Moralim Çok Bozuk :( Biri sesimi duysun lütfen.

cigale123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
9
2
36
İstanbul
arkadaşlar yasmin kullanırlekn hamile kalmış ve geç fark etmiş biri var mı aranızda ben malesefki bebeğimin 5. haftasında fark ettim. var ise ne yaptınız cocukta anormaliye neden olabilir deniyor.

bu deneyimi yaşamış cocuğunu doğurma kararı alan var mı aranızda? Bir problem yaşadınız mı acaba hiç? Lütfen yardımınıza ihtiyacım var....

canım ben bılmıyorum ama uzme bu kadar kendını esirgeyen Allah ne guzel esırger onu herseyden ınş. bı seyı yoktur olumlu dusun canım :(

Arkadaşım öncelikle Rabbim sağlık versin inşaallah... İçin rahatlasın diye söylemiyorum arkadaşım benim sağlıkçı bir arkadaşım var sürekli şunu söyler: hamileliğin ilk 6 ayında ilaçlar bebeğe ya hiç etki etmez ya da öldürür... sakat bırakmaz telaş etmeyin.
inşaallah senin bebeğinde de hiç bir sorun yoktur çokkk sağlıklı kolay rüya gibi harika bir hamilelik ve doğum geçirirsin arkadaşım...

canım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah ben hamileliğimin ilk haftalarında 2 dişime kanal tedavisi yaptırdım tedavinin ortasında fark ettim ve tedaviye devam ettim doktorumun onayıyla ve şu anda hamileliğim gayet sağlıklı ilerliyor şükürler olsun arkadaşta demiş ya ilk aylarda ilaçlar ya bebeği düşürür yada devam ettirir herhangi bir engel oluşturmaz yani canım :)

cok sağolun arkadaşlarrr inanınki moralim inanılmaz bozuk doktorum yuvarlak ifadeler kullandı o yüzden iyice moralim bozuldu.belki planlı olmadı ama kıyamam ben o masuma insallah dedğiniz gibi olur arkadaşlar.

Back
X