moralim cok bozuk.offff sikildim artik

Beraber aile terapistine gitseniz olmaz mi canim? Yanlis anlama senin evliligini elestirmek gibi olmasin ama nedenler cok gereksiz gibi geliyo. Gecmis gecmiste kalmis sonucta. birde evladiniz var bence buna odaklanin.

st.gallen deyim.bu arada yasadiklarimiz cok gereksiz kücük kücük seyler ama benim takildigim bu kücük seylerden pis laflar cikmasi ya.her yerden bisey hersey üstüstüne geldi benim psikolojim cok bozuldu. ve borclarimiz da var sosyal hayatimizda sifir belki bir tatli yapsak basbasa kalsak iyi gelecek bu sene onun hic izni yok isiylede cok sorunlari var konton spital de calisiyor

keske eski günlerimze dönsek ne kadar iyi bir cifttik.esim ne kadar düsünceli bir insan aslinda niye böyle oldu yaaa offffff niye sanki baska biryle evliyim .benim tanidigim adama ise hala deli gibi asigim.keske tekrar eski günlere gönebilsek herseyi siler atarim.ben o aski unutamam

Başlık bir garip yazılmış fark etmedinizmi...

Yurt dışındasınız galiba orda ı harfi kullanılmıyor pardon konu dışı oldu ama

benim klavyem farki i var sadece aaa sende askolsun yani biz burda ne yaziyoruz sende

napıyım kalbim fesat şaka bir yana sonradan aklıma geldi pardon arkadaşlar

napıyım kalbim fesat şaka bir yana sonradan aklıma geldi pardon arkadaşlar

bencede.askolsun yaniii..ben burda üzüntüden ölüyorum senin takildigina bak el elin esegini islik calarak ararmis derler ya dogruymus

Bak canim Winterthur`a yakin sayilirsin ki bende o taraflarda calisiyorum. Orda bildigime göre CB & P Rechtsberatung var, eger daha detaili bilgi istersen numarasini felan buldum.

Bunlari arayip bu konuda danisabilirsin de.

bencede.askolsun yaniii..ben burda üzüntüden ölüyorum senin takildigina bak el elin esegini islik calarak ararmis derler ya dogruymus

arkadaşım alınma ama benimde dikkatimi çekti, başlığı düzeltip, büyük harfle yazarsan daha iyi olur yada başka bir başlık yazarsan, tamam senin klavye farklı, istemeyerek yaptın ama çok ayıp bi başlık olmuş çünkü

Benim esimde st.gallenli.. :) hicte sevmem oralari hosuma gitmedi biturlu...
Konuna gelince; cocugunu alamazlar soylersin sorumsuz bir baba oldugunu siddet gordugunu hic korkma.

Yanliz turkiyeye geri gönderme konusunu bilemedim simdi, 2 senedir burdasin. Normalde 5 seneni doldurman lazim...
Sen bi avukata danis.

Saygi olmadan evlilik yürümez..
Ha bide yok degersiz seyin demis fln ama ona her zevki yasatan cocugu dünyaya böylede getiren sensin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…