Morale ihtiyacim var :( ikinci cocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..
Benim su an ilk hamileliğin erkek çocuklarını çok severim doktor kiz deyince ben de istsizce üzüldüm.eşimin 6 yeğeni var hepside çifter kız. Keşke bizimki erkek olsaydı dedim Allah neyi hayırlı gorduyse o olsun dedim yinede hep.

Velev ki oğlun oldu büyüyünce tecavüzcü vatan haini pislik biri oldu ??? Allah hayırlısını versin de geç.
Saçma sapan düşüncelerdesin.
Şu forumda çocuğum olsun diye ağlayan kaç kadın gördüm.
Kaç kadın doğumdan sonra vefat eden bebeğine hüngür hüngür ağlarken mektuplar yazdı şu foruma...
ŞÜKÜRSÜZ.

7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..
Ne kadar cahilsiniz

çok yanlış düşünüyorsunuz, hamilelik etkisiyle hadi diyelim. çevre baskısını anlayabilirim ama bu aşılmayacak bir durum değil. iki kızım var peşpeşe, kız çocuğu çok başka bir şey, onların tadı hiçbir şeyde yok, bin tane kızım olsa üzülmem, bu düşünceyi kafanızdan atın, Peygamberin de 4 kızı vardı hepsi göz nurudur evladın kızı erkeği olmaz

benimsemiyorsanız aldırın, o sabiyi de heba etmeyin doğurup :sinirli:
hey Allahım yaa millet evladım olsun diye yalvarırken, hasta evladı olan sağlık bulsun diye yakarırken neymiş efendim erkek değil de kızmış
yazıktır günahtır, yatın kalkın dua edin de sağlıklı olsun
benim bi arkadaşımın eşi 2. çocuğu erkek olsun çok istemişti, futbolcu yapacakmış, ALlah nasip etti 2. çocuğu erkek oldu ama ne yazık ki yavrumuun tek gözü doğuştan görmüyor :(
hayırlısını ve sağlıklısını isteyin gözünüzü seveyim

Hayretler içinde okudum yazınızı 😲insanın iki sevgiyi de tatmak istemesini normal karşılarım ama siz nasıl böyle düşünüyorsunuz nasıl düşünebiliyorsunuz inanılır gibi değil.Allah'a şükür sağlıklı bir kızım var ikinci de sağlıklı olsun diye dua etmeniz gerekirken şikayet mı ediyorsunuz?Peki hiç çocuğu olmayanlardan neyiniz üstün acaba?Bir kızım olsun da başka bir şey istemem diye düşünen insanların sizden ne eksiği var? Unutmayın veren de alan da kurban olduğum Allah'ım dövünüp duracaginiza iki rekât şükür namazına durun 😡

Kafanı değiştir. 2 erkek olsaydi da ikisine nasıl yetisecem diyecektin. Kiz olsun erkek olsun ikisinin de zorlukları bambaşka. Sağlık iste saglik. Kim bilir belki ileride öyle damatlarin olur ki evlat gibi olur sana.

benimsemiyorsanız aldırın, o sabiyi de heba etmeyin doğurup :sinirli:
hey Allahım yaa millet evladım olsun diye yalvarırken, hasta evladı olan sağlık bulsun diye yakarırken neymiş efendim erkek değil de kızmış
yazıktır günahtır, yatın kalkın dua edin de sağlıklı olsun
benim bi arkadaşımın eşi 2. çocuğu erkek olsun çok istemişti, futbolcu yapacakmış, ALlah nasip etti 2. çocuğu erkek oldu ama ne yazık ki yavrumuun tek gözü doğuştan görmüyor :(
hayırlısını ve sağlıklısını isteyin gözünüzü seveyim
Ağzınıza sağlık! Hayırlı evlat olsun da, gerisi önemli değil. Allah uzun ömür versin yavrunuza.

Aldır çok üzgünsen. Erkek bekliyormuş da kız olmuş ayyy ne büyük dert. Aldırıp kurtul yani ne ağlayıp zırlıyorsun. Millete doğuruyorsun sanki ne diyecekmiş..
Aldirip kurtulacagi bebek,yani evlat. Kanser değil,ben değil aldırıp kurtulacak. Biraz dikkatli konuşun Allah aşkına. Ben korkuyorum siz böyle yazarken siz nasil korkuyorsunuz anlamadım. Gerçi inancınızı bilmeden yazdım .

Benim arkadaşım 3 kez düşük yaptı. Çocuğu olsun diye yaptırmadığı iğne içmediği ilaç kalmadı. Her düşük yaptığında ağlamaktan hastaneyi yıktılar. Senin derdin ise sadece oğlan olsun. Ne şükür var, ne Allah in emanetine sahip çıkma derdin var. Okudukça midem bulanıyor. Bu nasıl engelleniyor konu yada yorumlar bilen varsa söylerse sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X