- 17 Aralık 2015
- 27.106
- 49.557
- 598
- Konu Sahibi alonedark18
annenizde sizi duyunca üzülmüs heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli .
Bu kafayla lütfen ne kız ne de erkek yetiştir dicem de bi kere anne olmuşsun. Acayip sinirlendim sana ya umarım yakın zamanda olgunca düşünüp davranırsın aşırı sünepe düşünce tarzın.7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..
Yazık yazık..Konu sahibi zaten fazlasiyla üzülüp agliyormuş kızı olacağı için,biraz da yorumlara ağlasın.
bakınız..Arkadaşlar ben hormonal olarak mı böyle oldum bilmiyorum..ama yorumlarınızdan sonra kendimi çok suçlu hissettim..şimdide oturdum karnimdaki kızım için hissettiklerime ağlıyorum.ve ondan özür diliyorum ..belki pek anlaşılır yazamadım kız düşmanı gibi olmuş yazım sanki ama benimki sadece ufak bı şokdu galiba malesef biseyi çok hayal etmenin ve gerçekleşmesinin sonucuydu bu hislerim..ama ben asla kız çocuğu karşıtı değilim olamamda .kız evladı tattım ve benim anneligimi herkes takdir eder..ben evladına kiyip kreşe büyük yanına bile bırakmayıp mesleğinden vazgeçen bir anneyim..hatta onu okadar sevdim ki tek olsun benim hayatımda istedim..şimdiki erkek olsun ikisinin yeri farklı olsun dedim sadece..karnimdaki yawrumun başımın ustunde yeri var...tamam hayalim gerçek olmadı bunu yavaş yavas aşiyorum ama hayırlısı buymuş..yorumlarınızdan sonra kendimi kötü bir anne olarak hissettim..hamileyken duygularımı çok yoğun yaşıyorum ..rabbim kızlarımla güzel bir ömür yaşatsın bana...
Karaktersiz insan çevrenin gazına gelir ve duyduklarını önemser. Onlara kendini kanıtlamaya çalışır.. hele ki cinsiyet seçebildiğimiz bir şey değilken nasıl kanıtlayacaksan Allahın verdiği durumla. Sağlam kişilikli insanların böyle dertleri yok.Ben konu sahibine kızmıyorum çevre faktörü çok önemli gerçekten öyle şeyler konuşup insanı üzüyorlarki bence onlara kendini kanıtlamak gibi bir hırs oluşuyor. Benim oğlum oldu ama sülalede hiç kız bebek olmadığı için hep kız istediler erkek olunca resmen üzülmüşlerdi. Takıntılı insanlarla yaşamak zor ben anladım konu sahibini. Kaldıki her kadının içinde biraz cinsiyet seçimi oluyor doğunca elbet böyle düşünmeyecek saldırmaya gerek yok.