moralim bozuk((

onunmeleyi

Canım Ailem‍‍
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
722
389
33
kızlar merhaba benim bat 1nisan sonuncu adetim 4martdı şimdi adet olacakmışım gibi sancılarım var böyle olup hamile kalan varmı?(

Üzulme canim seni cok iyi anliyorum son adetimi beklerken artik kafayi yiyecektim acaba oldu mu olucam mi derken sakin kal cenabi allah en dogru zamani biliyor hakkinda hayirlisi en beklemedigim anda hamile oldugumu ogrendim allah kucagini bos birakmasin stres yapip vucudunu kitleme

Canım buradan umut vermek de umutsuzluğa düşürmek de yanlış olur. Benim de adetten 4 5 gün önce çok kasık ağrım sancım olmuştu. Ama ne olacağı belli olmaz. İnşallah en kısa sürede mutlu haberi alırsın.

Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin canım

İnşAllah saglıcakla alırsın kucagına canım

kızlar merhaba benim bat 1nisan sonuncu adetim 4martdı şimdi adet olacakmışım gibi sancılarım var böyle olup hamile kalan varmı?(

Ilk gebeligim kimyasaldi dusuk yaptim herkes 40 i gecmeden hamile kalirsin soyle boyle derken koca 9 ay gecti sabir sabir sabir allah sabredenlerledir. Bu ay hamile kalayim yumurtlamami takip edeyim diye diye vucut kendini kasiyodu yalanci adet gecikmelerim oluyordu 8 10 gun artik ucunu birakinca oluyormus bunu anladim bacim uzulme.insallah hayirli haberlerini aliriz sevgiyle kal.

çok sagol canım desteyin için İnşAllah

Beklemek çok yorucu. Benim en son adet tarihim 19 subat. Adetim geçeli 9 gün oldu sabah test yaptım negatif çıktı. İli güne bi değerlendirmiştik halbuki. Ayrıca adet olacağıma dair bi belirti de Yok. Geç döllenme vs olmuş olabilir mi. Yardım lütfen. Tskler.

Bazen gec dollenme gibi sebeplerle idrardaki hormon daha yavas yukselebiliyor en net sonuc icin imkanin varsa bi kan tahlili yaptir bhcg hormonu kana daha cabuk geciyor cunku insallah hamilesindir gogus hassasiyeti sol kasikta batmalar benim erken gebelik belirtilerimdi sende de var mi canim

Öyle çok bi belirtim Yok açıkcası. Ben 24-27 arası yumurtlama dönemim olduğunu düşünüyorum. Eğer döllenme olduysa idrarda bu tarihten itibaren 14 gün içinde belli olur mu. Kafamda deli sorular.

Kann tahlilinde 2 3 haftalik gebeliklerin ogrenildigini duyuyoruz hep ama uzulmek istemiyorsan en azindan adetini gecir 1 2 gun bu arada ben adet takvimi programini kullanoyorum google playden indir faydasini gorursun yumurtlama gunlerini hangi gunler gebe kalabilecegini net sekilde ogrenirsin hayirli haberlerini bekliyorum canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…