• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim bozuldu

meevecalayr

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
72
Puanlar
13
Akşam arkadaşıma gitmiştim.Arkadaşımın eşi su pompalı damacana getireyim mi yayladan diye aradı.O da çocuk oynar gerek yok dedi.Benim de aklıma yattı pratik dedim eşime diyim dedim.Akşam yemeğinden sonra aklıma geldi ve dedim ki o su damacana pompasından kullanalım daha pratik olur dedim.o biraz farklı dedi.Ne gibi bir farkı var dedim.Telefona daldı reels gösteriyor.Bir daha sordum ne dedin dedi.Ben de kaç kere soruyorum bir şeyi telefona dalıp cevap vermiyorsun diye sinirlenip cikistim biraz.O da duymamış olamaz mıyım diye çıkıştı.Neyse sorumu sordum farkı ne diye.Ne yapacaksın şimdi onu orada 5 litrelik su kaplari var al iç diye kızdı.Zoruma gitti üzüldüm.Niye böyle yapıyor

Güncelleme;Deminden çay demlemistim icmiycem uyuycam diye trip attı.Eli ağrıyordu Krem surulecekti.Sürelim dedim yok surdurmiycem boşuna uğraşma dedi tamam dedim

Son düzenleme:
Akşam arkadaşıma gitmiştim.Arkadaşımın eşi su pompalı damacana getireyim mi yayladan diye aradı.O da çocuk oynar gerek yok dedi.Benim de aklıma yattı pratik dedim eşime diyim dedim.Akşam yemeğinden sonra aklıma geldi ve dedim ki o su damacana pompasından kullanalım daha pratik olur dedim.o biraz farklı dedi.Ne gibi bir farkı var dedim.Telefona daldı reels gösteriyor.Bir daha sordum ne dedin dedi.Ben de kaç kere soruyorum bir şeyi telefona dalıp cevap vermiyorsun diye sinirlenip cikistim biraz.O da duymamış olamaz mıyım diye çıkıştı.Neyse sorumu sordum farkı ne diye.Ne yapacaksın şimdi onu orada 5 litrelik su kaplari var al iç diye kızdı.Zoruma gitti üzüldüm.Niye böyle yapıyor
Cevabını ısrarla sordugun ve adam yerine koydugun için.

Cidden kafanıza taktınız mı bu durumu?

Abartı geldi bana.Konu sahibinin olay üzerinde durması.Tek bir olay üzerinden konuşuyorum.Başka sıkıntılar varsa onu bilemem.
Eşiniz size işte 5 litrelik su orada git ordan al dese gucenmez miydiniz

İnan hiç abartı değil. Kadın 3 kere sormuş adam da o sırada reels kaydırıyormuş önemli bir işi yok yani. Eşini o kadar önemsemiyor ki ,içinden bu yine boş boş konuşuyor demiştir eminim . kadın kızınca da bir şey soruyorum diye, duymamış olamaz mıyım diye salağa yatıyor ve sinirlenerek git damacanadan iç suyunu diyor. Bu adamın ilk davranışı da değildir bu. Kadın da kendince niye eşim bana böyle davranıhor diye üzülmüş. Konu basit gibi görünğyor ama bence bir şeyler birikmiş eşi genel olarak çoğu konuda böyle davranıyor önemsemiyorsa kadını duymamazlıktan geliyorsa birikmiştir.
Hayır çoğu konuda böyle değil o yüzden şasirdim

Su pompalı damacana hakkında eşinizin bilirkişi olduğu kanısına nasıl vardınız hiç anlamadım.

Aklınıza yattıysa alın kullanın eşle bunu istişare etmeye bir pompa için bu kadar fikir alışverişi yapmaya gerek var mı bilemedim.

Ama beni dinlemiyor sohbet etmiyor dersen orda haklısın, ilgisini çekecek başka konularda sohbet açmaya çalışın diyeceğim ama, orda beş litrelik su kapları var al iç işte diyen herifle ne kadar mümkün onu bilemiyorum.

En son 20 liraya almıştım damacana pompasını. Şimdi olsa olsa 100 liradır. Dert mi?

Back
X