Moralim çok bozuk , biraz destek ...

İ na na mı yo rum !! resmen okurken senin davranışlarını kendimde,sevgilinin davranışlarını sevgilimde gördüm..
duygularımı en uç noktalarda yaşayanlardanım. paniğim ne olacaksa hemen olsun bitsin istiyorum..
o ise rahat,ılımlı,sakin ve sabırlı.
kavga anında beni sakinleştirmek için susmayı tercih ediyor ama bende kavga anında susunca iyice deliriyorum,konuşup bana cevap verse ayrı deliriyorum
deliyorumda deliriyorum..
Adam ne yapsa bir kulp bulucam illakii..
şu öfkemi kontrol edebilsem ne kadarda mutlu olucaz halbukii..
sen bir link bulmuştun canım yasak olabilir belki burdan yollamak bana özel mesaj atabilir misin ? :)
Bu arada burcun nee ? :))

kavga anında beni sakinleştirmek için susmayı tercih ediyor ama bende kavga anında susunca iyice deliriyorum,konuşup bana cevap verse ayrı deliriyorum

Vallahi şu cümlelerin beni anlatıyor inan ki.
Bende deliriyorumda deliyorum :D
Linki kaydetmedim bulmaya çalışayım yazacağım sana..
Sanırım gene sorunumuz bu.
Öfkeyle başa çıkamamak ama başarabiliriz.
2 haftadır trip atıyormuşum artık bıkmış ama ekliyor bak senden değil triplerden .
Herşey için surat asıyorsun.
1 ay düzel dedi. Ben zaten çekiyorum bir şekilde ama biraz aramız düzelsin dedi.

Tabiki canım yarın ki randevum sonrası sanada aktarırım olanları, ben daha öncede gittim antidepresan vermişti fakat tatil dönemime denk geldiğinden ihmal ettim kullanmadım ama annem istedi bu sefer destek almalıyız diye.

Özelden msj atarsın o zaman sen bana.
Canım sence senin sorunun kaynağı ne ?
Ne tetikliyor ?

Moralim çok bozuk :S
Onu çok seviyorum herşeyden çok ve eminim ki öylede seviliyorum.
İlgisizlik yok , kötü huyu yok , işten eve evden işe giden biri.
Gerçekten aile çocuğu derler ya öyle biri.
Ondan asla sıkılmadım , benden sıkılmadığını biliyorum. Aşkla bakarız birbirimize.
Birkez elimi tutmadan yürüdüğünü bilmem , Otururken öyle vıcık vıcık yanaklarımı öpmez ellerimi öper hep.
Ne istersem alır , yapmaya çalışır.
Ama neden bu kadar manasız tartışma.
Anlam veremiyorum herşey sorun en ufak şeyler büyüyor dağ oluyor.
Sorun kıskançlık değil sorun ne anlamıyorum.
Beraberken sorun yok . O çok sevgi dolu biri , benim için çok , önemli çok özel.
Ne o ne ben çenemize sahip değiliz. Ama en çok ben.
Ben zorluyorum , her dediğimi çeksin istiyorum ama bir yerden sonra dayanamıyor patlıyor bu sefer ben üzülüyorum bana neden böyle davranıyorsun. E kızım çocuğun ki de can !
Öfkemi kontrol edemiyorum. Hayatımdaki herkese karşı dilim sert ve sivri.
Kızlar ondan vazgeçmek istemiyorum , onunda benden vazgeçmesini istemiyorum.
Artık tartışmalarımız son bulsun istiyorum.
Aramızda sürekli bir çekişme . Daha doğrusu ben bişeyler bulup sorun yaratıyorum.
Belki sizlerden yardım alırsam ana sorunun kaynağını bulabilirim diye düşündüm.
Ona ve sevgimize değer veriyorum , o benim '' Sol canım '' :16:
Bugün gene kavga ettik o sinirlenince susmak ister susar sakinleşmek için.
Bense sinirlenince susamam.
Kırmak kırılmak istemiyorum artık :14:

Canım sanki beni anlatmışsın ya,off çok yıpratıyor bu durummm.. :5::5::5:

İ na na mı yo rum !! resmen okurken senin davranışlarını kendimde,sevgilinin davranışlarını sevgilimde gördüm..
duygularımı en uç noktalarda yaşayanlardanım. paniğim ne olacaksa hemen olsun bitsin istiyorum..
o ise rahat,ılımlı,sakin ve sabırlı.
şu öfkemi kontrol edebilsem ne kadarda mutlu olucaz halbukii..
sen bir link bulmuştun canım yasak olabilir belki burdan yollamak bana özel mesaj atabilir misin ? :)
Bu arada burcun nee ? :))

Burcumu yazmayı unutmuşum :) Burcum boğa canım.

