- Emoji Skoru
- 72
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi meevecalayr
Akşam arkadaşıma gitmiştim.Arkadaşımın eşi su pompalı damacana getireyim mi yayladan diye aradı.O da çocuk oynar gerek yok dedi.Benim de aklıma yattı pratik dedim eşime diyim dedim.Akşam yemeğinden sonra aklıma geldi ve dedim ki o su damacana pompasından kullanalım daha pratik olur dedim.o biraz farklı dedi.Ne gibi bir farkı var dedim.Telefona daldı reels gösteriyor.Bir daha sordum ne dedin dedi.Ben de kaç kere soruyorum bir şeyi telefona dalıp cevap vermiyorsun diye sinirlenip cikistim biraz.O da duymamış olamaz mıyım diye çıkıştı.Neyse sorumu sordum farkı ne diye.Ne yapacaksın şimdi onu orada 5 litrelik su kaplari var al iç diye kızdı.Zoruma gitti üzüldüm.Niye böyle yapıyor
Güncelleme;Deminden çay demlemistim icmiycem uyuycam diye trip attı.Eli ağrıyordu Krem surulecekti.Sürelim dedim yok surdurmiycem boşuna uğraşma dedi tamam dedim
Güncelleme;Deminden çay demlemistim icmiycem uyuycam diye trip attı.Eli ağrıyordu Krem surulecekti.Sürelim dedim yok surdurmiycem boşuna uğraşma dedi tamam dedim
Son düzenleme: