- 1 Ocak 2025
- 32
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi poncik_lokum
-
Bu durumun çözümü nedirYapmayın bu kafada giderseniz erkekler sizi buradan vurur iki iltifat sonra sevişir ertesi gün hokus pokus ortadan kaybolur,böyle 3-5 derken hayatınızı çöplüğe çevirirsiniz.Sizin gibi kolayca aşık olan duygusal kadınlar için en tehlikeli yol bu....
Cinsel ihtiyaçları gidereyim derken kiminle beraber olduğunuza dikkat edin. Eskort takipleyen adam onlarla olmak için can atıyordur ki oluyordur da zaten. Bu da size dertten, hastalıktan başka bir şey getirmez.Gezecek dolaşacak para yok kiKredi çekip geldim buralara, şimdi Erasmus stajı yapıyorum, haftada dört gün aralıksız beş saat çalışıyorum ama her gün 2 saat yol gidiyorum dönünce de yorgunluktan ölüyororum. Kariyerime odaklanmayı ben de çok istiyorum, (şu an en büyük hedefim bir dil okulu açmak) ama hep bir yalnızlık var içimde. Neredeyse iki senedir bekarım. Artık kendimi yalnız hissetmek istemiyorum ve cinsel ihtiyaçlarım da var
Üniversiteyi bitirdim, mezunum şu an.Cinsel ihtiyaçları gidereyim derken kiminle beraber olduğunuza dikkat edin. Eskort takipleyen adam onlarla olmak için can atıyordur ki oluyordur da zaten. Bu da size dertten, hastalıktan başka bir şey getirmez.
Yurtdisinda erasmus yaparken niye tinderdan biriyle tanisiyorsunuz onu da anlamadim. Üniversiteden yaşınıza basınıza iadeallerinize uygun kendiniz gibi birilerini bulun gezin dolaşın eğlenin gülün yahu.
Tamam her neyse çevrenizden bulun, staj yaptığınız ortamda bulun. Etkilinlik, aktivite vs. katilabileceğiniz ne varsa oralardan bulun.Üniversiteyi bitirdim, mezunum şu an.
Evet insanlar dönem dönem sevilmek,bir nefes sex ihtiyacı hisseder bunda yanlış bir şey yok.Benim yapım uygun iki sevişir sonra arkama bakmadan giderim diyen biri değilsiniz o kişiyi tamamen benimseyecek durumdasınız,sıkıntılı tipleri çekiyor olabilirsiniz bu hikayenin sonu iyi değil.Kendinizi oyalayacak, adrenalin yüklü sporlar deneyerek biraz kendinize alan açacaksınız.....Yakınlık ihtiyacımı nasıl karşılayacağım peki?
Bu işin sonu hastalık kapmaya kadar gider dikkatli olun...Üniversiteyi bitirdim, mezunum şu an.
Tinderdan tanisip evlenilir. Benim de arkadaslarim var farkli applerde tanisip evlenen.Ev arkadaşım İspanyol ve o bana Tinder'ı indirmemi önerdi, söylediğine göre onun kız kardeşi ve bir arkadaşı eşleriyle Tinder'dan tanışmış...
Kaç kurtar kendini bacım iyi biri olsaydı zaten sen şuan böyle şeyleri yazıyor olmazdın emin olBen şu an İspanya'dayım. Yaşım 22, İngilizce Öğretmeniyim. Burada Tinder yoğun olarak kullanılıyor, yani tanışmak için... Ben birisiyle evlenmek istiyorum. Gerçekten istiyorum bunu. Ama karşıma çıkan bir çocuk (Kolombiyalı, yaş 25) bana başlangıçta bol bol love bombing yaptı, şimdi sürekli onu düşünmeye başladım. Sonra adamın İnstagramını istedim, adamın İnstagramında bir sürü eskort, açık saçık giyinen kadın, vesaire dopdolu. (Ben de aşırı kapalı giyinen bir insan değilim, ama kısmen usturuplu diyebiliriz.) Bense kültürlü bir insanım. Öğretmenlik hesabımda İngilizce öğrenmek ile ilgili içerikler falan paylaşıyorum. Buraya yazmamın sebebi sadece iç dökmek. Biraz derdimi anlatmaya ihtiyacım var...
Sapığın teki yani.Ben şu an İspanya'dayım. Yaşım 22, İngilizce Öğretmeniyim. Burada Tinder yoğun olarak kullanılıyor, yani tanışmak için... Ben birisiyle evlenmek istiyorum. Gerçekten istiyorum bunu. Ama karşıma çıkan bir çocuk (Kolombiyalı, yaş 25) bana başlangıçta bol bol love bombing yaptı, şimdi sürekli onu düşünmeye başladım. Sonra adamın İnstagramını istedim, adamın İnstagramında bir sürü eskort, açık saçık giyinen kadın, vesaire dopdolu. (Ben de aşırı kapalı giyinen bir insan değilim, ama kısmen usturuplu diyebiliriz.) Bense kültürlü bir insanım. Öğretmenlik hesabımda İngilizce öğrenmek ile ilgili içerikler falan paylaşıyorum. Buraya yazmamın sebebi sadece iç dökmek. Biraz derdimi anlatmaya ihtiyacım var...
Enerjini yüksek tutarak, olumlu düşüncelerle evrene mesaj yollayıp hayatına bakarak bekleyeceksin.çok gençsin yavrum çok gençsin.biliyorum o yaşlarda ya istediğim gibi gitmezse diye çok stres olunuyor ama insanların neredeyse tamamı istediği ilişkilere denk geliyor.sen de denk gelirsin elbet.herkesin hayat yolu aşağı yukarı aynı.sağolsun hayat kimseyi kolay kolay dışta bırakmıyor.Yakınlık ihtiyacımı nasıl karşılayacağım peki?
Birisiyle evlenmek istiyorum diyorsan genelde takılmak niyetinde birileriyle görüşme boşuna hayal kırıklığı. Dediğinle yaptığın birbirini tutsunBen şu an İspanya'dayım. Yaşım 22, İngilizce Öğretmeniyim. Burada Tinder yoğun olarak kullanılıyor, yani tanışmak için... Ben birisiyle evlenmek istiyorum. Gerçekten istiyorum bunu. Ama karşıma çıkan bir çocuk (Kolombiyalı, yaş 25) bana başlangıçta bol bol love bombing yaptı, şimdi sürekli onu düşünmeye başladım. Sonra adamın İnstagramını istedim, adamın İnstagramında bir sürü eskort, açık saçık giyinen kadın, vesaire dopdolu. (Ben de aşırı kapalı giyinen bir insan değilim, ama kısmen usturuplu diyebiliriz.) Bense kültürlü bir insanım. Öğretmenlik hesabımda İngilizce öğrenmek ile ilgili içerikler falan paylaşıyorum. Buraya yazmamın sebebi sadece iç dökmek. Biraz derdimi anlatmaya ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?