersin elbet hakkin ama olmadi ikincide kiz oldu nevar yani uzulup karalara baglamak 2 tane kizina tutunur sarilirsin sende arkadas yoldas olurlar sana.. hic dogru bulmadim seni..

Yahu bu durumu anlayacak beyin de duyguda bende gercekten yok.
Sizi anlayacak empati yapacak bi his asla yok.
Yani durumunuza uzuluncek aģlancak tek şey
Bu düsunce yapiniz.
Erkeklerin başina hiçbirsey gelmiyor degilmi
Erkekler garantilimi yani?
Kusura bakmayin ben size hicbir dusuncenizde hak vermedim.

Kusura bakma ama çok büyük bir hata içindesin. Sağlığın cidden önemli olan tek şey olduğunu anlamak için illaki hastalıkla, engelle mi sinanman lazım? Benim ve eşimin içinden de hep kız geçiyordu ama oğlumuz olacak. Yaşamayan bilemez dediğin için yazdım bunu. Canım o benim daha doğmadan her şeyim oldu. Yazık günah. Üzülüp karnındaki o sabiyi de üzme. Ayrıca daha doğmayan çocuk için inşallah erkek olur bize güç olur diye bir beklentiye girmen de büyük hata. Daha doğmadan çocuğa misyon yukleyecekmissin eğer erkek olsaymis. Hayırlısını ve sağlıklı olmasını, huzurlu olmasını dile.

nasıl bir zihniyet bu ? düşük yapmışsınız buna rağmen hala cinsiyet sorguluyorsunuz. Allah'ın gücüne gider benden söylemesi. üzüldüm karnınızdaki bebeğe acaba şu yazılanları okusa doğmak ister miydi ?
Sadece karnında kine mi????? Ben olan kıza da üzüldüm nasıl bir zihniyet yetiştiriyor yazık ya! Ya oğlun olsada sakat,hayirsiz olsaydı??? Bak benim ananem biryerlerini yirtti oğlan diye Allah 5 kızdan sonra oldu ama dert sahibi etti ananemi dogdugundan beri hatirsiz şimdi ananem aklını kaybetti oğlundan değil damatlarindan fayda var!!!

Arkadaş bir kızın olmus birde oğlum olsun diye içinden gecirebilirsin için bir anlık burukta olsun diyelim. Ama üzülmek kahrolmak nedir yahu 😞 şimdi hepsine kiz diyeceğim erkek diyemicem demissin . Hepi topu 2 taneler annesi yapma üzülme canın kanin onlar senin
Yavrulariniza Sağlık dileyin yavrularınıza dua edin 🤲

Şaka mı bu? Evladın cinsiyetimi olur? Pipisi yok diye evladı benimsememek ne demek?! O elalem kendi doğurduğu erkekleri tepesine çıkarıp, her hakkı oğullarına verdiği için, o çok kıymetli pipililer milletin kızının canını yakıyor, tecavüz ediyor hanımefendi! Biraz hayırlı evlat isteyin!! Gerçekten böyle düşünen bir kadın, bir anne olduğuna inanamıyorum. “Oğlum bize güç verir” kadar saçma sapan bir düşünce asla duymadım. Ayrıca erkek “tutturunca” ne olacak madalyamı takacaklar. Ne kadar iğrenç bir düşünce!!

7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..

İki kız annesi olarak yaziyorum
Zihniyetinizden iğrendim
Erkek tuturmak, eş işe gidince el kadar bebeden güç almak. Nekadar ezik cümleler
Yetiştirdiğiniz kızlara yazık.

geçmiş konularınızı da baktım erkek konusunda baya takıntılısınız. her çocuk kendine özeldir.
"hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü " bu cümlenize karşı çıkıyorum devir bence artık hastalık devri sağlıkla dünyaya gelip sağlıkla büyüsün bebekler bence.

bir de yıl olmuş 2020 hala mı bu denli erkek çocuk takıntısı. çevre sorarsa sorsun biz 3 kız kardeşiz babama hiç erkek istemedin mi bir de oğlun olsaydı denildiğinde sorulduğunda babam bir kez bile istedim demedi hep şükretti iyi ki kızlarım var diye.
umarım biran önce bu durumu kabullenip karnınızdaki mucizenizi sevip benimsersiniz.

İki kız annesi olarak yaziyorum
Zihniyetinizden iğrendim
Erkek tuturmak, eş işe gidince el kadar bebeden güç almak. Nekadar ezik cümleler
Yetiştirdiğiniz kızlara yazık.

2020de kadınların erkek korumasına ihtiyaç duyması ........

Sanki polis cenderme yok ........ :110:

cinsiyet belli olmadan erkek istemenizi anliyorum,
ben de hep kizim olsun istemistim, 2 oglum var su an.

Ama su an bu hisleriniz gercek olamaz, cok fazla toplum etkisinde kalmissiniz galiba,
acilen atin bunu uzerinizden.

3 kiz kardes olarak koyde buyuduk biz, ve ailem hic bir zaman erkekge farkli davranmali, cocuga farkli davranmali demedi,
sizin gibi yurtdisi gormus birine hic yakisiyor su dusunceler,
insan gercekten anlam veremiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X