• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim bozuldu

Biraz alıngansınız sanırım ya da bu dönem biraz hassassınız. Çünkü eğer bu adam çoğu söylediğinize karşı böyle ilgisiz değilse alınganlık yapacak, moral bozacak bir şey yok ortada. Erkekler evdeki işlere, bozulan eşyalara, alınan eşyalara karşi pek de ilgili değiller. Sizin kafanıza yattıysa alın gitsin, pahalı bir şey değil zaten.
Bence asıl sorun eşinizin bu durumda hemen küsmesi. Çocuk mu yahu saçma sapan bir konu yüzünden çayı içmeyecek, krem sürmeyecek, yatmaya gidecek falan. Siz fazla alınganlık göstermişsiniz, o da gereksiz yere küsmüş.
Hiç sevmem böyle hemen her şeye küsen, tavır yapan erkekleri.

Bu arada almışken şarjlı düğmeli olandan alın da
Biraz yavaş dolduruyor ama taşırmıyor en azından

İkinizde de var bence.
Eşiniz zaten çabuk küsen, küsünce bunu günlerce sürdüren bir prenses.
Sizde fazla kaygılısınız, hassassınız.
Git şu şişeden su al deyince ağlamak gereksiz mesela.
3 senelik kocanızdan bazen 3 aydır tanıdığınız biri gibi bahsediyorsunuz. Sadece bu konu için söylemiyorum.
Eşinizin her dediğini fazla takıyorsunuz, tüm odağınız o olmasın. Biraz kişisel gelişim üzerine okuyun, araştırın, dinleyin.
Hem mıymıylar hem herifin dötünü kaldırıyorlar peşlerinde öküz adamı zorla prenses haline getiriyor
Adam bununla ilgilenmiyor değil ki insta dan birşey gösteriyormuş odak oradayken bizde duymayabiliriz ama illaki pompa🙈

Bir de akşam işten yorgun geliyor diye masasını hemen kurdum çay demledim abur cubur hazırladım dokunmadı bile trip atcam diye

Kapıları çarpa çarpa uyumaya gitti

K

Küslugu sürdürürse nasıl davranayim
Bir su pompası için ağlanmaz ama eşiniz de tuhaf birisi.
Altı üstü bir pompadan kapı çarpıyor yemek yemiyor çay içmiyor 🤦‍♀️

Sizin bir geliriniz var mı veya günlerce konuşmasanız bile kendi kendinizi döndürecek paranız oluyor mu?

O konuşmuyorsa siz de muhatap olmayın, bu adam sizi küserek terbiye etme kafasında sanırım, onun istediği gibi davranın ya da 3 kuruşluk bir pompayı almak zorunda kalmasın masraf çıkarmayın diye küsüyor herhalde, ki sizinle dışarı bile çıkmayan bir adammış, parası gider diye mi korkuyor yoksa arkadaşlarını size tercih mi ediyor bilemedim ama yerinizde olsam çalışmıyorsam bir işe girer birikim yaparım+ isterse aylarca küssün dikkate almam, ne hali varsa görsün derim.

Ablanızın kayınbiraderiyle niye evlendiniz? Eşiniz baskın siz itaatkarmışsınız, fazla itaatten oluyor bunlar.

Back
X