moralim cok bozuk.. yalnız oldugu daha yenı anlamak

nefeskesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
776
191
123
İstanbul
merhaba kızlae.. daha once bır kızarkasımın ne menfaatı var demıstım.. konumu yalnıs anlayanlarda oldu, dogru anlıyanlarda.. ..........................................................................................................................................................................................................................................................................

nolur dua edın bana.. buna cok ıhtıyacım var.. dayanacak gucum kalmadı artık ne olur yardımcı olun bana..​

Son düzenleme:
Canım bende gecen sene 4 senelık erkek arkadasımdan ayrılmıstım. 1 bucuk ay ayrı kaldık. Bu anlattıgın olayların hepsını bızzat yasadım annenle yasadıgın sorunlarda dahıl buna. Tek dostum sırdasım sevgılım oldugunu dıger ınsanların yapmacık sıradan ınsanlar oldugunu anladım. Daha sonra zaten oda bende dayanamadık barıstık. Uzun surelı ılıskılerde kısının sevgılısı, arkadası, dostu erkek arkadası oluyor. Ister ıstemez dıger arkadaslarına vakıt ayıramıyosun. Bence kafanı topla, bıran once ne yapman gerektıgıne karar ver. Dogru yol cok uzakta degıldır emın ol bundan...

şimdi böyle hıssetmenız çok normal tabı alışkanlıklar kolay unutulmuyor olay daha çok yenı bıraz zamana ihtıyacınız var

Canım yaşadıklarımız tıpatıp aynı değil ama benzer şeyler.

Bende çook yakınız sandığım kişileri ortam değişince kaybettim.

Daha doğrusu onlar kaybettiler. Bu dünyada senin tek dostun ailendir..

Ne olursa olsun seni sevmekten asla vazgeçmeyecek kişilerde yine ailendir.

Bende çok kötü hissetmiştim ama şu an o konuda hissizim..

Tek başıma da mutluyum, zaten önemli olan bu değil midir?

Sen tek başına da güçlü ve mutlu olmaya çalış canım,

çünkü ne kadar etrafın kalabalıkta olsa bir yerden sonra hep yalnızsın..

Hem böylece kırılmazsın.. önemsemezsin..

Herşeyin doğru zamanı vardır, sabret ve bekle..

Bende öyle yapıyorum :114:

Canım bende gecen sene 4 senelık erkek arkadasımdan ayrılmıstım. 1 bucuk ay ayrı kaldık. Bu anlattıgın olayların hepsını bızzat yasadım annenle yasadıgın sorunlarda dahıl buna. Tek dostum sırdasım sevgılım oldugunu dıger ınsanların yapmacık sıradan ınsanlar oldugunu anladım. Daha sonra zaten oda bende dayanamadık barıstık. Uzun surelı ılıskılerde kısının sevgılısı, arkadası, dostu erkek arkadası oluyor. Ister ıstemez dıger arkadaslarına vakıt ayıramıyosun. Bence kafanı topla, bıran once ne yapman gerektıgıne karar ver. Dogru yol cok uzakta degıldır emın ol bundan...

cnm benımm cok tesekkur ederım ınsallah nıckın gıbı mus mutlu olursun :54: okadar caresız kaldımkı dost sandklarımın dost olmaması, ben menfaatın kelıme anlamını 25 yasımda suratıma sertce carpınca ogrendım.. okadar yalnız hıssettırdıkı cevrem bana kendımı meger ben gulerken herkes cok ıyıymıs ben boyle hıssedınce herkesın ısı varmıs.. ınsanlar neden yalan soylerkı yada bahaneler uydururkı ınana bu daha cok koydu bana :50::50:

bıde ustune eskı erkek arkadsım dostlugunu ozlemem ıcımde ona karsı askım yada kalp carpıntım kalmadı yokluyorumda kendımı.. eger ona gıdersem bana ıhanet eden menfaatcı arkadslarımdan ne farkım kalır dıorum.. bıktım guclu gozukmekten be arkadsım.. :5:

şimdi böyle hıssetmenız çok normal tabı alışkanlıklar kolay unutulmuyor olay daha çok yenı bıraz zamana ihtıyacınız var

cok tesekkur ederım nova3 .. ama okadr yalnız hıssetırıldımkı arkadslarımın tarafından dıger mesajlardada soyledım ben ılk defa menfaatın anlamını 25 yasımda yuzume carparak ogrendım.. okadar uzuldumkı herkes ben gulerken mukemmelmıs ama boyle bır durumda nedense herkes nedense hayat telasına dusmus:14::14: tamam cocuk gıbı herkes yanımda olsun degıl derdım ama enazından bahaneler uydurup yalan soylemelıler bu daha cok koydu arkadsım :14:

erkek arkadsım dostummus benım meger, ona karsı hıc ask namına bırsey hıssetmıorum onun yanın a gıtmsem bu menfaatcı arkadslarımından ne farkım kalır dıorum.. cok yalnız hıssetırıldım nova.. hayatımda uzuldum elbette ama budakar degersız hıssetırılmedım

