moralim bozuk desteginize okadar ihtiyacım varki

nursevgi

neseli ve sabırsız
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
246
4
96
38
Van
arkadaslar moralim cok bozuk 2008de ilk tupbebek denemem oldu 15 yumurtadan 7tane olgundu kalitesiz oldugundan 4tane dollendi ama 1embriyo kaldı oda 4hucreli. olmadı ikinciyi gecen ay denedim ama doktorum tedaviyi degistirmeden aynı sekilde devam etti 25yumurta toplandı ve 5tane olgundu sadece 3tane dollendi yine husranla sonuclandı neden boyle oldugunu sordum doktor yumurtalarda capsızlık var dedi ve ben bunu ikinci denemenin sonunda ogrendim. baskabir hastaneye mail attım durumu anlattım dun aradılar cok kotu oldugunu soylediler kalıcı birseymi ilacla tedavi edilirmi bakmaları gerekiyormus moralim cok bozuk kalıcıysa nolucak simdi ne yapmam gerekiyor neden ikinci denemede tedaviyi degistirmediler ve vitamin ilacı bile vermediler.ucuncuyu denemeye korkuyorum simdi bana yardım edermisiniz. senağlama

benim bir bilgim yok ama ben olsam sonuna kadar şansımı denerdim başka hastanlere git araştır dene yeniden üzülme dua et rabbim hayırlıysa senin için mutlaka verecektir bebiş

arkadaslar bide buarada akapunktur yaptırarak yumurtaların duzeldigini duydum dogrumu ucuncuyu alman hastanesinde yaptırmayı dusunuyorum orada akapunktur yapıyorlarmı.

benim bir bilgim yok ama ben olsam sonuna kadar şansımı denerdim başka hastanlere git araştır dene yeniden üzülme dua et rabbim hayırlıysa senin için mutlaka verecektir bebiş

canım cok tesekkur ederim dualarını eksik etme opuyorum.

bu knu hakkında internette siteler var bir araştır bence çaresi vardır mutlaka

Valla canım benim bu konuda bir bilgim yok.Ama ben de olsam bütün şanslarımı denerdim.Başka bir merkez bul başka doktora danış.Bak ne diyorlar.En önemlisi allaha bol bol dua et canım ben de senin için dua edicem.
Ben de alman hastanesinde yaptırdım canım.17 yumurtam toplandı.7 tanesine işlem yapa bildiler geride kalanı küçük kalitesizmiş.7 sinden 4 tanesi döllenmiş.Bunlarında 1 i gelişimini durdurmuş.3 kalmış.benım de dondurma şansım olmadı.3 embrıyo transfer ettiler ama çok şükür biri tuttu şimdi hamileyim canım..Darısı başına hiç korkma .Her şansını dene canım.Allah yardımcın olsun canım..:1hug:
Ha bu arada Alman hastanesinde akapunktur yapıyolar doktor Emel Konurdu galiba canım.Ben de akapunkturun bu konuda faydasını dydum..

arkadaslar bide buarada akapunktur yaptırarak yumurtaların duzeldigini duydum dogrumu ucuncuyu alman hastanesinde yaptırmayı dusunuyorum orada akapunktur yapıyorlarmı.

alman hastanesinde akupuntur var. senin dah önceki tedavine ve tahlil sonuçlarına göre en uygun tedaviyi kesme. bu kadar başarısız sonuç belki de doğru ilaçları kullanmadıkları içindir. doğru merkezle çok daha iyi sonuçlar elde edersin. ümidini kesme.

Son düzenleme:
Alman Hast.de özellikle Mustafa Bahçeçicen randevu al. Eminim sen gibi başka hastalarıda vardır ve ona göre bir tedavi uygulayacaklardır. Orası çok talep edilen ve çok farklı nedenlrle gelen hastalar olduğu için eminim sana iyi bir şekilde yardımcı olacaklardır.
Sen içini ferah tut, üzülme. Allah büyüktür.

merhaba canım aynı ilde yaşıyoruz çok geçmiş olsun.bende temmuzda tedavi olmayı düşünüyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur

hepinize cevaplarınız icin tesekkur ederim insallah hayırlı sonuclar alırız hepimiz ikinci tupbebek denemesinden yeni cıktım sizce ucuncu icin nekadar bekleyeyim ve alman hastanesinde akapunktur kendilerimi oneriyor yoksa istemekmi gerekiyor tedaviden nekadar zaman once baslanıyor.

gecmis olsun canim cok ilginc geldi bana bu olay ama en azindan bu sefer ogrenmis oldun bi de bu taraftan bak bencede sonuna kadar git sansin varsa dene .yu belki drun birseyler yapabilir

slm nur sevgi cnm benimde aynı sneingibi ama lütfen bukadr üzülme biz yinede cok şanslıyız yumurtamız var ben incir kürü yapmışdım artmışdı yumurta sayım fakat kalite olarak bence hastanenin labaratuarın cok etkisi var nerde deendin bilmiyorum ama umut tüp gidip konuşabilirsin veya yeditepeye

arkadaslar moralim cok bozuk 2008de ilk tupbebek denemem oldu 15 yumurtadan 7tane olgundu kalitesiz oldugundan 4tane dollendi ama 1embriyo kaldı oda 4hucreli. olmadı ikinciyi gecen ay denedim ama doktorum tedaviyi degistirmeden aynı sekilde devam etti 25yumurta toplandı ve 5tane olgundu sadece 3tane dollendi yine husranla sonuclandı neden boyle oldugunu sordum doktor yumurtalarda capsızlık var dedi ve ben bunu ikinci denemenin sonunda ogrendim. baskabir hastaneye mail attım durumu anlattım dun aradılar cok kotu oldugunu soylediler kalıcı birseymi ilacla tedavi edilirmi bakmaları gerekiyormus moralim cok bozuk kalıcıysa nolucak simdi ne yapmam gerekiyor neden ikinci denemede tedaviyi degistirmediler ve vitamin ilacı bile vermediler.ucuncuyu denemeye korkuyorum simdi bana yardım edermisiniz. senağlama

Merhaba Nursevgi yaşadıkların gerçekten yıpratıcı. Ama bazen doktorlar yanılabiliyorlar. Başka yerde mutlaka şansını denemelisin. Heryerde farklı uygulama oluyor. Pes etme lütfen. Olması gerektiği zaman bebişin sana tutunacak İnşallah. Hep bunun hayalini kur.

Back
X