Morale ihtiyacım var. :(

sevdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
666
8
46
Adana
Merhaba arkadaşlar,
Daha önceden konularımı okuyan bilir, 6 yıllık ilişkim ailemin maddi-manevi farklılar yüzünden karşı çıkmasıyla bitti.
Sevdiğim kaçalım dedi kaçmadım. O zaman ben başkasıyla olurum dedi. Onun ailesi kuralcı yaşı gelince erkek-kız ayırt etmeden evlendiriyorlar bir de benimle olamayacağını anladığı için birini bulmuş, nişanlanmış. Ya da aniden aşık oldu bilmiyorum. Ama beni deliler gibi seven adam kaçamıyorsan ölelim beraber diyen adam beni unuttu. 2 aya da düğünü varmış. Çok kötüyüm. Bütün gün aklımda gece rüyalarımda. Özlüyorum ama sırf nişanlandığı kızın günahına girmemek için arayamam, bu kötülüğü yapamam. Ne yapacam bilmiyorum, elim kolum bağlandı. Ben iki dünyada da onu isterdim. Gözüm ondan başkasını görmezdi. Şimdi hiç bir zaman mutlu olamayacakmışım gibi geliyor. Biliyorum buradakilerin bir çok sorunu var ve benim sorunum onların yanında hafif kalır ama kırıldım.
Bir yanım eksik kaldı. Yalnız kaldım.
İçimi dökmek istedim sadece. Şuan ağlamamak için kendimi tutuyorum. Bir insan nasıl bu kadar kalpsiz olabilir. Nasıl böyle acı çektirebilir anlamıyorum.
Ortada-boşlukta kaldım. :43:

boşlukta hissetmen çok normal canım..
ama o hayatına yeni bi yol çizmiş...
arama bencede...
her işte bi hayır vardır...
şu anda yaran taze ama inan zamanla geçecek sende yine birilerini sevip sevilip mutlu olacaksın...
allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni bundan sonra..
ailende uygun bulmadığına göre mutlaka vardır bi bildikleri...

Ahhh yine bir erkek vukuatı anlamak cidden zor artık,,,sanmıyorum ki oda mutlu olsun hele hele bir genç kızın böylesine ahını alarak, sakın kendini ortada kalmış yanlız olarak hissete ailene,arkadaşlarına,sevdiklerine sarıl kendine yeni uğraşlar bul (dans,spor ,dil kursları vs) ayrıca ağlamak istediğinde sıkma kendini ağla ve içine atma sakın... Biliyorsun ki geçecek ayrıca senden ayrılıp kısa süre sonra düğün hazırlığı yapan bir insan için kendini kahretmemen gerektiğini kısa süre sonra sende anlıycaksın olayın şokunu bir atlat hele...

İnsan geçmez sanıyor ama geçiyor sen içini ferah tut umarım ilerde karşına daha iyileri çıkar ve iyiki ayrılmışız dediğin günler gelir....

Her sıkıntı yaşayana büyüktür ki yaşadığınız da üzücü bir olay umarım kısa zamanda atlatırsınız. Hayat bu hepsi geçer bir gün arkanıza bakıp nasıl unutmuşum dersiniz yeterki bu yaşananlar yüzünden içinize kapanıp insanlarla olan ilişkilerinize güvensiz yaklaşmayın. Size onu hatırlatacak her şeyden uzak durmanız ve düşünmemeniz en iyisi olur bence

bende zamanında aynı yollardan geçtim.

ailem maddi manevi denk görmedi.bende üzüldüm,dünya başıma yıkıldı sandım.

ama sonra...eşim,birtanecik eşim çıktı karşıma,öyle sevdiki beni.

şimdi diyorum,iyiki ailem karşı çıkmış,yoksa eşimi tanıyamazdım.

aileler o kadar tecrübeliki.başlarından yılları eskiten evlilik geçti,kaynana nedir gördüler,para sıkıntısı nedir gördüler.

o yüzden şıp diye görüyorlar geleceğimizi.

yeri geliyor ben o çok sevdiğim eşim ve ailesiyle bile ufakta olsa sorun yaşıyorum.

eğer ailemin istemediği biriyle evlenseydim,onların tecrübelerine dayanarak söylüyorum,asla mutlu olamazdım.

sabret.tek ihtiyacın olan şey zaman.doğru kişi karşına çıktığında sende bu çocuğun yanlış olduğunu daha iyi anlayacaksın.

Son düzenleme:
Yok yok, demekki bu erkeklerin gercekten hepsi ayni,
apaynisi iste, ayrildiktan sonra hop baskasiyla nisanlaniyor :)
üzülme arkadasim biliyorum demesi kolay, aynilarini bende yasadim yasiyorum,
ama artik pek aklima gelmemeye basliyor, unutuyorum cok sükür
zoruma gitmiyor artik, cünkü ben kurtuldum diye düsünüyorum.
Allahim gözlerimi acti diye düsünüyorum

Sende kurtulmus say kendini,
Allah yardimcimiz olsun, insallah en kisa zamanda hic aklimiza bile gelmez artik..

