Moralim bozuldu

Benimde kol altımda var 6 yıl önce emzirdigim dönemde oluşmuş zamanla geçeceğini söylediler ama geçmedi 2 haftadır rahatsız eden cinsten ağrılar var ama gitmek istemiyorum korkuyorum , bisey çıkmaz diye ben de kendi kendi mi teskin ediyorum 😅

Benimde kol altımda var 6 yıl önce emzirdigim dönemde oluşmuş zamanla geçeceğini söylediler ama geçmedi 2 haftadır rahatsız eden cinsten ağrılar var ama gitmek istemiyorum korkuyorum , bisey çıkmaz diye ben de kendi kendi mi teskin ediyorum 😅
Konu açacaktım ama buraya yazayım ben de mastit oldum bugün göğsümden kan geldi ileri derece oldum galiba bu ikinci oluşum doktor antibiyotik verdi hiç başınıza geldi mi kan gelme olayı

Konu açacaktım ama buraya yazayım ben de mastit oldum bugün göğsümden kan geldi ileri derece oldum galiba bu ikinci oluşum doktor antibiyotik verdi hiç başınıza geldi mi kan gelme olayı
Yok kan gelmedi ama benim tıkanıklıklar oluştu göğüsün iç kısımlarında hepsi geçti kol altı hariç , ağrısı için göğüs ucuna soğanın içini (cücüğü derler ya heh o ) onu koydum çok faydasini gördüm ve sıcak duş tavsiyem suyla beraber akacak biraz sütünüz rahatlarsınız ve birazda masaj yapın koltuk altından uca doğru tıkanıklıklar varsa açılması için çok geçmiş olsun

Yok kan gelmedi ama benim tıkanıklıklar oluştu göğüsün iç kısımlarında hepsi geçti kol altı hariç , ağrısı için göğüs ucuna soğanın içini (cücüğü derler ya heh o ) onu koydum çok faydasini gördüm ve sıcak duş tavsiyem suyla beraber akacak biraz sütünüz rahatlarsınız ve birazda masaj yapın koltuk altından uca doğru tıkanıklıklar varsa açılması için çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim bu mastit o kadar zor ki her yerim dökülüyor ağrıdan iğne vurulup kendime geldim biraz bi de kan gelen göğsümden kızım emdi biraz midesi bulandı öğürdü şimdi o kanlı süt çocuğa zarar verir mi diye düşünmeden edemiyorum bir şey olur mu acaba

Teşekkür ederim bu mastit o kadar zor ki her yerim dökülüyor ağrıdan iğne vurulup kendime geldim biraz bi de kan gelen göğsümden kızım emdi biraz midesi bulandı öğürdü şimdi o kanlı süt çocuğa zarar verir mi diye düşünmeden edemiyorum bir şey olur mu acaba
Sizi çok iyi anlıyorum 3 defa yaşadım mastit 3 de ateşte yaptı artk sizde dikkat edin , çocuğa zarar vereceğini zannetmiyorum ama bi süre kan durana karar vermeye çalışın elinizle sağın kan var sa dökersiniz yoksa biberonla verebilirsiniz, kanamasında ki sebepte süt damarları çok zorlandigindan dolayı muhtemelen

Bende de fibrokist var hamile olmama rağmen kontrol ettirdim sakin ol eğer seni rahatsız edip ağrı veriyorsa dr konuş boyutu vs büyüyorsa alır yahut meme de bozukluğa yol acıyorsa suyunu çektiriyorlar içini ferah tut 6 aylık kontrol sürecini aksatma
İnşallah canım adet süresinde uzadı.genel cerrahlar göründüm bir de kadın doğuma gideyim diyorum. Bu bu fibrokistik ya da kötü huylu kisti anlamak için sadece meme usg yeterlimi

Geçmiş olsun canım hemen moralini bozma benim bi arkadaşada kitle var demişlerdi kız bir yil da zayıfladı üzüntüden şimdi cok iyi sonuçları temiz çıktı tavsiyem üniverste hastanesine git iyi bi dr bul
Ben de o arkadaşın gibiyim takar da takılarım kafaya

Bişeyiniz yoktur umarım.benimde koltuk altında süreklideğil ama ara ara ağrılar oluyor

İnşallah canım adet süresinde uzadı.genel cerrahlar göründüm bir de kadın doğuma gideyim diyorum. Bu bu fibrokistik ya da kötü huylu kisti anlamak için sadece meme usg yeterlimi
Evet usg ile ne var yok söyleniyor şuan hanileyim diye triplere girip brokoli suyu içmiyorum ama sen yap iç aşırı faydası oluyor küçültüyor yahut kaybettiriyormus

Dr yeniden git 6 ayda bir rutin kontrolü yaptıran hocamız yakalanmıştı kontrolden sonra bu yüzden ilerlemiş ti malesef ...yani bozma moralini git için rahat etsin

Back
X