Moralim bozuk 💔

Evet sinirli biriyim ama ama eskisi gibi ilgilenmiyor benle biliyorum işten geliyor yorgun oluyor ama bende ondan ilgi ıstiyorum bana karşı soğuk

Evet sinirli biriyim ama ama eskisi gibi ilgilenmiyor benle biliyorum işten geliyor yorgun oluyor ama bende ondan ilgi ıstiyorum bana karşı soğuk
"Depremler az bile valla" diyen bir canlının tekisiniz. Adam artık sizi nasıl sevmiyorsa kadınlar kulübünde takıl demiş başından atmış. Ne yalan söyleyeyim haklı. Sevilecek bir yanınız yok.

Neden ilgilensin peki ? Bir ömür bu halinizi mi çekecek? Adam sizden soğumaya başlamış belli ki. Kendinize çeki düzen verin bir an önce.

"Depremler az bile valla" diyen bir canlının tekisiniz. Adam artık sizi nasıl sevmiyorsa kadınlar kulübünde takıl demiş başından atmış. Ne yalan söyleyeyim haklı. Sevilecek bir yanınız yok.
Böyle bir cümle kurabilen bir insanın gerçekten sevilecek bir yanı yoktur. Çok yazık... Eşiniz de kısa sürede kendini kurtarır sizden merak etmeyin konu sahibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…