cevremde benle ayni zamanda evlenmis olan arkadaslarm hamile kaldi dogurdu bile ..bana goz suzuyorlar ne zaman ne zamam diye.cokta uzun zaman olmado evleneli aslinda.neyse cevre baskisi beni.yordu bende cocuk istiyordum ama akisina birakmstm .son zamanlarda baya ustune dustum bu isin ve doktora gittim denememe ragmen cocugum olmuyor kist falanmi var dedm.hormon testi yapti lh fsh den yuksek cikti pco olabilirim gibi moralim oyle bozukki.ben hic boyle bi ihtimal.dusunmemistm.hayal kirikligna ugradm.tedavisi var isede o gucu bulamiyorim sanki kendimde.cok umutsuzum yaaa hemde cokk aglaya aglaya mahvoldum.bu durumu yasayan varmi biraz rahatlamak istiyorum lutfen psikolojim bozuldu.
hayir bende istiyorum ama denememe ragmen olmadigi icn cevre baskisi uzuyor beni.anlatamadim herhalde basta. ama aynen en onemlisi moral biliyorumda onun icn burya yazdm zatenBöyle en ufak bileyde moraliniz bozuluyorsa nasıl anne olacaksınız?
Çevre baskısıyla, herkesin var benim de olsunla, ya olmazsayla çocuk sahibi olunmaz, olunmamalı. Sonra mutsuz anneler sorunlu çocuklar ortalıkta kol geziyor. Hazır olmadan çocuk yapmayın.
Her şeyde bir hayır vardır. Pko'lu bir sürü kadın çocuk sahibi olabiliyor.
ben istiyorum? olmadigi icinde cevrenin soylemleri uzuyor olay bu. neyse sagolnAnlamadığım şu,
Çocuk da çocuk diye kahrediyorsunuz kendinizi,tedavisi varsa bile güç de bulamıyorsunuz.
Allah Allah.
Size böyle bir dert ya da hastalık verilmişse çaresi de verilmiş
Yaptığınız isyana giriyor farkında mısınız.
Ayrıca ,çocuğu siz mi istiyorsunuz çevre mi.
Benim de bi senedir olmuyo Can'ım tedaviye başladım hormonlarımda problem olmadığı halde. Tıp ilerledi çok herşeyin çözümü var. En önemli şey moral stres yapma sakın. Zaten evlilik yeni oturuyor bi senede öyle düşün Rabbim onu da ayarlamıştır Zaman'ı vardırcevremde benle ayni zamanda evlenmis olan arkadaslarm hamile kaldi dogurdu bile ..bana goz suzuyorlar ne zaman ne zaman diye.yapiyoz olmuyo diyemem ya.gerci cokta uzun zaman olmado evleneli aslinda 1,5sene oldu .neyse cevre baskisi beni.yordu cunku ben istesemde olmuyo birileri soruncada zoruma gitmeye basliyo artk.tabiki bende cocuk istiyordum ama baslarda akisina brakmistm .son zamanlarda baya ustune dustum bu isin ve doktora gittim denememe ragmen cocugum olmuyor kist falanmi var dedm.hormon testi yapti lh fsh den yuksek cikti pco olabilirim gibi moralim oyle bozukki.ben hic boyle bi ihtimal.dusunmemistm.hayal kirikligna ugradm.tedavisi var isede o gucu bulamiyorim sanki kendimde.cok umutsuzum yaaa hemde cokk aglaya aglaya mahvoldum.bu durumu yasayan varmi biraz rahatlamak istiyorum lutfen psikolojim bozuldu.
O kayıp sonrası beni hiç düşünmeden kendi hikayesini, Bebek kıpırtılarını ballandırarak anlatan insanları ben de tanıdım maalesef. Böyle zamanlarda insan kimin ne olduğunu anlıyor.Ben de uzun süre sonra gebe kalıp bebeğimi İki aylıkken kaybettim. Bu daha ağır bir acı. Daha kötüsü hamile bir tanıdığın sözde geçmiş olsun'a arayıp kendi bebeğinin ultrason macerasini dinlemek. Daha da psikolojik baskısını çekmek. Allaha havale ediyorum. Bebek olur veya olmaz da insanlık baki. Takmayın siz de herşeyin zamanı var demekki...
cevremde benle ayni zamanda evlenmis olan arkadaslarm hamile kaldi dogurdu bile ..bana goz suzuyorlar ne zaman ne zaman diye.yapiyoz olmuyo diyemem ya.gerci cokta uzun zaman olmado evleneli aslinda 1,5sene oldu .neyse cevre baskisi beni.yordu cunku ben istesemde olmuyo birileri soruncada zoruma gitmeye basliyo artk.tabiki bende cocuk istiyordum ama baslarda akisina brakmistm .son zamanlarda baya ustune dustum bu isin ve doktora gittim denememe ragmen cocugum olmuyor kist falanmi var dedm.hormon testi yapti lh fsh den yuksek cikti pco olabilirim gibi moralim oyle bozukki.ben hic boyle bi ihtimal.dusunmemistm.hayal kirikligna ugradm.tedavisi var isede o gucu bulamiyorim sanki kendimde.cok umutsuzum yaaa hemde cokk aglaya aglaya mahvoldum.bu durumu yasayan varmi biraz rahatlamak istiyorum lutfen psikolojim bozuldu.
Ya canim o baski yapan cevremi gelip bakacak bebegine sanki.cevremde benle ayni zamanda evlenmis olan arkadaslarm hamile kaldi dogurdu bile ..bana goz suzuyorlar ne zaman ne zaman diye.yapiyoz olmuyo diyemem ya.gerci cokta uzun zaman olmado evleneli aslinda 1,5sene oldu .neyse cevre baskisi beni.yordu cunku ben istesemde olmuyo birileri soruncada zoruma gitmeye basliyo artk.tabiki bende cocuk istiyordum ama baslarda akisina brakmistm .son zamanlarda baya ustune dustum bu isin ve doktora gittim denememe ragmen cocugum olmuyor kist falanmi var dedm.hormon testi yapti lh fsh den yuksek cikti pco olabilirim gibi moralim oyle bozukki.ben hic boyle bi ihtimal.dusunmemistm.hayal kirikligna ugradm.tedavisi var isede o gucu bulamiyorim sanki kendimde.cok umutsuzum yaaa hemde cokk aglaya aglaya mahvoldum.bu durumu yasayan varmi biraz rahatlamak istiyorum lutfen psikolojim bozuldu.
O kayıp sonrası beni hiç düşünmeden kendi hikayesini, Bebek kıpırtılarını ballandırarak anlatan insanları ben de tanıdım maalesef. Böyle zamanlarda insan kimin ne olduğunu anlıyor.
Bana da eşim birkaç kez "sana öyle geliyordur, o mutluluğunu seninle paylaşıyordur"dedi ama ben de mutluluğunu paylaşacağı insanın ben olmadığımı ısrarla yeniledim. Zaman geçtikçe ve 9 ay boyunca bana göbeğini göstermesiyle, hamilelikten başka hiçbir muhabbet etmemesiyle art niyetini eşim de anladı. Çektim seti araya rahatım.Aynen öyle malesef. Ve eşim hala bana inanmıyor. Yaşadığım travmaya mi, Bu muameleye mi, eşimin yaptığına mi üzüleyim.
Allaha havale ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?