moralim bozuk

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
burda anlatmistim kopek saldirisina ugramistim bu arada bi zarara ugramadim ben aglayinca geri cekildiler 7,8 kopekti sanirim. 2 ay oldu oldu sanirim bu arada hamileyim o zamanda hamileydim bu arada daha once böyle bir sey yoktu kopekleri elimle ekmek verip besledigim sevdigim coktur zamaninda. ama ogunden beri kopeklerden cok korkuyorum. onlari gorunce bacaklarim titriyo. eskiden annem bana kizardi onune gelen sokak kopegini seviyorum diye bazilarina isim bile taktigim var. ama simdi cok korkuyorum. bugun markate gidecektim. seslerini duydum yari yoldan dondum.

Hayvanları seven ve ilgilenen kişilerin aslında hangisinin saldıracağını bilmesi gerekir.
Ben misal,hangisi saldırır hissederim ve yanaşmam.
Yakında geçer inşallah.

Ben sizi anlıyorum.
Ben de normalde sokak hayvanlarını çok severim,ellerimle beslerim.
Ancak bir dönem gecenin bir yarısı 3 gibi,4 gibi eve girmem gerekiyordu,sokaktaki köpekler havladıkça cidden çok korkuyordum.

burda anlatmistim kopek saldirisina ugramistim bu arada bi zarara ugramadim ben aglayinca geri cekildiler 7,8 kopekti sanirim. 2 ay oldu oldu sanirim bu arada hamileyim o zamanda hamileydim bu arada daha once böyle bir sey yoktu kopekleri elimle ekmek verip besledigim sevdigim coktur zamaninda. ama ogunden beri kopeklerden cok korkuyorum. onlari gorunce bacaklarim titriyo. eskiden annem bana kizardi onune gelen sokak kopegini seviyorum diye bazilarina isim bile taktigim var. ama simdi cok korkuyorum. bugun markate gidecektim. seslerini duydum yari yoldan dondum.

dün trt de belgeselde tam da bu konu vardı, köpek saldırısına uğrayıp fobi oluşturanları tedaviyle ilgili, önce köpeğin olduğu bi odaya alıp köpekle durmasını sağlıyorlar, sonra dışarı çıkarıp korkan kişiyi uzaklaştırıp köpeği çağırmasını ve köpek yanına gelince beslemesini istiyorlar, şu ufak pofuduk köpeklerle başlayıp, saldıran cinsle aynı şeye devam ediyorlar, kimileri yapamadı kimileri yaptı, sanırım ana fikir korkunun üzerine gitmelisin

bu korku hayatimi kisitlamaya basladi. ne yapicam bilmiyorum dun annemde parkta oturuyorduk 3 tane kopek geldi bir tanesi yanimiza yanasti nasil korktum anlatamam sonradan anladim ki niyeti sevdirmekmis kendini basini oksadim ama kalbim nasil kup kup atti anlatamam o an. sanki agzini acip isiracakmis gibi geldi biliyorum hayvancagizin öyle bir niyeti yok. kuyrugunu salliyo basini onume dogru koturdu bende oturur vaziyetteydim ama elim ayagim titredi bir sey yapmadi sevdirdi kendini gitti.

dün trt de belgeselde tam da bu konu vardı, köpek saldırısına uğrayıp fobi oluşturanları tedaviyle ilgili, önce köpeğin olduğu bi odaya alıp köpekle durmasını sağlıyorlar, sonra dışarı çıkarıp korkan kişiyi uzaklaştırıp köpeği çağırmasını ve köpek yanına gelince beslemesini istiyorlar, şu ufak pofuduk köpeklerle başlayıp, saldıran cinsle aynı şeye devam ediyorlar, kimileri yapamadı kimileri yaptı, sanırım ana fikir korkunun üzerine gitmelisin
o belgesele youtubeden bakicam varsa

normal ama korkmanız.

biber spreyi al. eğer bir daha saldırmaya kalkarlarsa suratlarına sıkarsın.

bir süre sonra azalır korkunuz ama hep temkinli kalacaksınız malesef kendimden biliyorum.

sokak köpekleri olmamalı gerçekten lafta hayvanseverlerin dedikleri umrumda değil. bu kadar gelişmiş ülke her konuda haklı da sokakta hayvan tutmamakta haksız olamaz. onları örnek almalıyız

normal ama korkmanız.

biber spreyi al. eğer bir daha saldırmaya kalkarlarsa suratlarına sıkarsın.

bir süre sonra azalır korkunuz ama hep temkinli kalacaksınız malesef kendimden biliyorum.

sokak köpekleri olmamalı gerçekten lafta hayvanseverlerin dedikleri umrumda değil. bu kadar gelişmiş ülke her konuda haklı da sokakta hayvan tutmamakta haksız olamaz. onları örnek almalıyız
biber spreyi olayi cok tehlikeliymis youtubede izledim. hayvan isirmayacaksa bile inan cani yandigi icin isirabilirmis. cunku o an denk getiremeye bilirsin sen de etkilenebilirsin. onu sakin yapmayin diyorlar.

biber spreyi olayi cok tehlikeliymis youtubede izledim. hayvan isirmayacaksa bile inan cani yandigi icin isirabilirmis. cunku o an denk getiremeye bilirsin sen de etkilenebilirsin. onu sakin yapmayin diyorlar.

valla ben azıcık balkona sıktım evin içinde bile duramadım sanmam o halde ısırabilsin

zaten ısıracak hayvana sıkacak daha ne kadar delirebilir ki yolda havlayan köpeğe sıkılmaz ki baktın üstüne geliyor dişlerini geçirmeye çalışıyor bacağına vs o an elinde hazır bekletir sıkarsın ve kaçarsın

yani beni ısırmaya çalışan hayvanın o anda canı yanmasın diye düşünemicem aynısı insanlar için de geçerli.

Back
X