Moralim Bozuk Fikir ve Yardım Lütfen :((

prenyala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
29
30
3
43
Kızlar selam bu gün büyük bir heyecanla doktora gittim, kalp atışlarını duyma umuduyla ama ne yazık ki ne bebek göründü nede kalp atışı, gebelik kesesi 10 günde 2 kat büyümüş, doktorum 6. haftadasın 7. haftada yani haftaya gel kalp atışı görünür dedi ama benim moral çok bozuldu... Benzer bir durum yaşan var mı??? :110:

Kızlar selam bu gün büyük bir heyecanla doktora gittim, kalp atışlarını duyma umuduyla ama ne yazık ki ne bebek göründü nede kalp atışı, gebelik kesesi 10 günde 2 kat büyümüş, doktorum 6. haftadasın 7. haftada yani haftaya gel kalp atışı görünür dedi ama benim moral çok bozuldu... Benzer bir durum yaşan var mı??? :110:
Can'ım zaten 6 da kese görünüyor Bi hafta sonra kalp atışı için çağırıyorlar. Ben 5+4 te gittim karından kesemi gördük. Bi hafta sonra gel kalbini dinleyelim nasipse dedi ben garanti olsun diye on gün sonraya randevu aldım önümüzdeki perşembe gitçem inşlh

Can'ım zaten 6 da kese görünüyor Bi hafta sonra kalp atışı için çağırıyorlar. Ben 5+4 te gittim karından kesemi gördük. Bi hafta sonra gel kalbini dinleyelim nasipse dedi ben garanti olsun diye on gün sonraya randevu aldım önümüzdeki perşembe gitçem inşlh
İnşallah hayırlısıyla bebişlerimizin kalp atışlarını duyarız ve sağlıkla kucağımıza alırız.

canım benimde 5 haftamda kese göründü doktorum 1 hafta sonra gel kalp atıslarını duyarız dedi 4 kasımda gittim bir hevesle fakat sonuç hüsran ya biz seni erken çağırmısız bir hafta sonra gel dedi :110: önce bende çok korktum ve üzüldüm ama kalp atıslarının 7 haftaya yakın daha net duyuldugunu öğrenince sabretmek gerek dedim. 19 kasıma aldım randevu 1 hafta sonra gidip de tekrar üzülmek istemedim açıkcası. sende içini ferah tut bir sorun çıkmaz bizde duyacaz o pıt pıt sesleri inş :anneadayı:

Back
X