- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Merhaba kk üyeleri...uzun zamandır moral olarak iyiyiydim.kendi halinde kimseye karışmayan bana karışanada kulak asmayan bir modda idim.ancak bugün moralim düştü.regli dönemi sonrası duşumu aldım giyinirken göğsümdeki zararsız dedikleri o kitleyi hem gördüm kontrol ederken de bariz şekilde hissettim.meme ucunda hafif bi çöküklük biraz üstünde kıkırdak gibi damar gibi ince uzun bişey hissettim hemde öyle serttiki.üstelik o göğsümün olduğu tarafta koltuk altımda da bir acı filan oldu.yaklaşık 1-2ay önce genel cerrahide ultrason çekildi zararsız bir kitle demişlerdi açıkçası öyle olmasınıda umuyorum.çünkü bundan 6-7sene önce yine o göğsümden yeşil kahve sütümsü bir akıntı olmuştu ozamanda gitmiştim dr.ancak birşeyin yok demişlerdi.ve ne kadar ilişkili bu konuyla bilmiyorum ama regli dönemi süreside uzadı 7günden 10güne çıktı.yaklaşık 3yıldır böyle artık.hergün ve her tarayışımda bir avuç saçımda dökülüyor.aslında bu olayları birbiri ile bağdaştırmak istemiyorum ama ne yazıkki yaşadığım şeyler bunlar.bugünde bu olayı yaşayınca canım sıkıldı üzüldüm moral vermeye çalışıyorum kendime.ya saçmalama daha iki ay önce ultrasonla bakıldı kötü birşey olsa salarlarmıydı seni şu şu var derlerdi yüzüme diye teskin etmeye çalışıyorum kendimi.ne dersiniz bir daha görünmelimiyim dr.zira iyi şeyler duymaya ihtiyacım var