Sivilceli Ciltler morale ihtiyacım var

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

blge_03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
822
560
103
daha önce roaccutane kullanmış biri olarak tekrar başlayacak olmak beni çok üzüyor bu sefer sivilce için değil, cildimdeki başka bir rahatsızlık için kullanacağım fakat önceden kullandığım da tüylenme sorunu yaşamıştım, iğneli epilasyon yaptırdım. Şimdi ilacın tekrar tüylenme yapmasından çok korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum doktorum çok ilgili biri olmayacak olumlu düşünelim diyor ama ne fayda olmaması için benim yapabilceğim birşey var mı acaba.. yüzümde milyonlarca belirgin şeftali tüyüyle yaşıyorum üstüne bu ilac🥺

Cevizin ortasındaki o kahverengi şeyi topla,onunla hazırladığın suyu, tüylere sür. Kesin sonuç alırsın, ama uzun sürer.

Arkadaslar, dun zoretanine basladim, 59 kiloyum boyum 172cm, ve oyle 10-15 sivilce olsa yuzumde 5i dolu, sisik veya agrili, cildim ise kuru/karma ve hassas. doktorum 20mg lik haplari aksamlari tok 3'er tane yani gunluk 60mg ile baslamami, 1 hafta sonraki tahlilin ardindan ise sabah 3 aksam 3 yani gunde toplam 120mg almami soyledi, internette okuyorum sabahtan beri kimse bu dozda almiyor. hic anlamadim bu dozda alan var mi? doktoru salip kendi dozumu kendim belirlesem mi acaba? daha sadece dun gece aldim sabah asiri yorgun uyandim, migdem bulaniyo, basim agriyo. kisacasi tripteyim lutfen yardimci olsun bilen biri.

Arkadaslar, dun zoretanine basladim, 59 kiloyum boyum 172cm, ve oyle 10-15 sivilce olsa yuzumde 5i dolu, sisik veya agrili, cildim ise kuru/karma ve hassas. doktorum 20mg lik haplari aksamlari tok 3'er tane yani gunluk 60mg ile baslamami, 1 hafta sonraki tahlilin ardindan ise sabah 3 aksam 3 yani gunde toplam 120mg almami soyledi, internette okuyorum sabahtan beri kimse bu dozda almiyor. hic anlamadim bu dozda alan var mi? doktoru salip kendi dozumu kendim belirlesem mi acaba? daha sadece dun gece aldim sabah asiri yorgun uyandim, migdem bulaniyo, basim agriyo. kisacasi tripteyim lutfen yardimci olsun bilen biri.
günde 120 mg mi? emin misin? ben 7 ay kullandim ilk 2 ay 20 mg sonra 30 mg. Kesinlikle bir yanlıslık var kafana gore doz ayarlama ama bu dozlada devam etme acilen baska doktora git 60 bile cok fazla

Back
X