- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi alonedark18
Konu ne olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konudan dolayı ağlıyordu. Kendini kötü anne görmüş ağlamış.Biz bişey yazmasak da konu sahibi zaten saçma bı sebepten kendini üzmüş ağlıyordu. Önce kendisinin karnındaki bebeği düşünmesi gerekmez miydi. Elle tutulur hiç bı cümle kurmamış ki destek olalım.
7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..Konu ne olmus
şimdiki erkek olsun ikisinin yeri farklı olsun istedim
Sagol bacım7 yaşında bir kızım var.yurt dışında yaşıyorum..daha önce düşük yaptım hemen sonra suan..ikinciye hamileyim ve onunda kız olduğunu öğrendim bugün..ama hep hayalimdi bir kız Bir erkek çocuk sahibi olup ikisininde tatmak daha da düşünmemek..özellikle bu ikinci için çok dua ettim hamile kalmadan önce bile birde sağlıklı hayırlı oğlumuz olsun dedim..kızımda çok istedi ..minik erkek bebekler ona hep çok sevimli gelmişti ve banada üstelik eşimde heves ediyordu.eltim yeni doğum yaptı bir kızı vardı şimdi oğlu oldu nasıl tatli ...ve bu yabancı memlekette eşim vardiyali çalıştığından oğlum büyüdükçe bize güç olur diye düşünmüştüm..doktor kız deyince istemsizce üzüldüm..eve geldim daha bi içime kapandım ağlıyorum sürekli..onu benimseyemiyorum bir türlü..biliyorum çok yanlış ama insanın elinde olmuyor başına gelmeyen anlayamaz..bide çevre faktörü var..herkes sorup duruyodu cinsiyeti bu da erkek olur ins erkeği tutturursun ins bu sefer diye yorumlar..şimdi hepsine kız diyecegim..erkek demeyi çok isterdim..hep ileriyi düşünüyorum ben iki kızla ne yapicam..kız çocukları yetiştirmesi çok özel herkesten sakınmak gerek malum etraf kötü ..simdi ikinci kıza nasıl yeticem..ya çok tuhaf şeyler hissediyorum ve asla mutlu değilim..hayalimdeki mavi giysiler birden gitti ..şimdi ilk kızımın giysilerini yeniden hazirlaya acagim nasipse tabi...heves sıfır bende ..böyle hamilelikmi olur..Allah çocuğu olmayan herkese çifter çifter versin ..
Konu sahibi bunu yazmış
Sagol bacım
Boşuna bikaç saatte 29sayfa taşlanmamış
Allah akıl fikir versin o kızlarına muhtac etmesin ne diyim
AminnnHerkesin çocugu tabi ki kendine kiymetli ama ne bileyim yaa çok zormuş kız evladı yetistirmek sanki özenle yetiştirip büyüt karşına ya bir hödük çikarsa :/ erkek evlat için de gecerli gerçi.anne olmak hepten zor
Benim de bir kizım bir oğlum var Rabbim ikisine de hayirlı uzun ömür versin
Konudan dolayı ağlıyordu. Kendini kötü anne görmüş ağlamış.
Bir çocuğunu kaybetmiş. Ondan dolayı üzülüp yazdım o yazıyı.
Ayrıca bazıları çok sert yazılar yazdı. Ama bakıyorum kimse bunlar kavgada bile söylenmez. Klavye delikanlılığı yapmayın demedi. Ben ve bir iki üye biraz üsluplu yazalım dedik diye bize veryansın ediliyor.
Neyse benim onay bağımlılığım yok. Kimse burada bana hak vermese de sorun değil..
Konu sahibine yüklenme miktarını görünce acıyıp yazmıştım yoksa konu sahibinin yanlış düşünceleri tabi ki var. Düşüncelerine hak vermiyorum ama çok üstüne gidildi. Ona şaşırdım..
Ciddi misiniz? Nerede yazmış ağladığını? Bi zahmet hissetsin hanımefendi bir erkek bebek istiyor kocası vardiyalı çalışıyor diye!! O çocuk 20lere kadar ona ne fayda verecek???? Pipisinden işin kılıcı mi çıkacak düşmanlarla savaşacak?Konudan dolayı ağlıyordu. Kendini kötü anne görmüş ağlamış.
Bir çocuğunu kaybetmiş. Ondan dolayı üzülüp yazdım o yazıyı.
Ayrıca bazıları çok sert yazılar yazdı. Ama bakıyorum kimse bunlar kavgada bile söylenmez. Klavye delikanlılığı yapmayın demedi. Ben ve bir iki üye biraz üsluplu yazalım dedik diye bize veryansın ediliyor.
Neyse benim onay bağımlılığım yok. Kimse burada bana hak vermese de sorun değil..
Konu sahibine yüklenme miktarını görünce acıyıp yazmıştım yoksa konu sahibinin yanlış düşünceleri tabi ki var. Düşüncelerine hak vermiyorum ama çok üstüne gidildi. Ona şaşırdım..
Size demedim zaten.Ben yorum bile yapmadım zaten Allah ıslah etsin dedim sadece gerek de yok zaten satirlarca yorum yapmaya bu düşünce yapısındaki bir insana.
Ne cinsiyetini mi değiştirme yolları mı arayan mı?Ay siz bebeğinizin cinsiyetini değiştirme yolları arayan değil misiniz?
Şaka gibi ya lahskdhs
Konuda her yüz yıla ait bir cümle var, hangisine yorum yapsam bilemedim![]()
Yazmış bulabilirsiniz sayfalarda.Ciddi misiniz? Nerede yazmış ağladığını? Bi zahmet hissetsin hanımefendi bir erkek bebek istiyor kocası vardiyalı çalışıyor diye!! O çocuk 20lere kadar ona ne fayda verecek???? Pipisinden işin kılıcı mi çıkacak düşmanlarla savaşacak?
Daha yorum istemiyorum boşuna yazmayın...hormonal olarak duygularımı kontorl edemedim biran .. ama şuan büyük oranda oturup düşündüm ve şükrediyorum artık..yorum yazmayın okumuyorum..ayrıca bebeğin cinsiyetini değiştirmek isteyen diye iftira atan arkadaş basin göğe ermiştir eminim insnlari fiseklemekle yaptığında iftira Allah ıslah eglesin ..hani bul bakalimoyle bir konu yadamsjim mivar...doktor erkek. Deyip kız diyenleroluyor yada tam tersi olduğunda neler hissettiniz diye sormusumdur..adı cinsiyet değiştirmeye kalkışan üye oldu...Allah ıslah etsin yalandan elestirenleri...herkes anlamak istediğini anlayıp burda hakaret boyutuna getirdi ..noldu birbirinizin gözünde en hakaratvari yorumu yaptı diye beğen butonu rekoru mu kırdıniz...Allah'a havale ediyorum ...bir iki insan evladı beni anlamış onlarada dua ettim...boşuna yazmayın artık okumuyorum..en azından fikirlerim düzeldi esimin desteğiyle...kimseninhakaretiyle değil ..nokta.