- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kız kendine para harcadı eriz alarak ona kızmış babası.olayların başını bilmeyince ...Senin baban ,abin insan gibi insanlar olsa (iki yıldır anlattigin yasantina istinaden yazıyorum bu yargıyı ) "çıktığın kapıyı çarparak çıkma,geri dönmek isteyebilirsin" sözünü sana soyleyebilirdim.Ama öyle düzgün bir aile yapın yok ve bu gün kendilerinin uygun gördüğü kişi ile evlensen onlara para vermedin diye yarin yine rezillik çıkarabilecek kişiler ...sadece nisanlindan çok emin olmaya çalış derim.Yagmurdan kaçarken doluya tutulmuş olma
Evin erkekleri bizim alışkın olduğumuz tarzda "baba /abi " figüründe değiller..para gelsin de nasıl gelirse gelsin mentalitesinde olan insanlar. Damattan para bile ister o adam "kızım sana harcama yaptı ,bana vermedi,açığı sen kapat" diye ....Kız kendine para harcadı eriz alarak ona kızmış babası.olayların başını bilmeyince ...
İşten cıkcam daErken nikah yapınca neyin tazminatını alacaksınız anlamadım?
Babamla ptuurp konusulmuyor kıHEr ne sebeple olursa olsun erken nikah dügünden önce nikah kısmı bana cok sacma geliyor
Babanız tepki verebilir cok dogal ama kanı bozuk ne demek yahu onun kanını tasıyorsun farkında değil galiba
Hic mi fikirlerini almıyorsun da bu kadar kinlenmiş
Hep boyleydı. Dıger kardeslerıme boyle degılBende anlamadım tazminat olayını açarmısınız.
Bir de nişanlı kızsınız çeyiz almanız kadar doğal ne olabir bunda.
Size karşımı soğuk babanız hep mi öyleydi yoksa nişandan sonramı.
Bende para varmıs yanı eve vermıyormusumKendine çeyiz almış ne demek, almamanız mı gerekiyormuş???
En son konu açmıştım. Nişanlıyım. Erken nikah yapıp tazminatimi alayım diyordum. Babam büyük tepki verdi.Nişanlıma benim hakkımda bunun kanı bozuk, kendine çeyiz almış, bir de işi bırakacak falan bir ton söylendi.O günden sonra yok nişan yaza dügün 4 sene sonra diyor.27 yaşındayım. Artık nişanlıma dedim. Ailesi agustos ayında bayramda gelecek konuşmaya. Öyle birşey derse ben ayrılmak istemiyorum.Direk nşkah kıyıp geçelim diyoruz. Bıktım bu aileden. Artık ailem gibi gelmiyorlar. Erkek kardeşimin agustos ta dügünü var. Babam kıza neler neler yaptı. Ona bile daha sıcak davranıyor. Hattımı degıstırdım. Kız kardesıme bile vermedim ben. O derece sogudum. En son artık tek basıma ayrı eve cıkcam. Psikolojim kaldırmıyor artık. Bana bir akıl verin napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?