Canım sanki beni anlatmışsın ya,off çok yıpratıyor bu durummm.. :5::5::5:

Kızların genel durumu bu sanırım.
Evet bizide çok yıpratıyor :(

Moralim çok bozuk :S
Onu çok seviyorum herşeyden çok ve eminim ki öylede seviliyorum.
İlgisizlik yok , kötü huyu yok , işten eve evden işe giden biri.
Gerçekten aile çocuğu derler ya öyle biri.
Ondan asla sıkılmadım , benden sıkılmadığını biliyorum. Aşkla bakarız birbirimize.
Birkez elimi tutmadan yürüdüğünü bilmem , Otururken öyle vıcık vıcık yanaklarımı öpmez ellerimi öper hep.
Ne istersem alır , yapmaya çalışır.
Ama neden bu kadar manasız tartışma.
Anlam veremiyorum herşey sorun en ufak şeyler büyüyor dağ oluyor.
Sorun kıskançlık değil sorun ne anlamıyorum.
Beraberken sorun yok . O çok sevgi dolu biri , benim için çok , önemli çok özel.
Ne o ne ben çenemize sahip değiliz. Ama en çok ben.
Ben zorluyorum , her dediğimi çeksin istiyorum ama bir yerden sonra dayanamıyor patlıyor bu sefer ben üzülüyorum bana neden böyle davranıyorsun. E kızım çocuğun ki de can !
Öfkemi kontrol edemiyorum. Hayatımdaki herkese karşı dilim sert ve sivri.
Kızlar ondan vazgeçmek istemiyorum , onunda benden vazgeçmesini istemiyorum.
Artık tartışmalarımız son bulsun istiyorum.
Aramızda sürekli bir çekişme . Daha doğrusu ben bişeyler bulup sorun yaratıyorum.
Belki sizlerden yardım alırsam ana sorunun kaynağını bulabilirim diye düşündüm.
Ona ve sevgimize değer veriyorum , o benim '' Sol canım '' :16:
Bugün gene kavga ettik o sinirlenince susmak ister susar sakinleşmek için.
Bense sinirlenince susamam.
Kırmak kırılmak istemiyorum artık :14:

Konumu oku istersen :)

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...578887-erkek-arkadasimi-cok-sikiyormusum.html

Canım konunu okudum.
Bizi durumumuz sizden biraz daha farklı.
Ben ona hesap sorarım o sorar bunlar sorun teşkil etmiyor bana böyle bişeyle hiç gelmedi.
Sorun ona birşeyi yüzkere açıklatıyorum bana kızıyor ben çok trip yapınca falan.
Bir süre sonra patlama yaşıyor ben alınıyorum bu kez.
Hatta sordum bana hesap vermek yada bunu yapmam seni sıkıyor mu diye hayır dedi soracaksın tabi ama açıklama yapınca bana inan on kere sorma dedi.
Bizim meselemiz benim hiç susmamam ve onun hep alttan almasını istemem.
Almayınca sevmiyor gibi hissediyorum.

bazen dayanamıyoruz ama susmak herseye çözüm sanırım.sustugumuzda karşımızdakı konuştuguna pişman olucaktır

Haklısın ama yapı olarak sakin değilim susmak olayını yapamıyorum :(

Sanki beni,bizi anlatmışsın ya. O kadar örtüşüyor ki huylarımız üstelik biz nişanlıyız düğün tarihimiz yerimiz belli.
Bu saatten sonra ayrı kalmamız imkansız ama en ufak bir gerginlik o kadar büyüyor ki anlatamam.
seninle tek farkımız ben ne kadar sayarsam o da o kadar sayıyor ikimizde teraziyiz ve bu yüzden hep aynı şeylei karsı taraftan bekliyoruz.
İkimizde alttan almıyoruz hep savas içindeyiz.Bazen sevgimizden bile şüpheye düşüyorum.
Bir de ah o mesafeler yok muu. yanımda olsa sarılır öperim ama uzaktayken öyle mi alamıyoruz birbirmizin gönlünü :(

benim erkek arkadaşım da çok sinirliydi. hep alttan alan ben olurdum. en sonunda güzel bir şekilde böyle yapmaması gerektiğini eğer yaparsa ikimizinde acı çekeceğimizi anlattım. çok şükür o günden sonra sinirlerine hakim olmaya çalışıyor. :nazar: onu çok seviyorum :16:

fevri çıkışlar yapman ilşkini yıpratır .. seni sevse bile evlenmek istemeyebilir .yani soğtursun .. herşeyi alttan almasını bekleme ..onunkide can yani ...
bende favriydim başlarda kavgalarımız oldu sonra normal davranmaya başladım ilişkimiz yoluna girdi çok şükür .. tanıma aşamasından oluyor bu tür şeyler ama sen uzun zamandır biliktesin sanırım artık bu şekilde davranman olumsuzluklar getirir ...

Back
X