Ayrica o kendine yeni bir yol cizmis, ailesini yuvasini kuracak, coluk cocuk sahibi olcak, aile babasi olcak, biliyorum zoruna gidiyor simdi,
onunla olan hayallerini gidip baskasiyla gerceklestirmesi zoruna gidiyor, biliyorum.
ama alisiliyor, unutuluyor,
unutulmayan bisey yok..

Merhaba arkadaşlar,
Daha önceden konularımı okuyan bilir, 6 yıllık ilişkim ailemin maddi-manevi farklılar yüzünden karşı çıkmasıyla bitti.
Sevdiğim kaçalım dedi kaçmadım. O zaman ben başkasıyla olurum dedi. Onun ailesi kuralcı yaşı gelince erkek-kız ayırt etmeden evlendiriyorlar bir de benimle olamayacağını anladığı için birini bulmuş, nişanlanmış. Ya da aniden aşık oldu bilmiyorum. Ama beni deliler gibi seven adam kaçamıyorsan ölelim beraber diyen adam beni unuttu. 2 aya da düğünü varmış. Çok kötüyüm. Bütün gün aklımda gece rüyalarımda. Özlüyorum ama sırf nişanlandığı kızın günahına girmemek için arayamam, bu kötülüğü yapamam. Ne yapacam bilmiyorum, elim kolum bağlandı. Ben iki dünyada da onu isterdim. Gözüm ondan başkasını görmezdi. Şimdi hiç bir zaman mutlu olamayacakmışım gibi geliyor. Biliyorum buradakilerin bir çok sorunu var ve benim sorunum onların yanında hafif kalır ama kırıldım.
Bir yanım eksik kaldı. Yalnız kaldım.
İçimi dökmek istedim sadece. Şuan ağlamamak için kendimi tutuyorum. Bir insan nasıl bu kadar kalpsiz olabilir. Nasıl böyle acı çektirebilir anlamıyorum.
Ortada-boşlukta kaldım. :43:

Canım benim kıyamam sana.:29::14:

Sabret,bu da senin imtihanın besbelli.:31:

Gün gelecek ve Rabbim sana sabrının mükafatını verecek.:40:

İsyan etme yeter ki.:34:

Bak sana bir olay anlatayım...
Teyzemin oğlu, yani kuzenim 2003'ten 2009'a kadar bir kızla birlikteydi. Aileler istemedi, ayrılmak zorunda kaldılar. 2010 yılında kuzenim 4 aydır tanıdığı başka bir kızla nişanlandı. Biz anlam veremedik tabii, birkaç ay önce ölüp biten insan şimdi nasıl başkasıyla evlenecek diye. Düğüne 1 ay kala kız terk etti kuzenimi. Ve kuzenimle bu 6 yıllık eski kız arkadaşı geçen yaz evlendiler.
Diyeceğim iki şey var sana. Birincisi erkekler çaresiz hissettiklerinde paniğe kapılıp saçma sapan işler yapabiliyorlar. Ben kuzenimin o nişanlandığı kızı sevmediğine çok eminim. Ama inat etti işte. İkincisiyse kaderin önüne geçilmiyor. O kız kuzenimi ortada hiçbir şey yokken terk etmeseydi kuzenim onunla evlenmiş olacaktı. Her şey olacağına varıyor.

O yüzden sen sıkma canını. Akışına bırak. Düşünme, nasıl yapar bunu diye. Yapıyorlar çünkü ama kaderden de kaçılmıyor...

Teşekkür ederim, arkadaşlar. Tek tek okudum herkesi umarım dediğiniz gibi olur, bugünler aklıma bile gelmez herşey unutulur.

zamanın saramayacagı hıcbır yara yoktur tam olarak gecmez belkı ama ılk gunkı gıbıde kalmaz.aglamamk ıcın tutmayın kendınızı aglayın ıcınızde kalmasın kalanlar sonradan cıkıyor cunku ıns hersey guzel olur sızın ıcın.

bu durum sizin başka bir yol çizmeniz konusunda basamak.eğerki başkasıyla nişanlanmamış olsaydı hala siz ikiniz için planlar yapacaktınız belki yıllarca sürebilecek planlar..evet haklısınız çok üzücü,kırıcı ama yapabileceğiniz çok fazla bir durum yok.. o yüzden biran önce üzüntünüzü bir kenara bırakın ve hayatınıza başka yoldan devam edin.size gerçekten sahiplenecek,sevecek birisi karşınıza çıkacaktır...Allah yardımcınız olsun..

aşk acısı bize en zoru geliyo ama daha buyuk acılar var bunarı dusunerek avutabilirsin kendini gundemden haberin vardır zaten.ben aklıma bunları getirince sorunlarım ne kadar da ufalıyo.sende dene ıstersen umarım faydasını gorursun uzlme bosver..

Back
X