Moralim bozuk

demet1980

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
143
122
53
İstanbul
Maalesef kardeşimin kendisini darp eden bir kişiye açtığı davayı kaybettiğini öğrendim, düşmanlarımızı sevindirdik. Karşı taraf twitter'dan zafer kutlamaları yaparken, haksızlığa uğradığını bile bile bu sonucu sindirmek çok zor.

Kızlar benzer yargıtay kararlarına nereden bakabilirim? Temyize gitmemizde işe yarar

Ne gerekçe sundu dava reddinde mahkeme ??

Yazık ya . İnsanlara kendi cezanı kendin kes medeniyetine sürüklüyor adalet !

Dövdüm ama oh olsun ceza almadım zihniyetini sosyal medyada kutlayan kafaları da görmezden gelin .

Ne gerekçe sundu dava reddinde mahkeme ??

Yazık ya . İnsanlara kendi cezanı kendin kes medeniyetine sürüklüyor adalet !

Dövdüm ama oh olsun ceza almadım zihniyetini sosyal medyada kutlayan kafaları da görmezden gelin .

Henüz gerekçeli kararı görmedim. O kadar canım sıkkın ki, hani dövülüp hiç dava açmasa bu kadar bozulmazdım. Hem dayak yedi, hem de dava açıp onu kaybetti.

Maalesef kardeşimin kendisini darp eden bir kişiye açtığı davayı kaybettiğini öğrendim, düşmanlarımızı sevindirdik. Karşı taraf twitter'dan zafer kutlamaları yaparken, haksızlığa uğradığını bile bile bu sonucu sindirmek çok zor.

Kızlar benzer yargıtay kararlarına nereden bakabilirim? Temyize gitmemizde işe yarar

Darp raporu yok muydu kardeşinizin. Ya da karşı taraf meşru savunma iddiasında bulunmuş olabilir. Kararı görmek lazım.

Darp raporu yoktu, tanıklar vardı. Nasıl teselli edeceğimi şaşırdım

Hemen başvurmadı mı polise, kendi mi istemedi rapor almayı. Rapor alsaydı tanığa dahi gerek olmazdı. Tanık beyanları ile karşı taraf tanık beyanlarını görmek gerek. Temyiz edebilir isterse.

O taniklarla adalet sasirtilir iste.Ben de hakli davami kaybetmistim.Hersey tanik hakimi ikna etme uzerine.
:(

Henüz gerekçeli kararı görmedim. O kadar canım sıkkın ki, hani dövülüp hiç dava açmasa bu kadar bozulmazdım. Hem dayak yedi, hem de dava açıp onu kaybetti.

Temyize gidin .

Darp eden kişi tanıdık mı yoksa yabancı mı ?

Keşke Hemen darp raporu alınsaydı .

Geçmiş olsun çok.

Temyize gidin .

Darp eden kişi tanıdık mı yoksa yabancı mı ?

Keşke Hemen darp raporu alınsaydı .

Geçmiş olsun çok.

Yabancı ama karşı tarafında tanıkları varmış. Of zaten parasında değilim, benim için önemli olan kardeşimin ruh hali. Çünkü konu tacizden başlıyor, gerçekten intihar etmesinden korkuyorum.

Yabancı ama karşı tarafında tanıkları varmış. Of zaten parasında değilim, benim için önemli olan kardeşimin ruh hali. Çünkü konu tacizden başlıyor, gerçekten intihar etmesinden korkuyorum.

Psikolojik destek aldı mı ya da almaya devam ediyor mu ?

Taciz , darp .. hangi gerekçeli kararla "masum!" bulundu merak ettim .

Davanın düşmesini kardeşinize karşı konuşurken büyütmeyin bence. Moralinizi onun yanında yüksek tutun .

Back
X