üzgünüm ama en az 6 aya ihtiyacınız var zamanla unuttum diyeceksiniz sonra bi anda tekrardan bastıracak canınız yanacak ağlayacaksınız toparlanamayacaksınız ama en güzel çare zaman inanın

Canım yaşadıklarımız tıpatıp aynı değil ama benzer şeyler.

Bende çook yakınız sandığım kişileri ortam değişince kaybettim.

Daha doğrusu onlar kaybettiler. Bu dünyada senin tek dostun ailendir..

Ne olursa olsun seni sevmekten asla vazgeçmeyecek kişilerde yine ailendir.

Bende çok kötü hissetmiştim ama şu an o konuda hissizim..

Tek başıma da mutluyum, zaten önemli olan bu değil midir?

Sen tek başına da güçlü ve mutlu olmaya çalış canım,

çünkü ne kadar etrafın kalabalıkta olsa bir yerden sonra hep yalnızsın..

Hem böylece kırılmazsın.. önemsemezsin..

Herşeyin doğru zamanı vardır, sabret ve bekle..

Bende öyle yapıyorum :114:

dogru soyluosun arkadsım haklısın tesekkur ederım onemlı olan aılem.. ama bazen bukdar mudahale etmelerını bana bıraz saygı gostermemlerını anlamıorum.. daha nelerı var anlatsam hak verırsın..

cok degersız hıssetırıldım be arkadsım bukadar olmamlıydı.. elbettekı hayatımda uzuldum kocaman bır yazık dedım.. dost dedıklerımden bu sekılde bır muamele gorunce cok koydu laylayboom :14::14:

ben boyle yapmazdım dost nedır sen cagırmasanda ses etmesende kapına zorla vurup sana bakmaya gelendır.. ben sevmıorum boyle menfaatcı seylerı.. cok uzuluorum.. tek kısılık bır huzun oldu bu.. guvenım alt ust oluverdı :14::14:

erkek arkadsım dostlugunu ozledım ama ona karsı enn ufak ask kıpırtım kalmadı.. sadece dost namına gıtsem menfaatcı arkadslarımın ne farkım kalır dıorum.. kocaman yazık bır yasıorum.. cok uzgunum gecmıo arkadsım gecmıo yoruldum..:14::14::14:

üzgünüm ama en az 6 aya ihtiyacınız var zamanla unuttum diyeceksiniz sonra bi anda tekrardan bastıracak canınız yanacak ağlayacaksınız toparlanamayacaksınız ama en güzel çare zaman inanın

cok tesekkur ederım cnm mesaj yazdıgın ıcın ama tamam gecsın 6 ayım ama bu arkadslarımın benı degersızlestırmesı o daha cok koydu be arkadsım.. nerde hata yapıorumm dıorum okadar ınce dusuonuorum dusunduklerımı soylesem okadarda degıl nefeskesen menfaat ıste adı dostunu arkads gıbı gorunenı gordun dersınız.. bunu anlamak okadar koyuokı bana arkadsım..

neyapıcam kıme omzunda aglıcam butun guvenımı altust ettıler :14::14::14: dostluk bu degıl ztn erkek arkadsımın varlıgındada yalnızdım ama enzından telın bır ucunda o vardı sımdı sadece dertlesmek ıcın gıtsem menfaatcı arkadslarımdan ne farkım kalır:14::14::14:

dua edın neolur bana :14::14: allah razı olsun cnm yazdıklarınız ıcın ama neolur dua edın:14:

kızlar cok tesekkur edıorum okuyan mesaj yazan ama neolur dua edın.. allah kımseyı boyle degersız hıssettırmesın.. okadar koyuyokı bu durum ama:14::14:

kızlar cok tesekkur edıorum okuyan mesaj yazan ama neolur dua edın.. allah kımseyı boyle degersız hıssettırmesın.. okadar koyuyokı bu durum ama:14::14:

Herkes kendi değerini kendi belirler.

Sen kendine değer vermezsen kimse vermez.

O yüzden kendini değersiz görme :20:

Onlar kaybetti seni, böyle düşün.

Bu dünyada her bir insan her bir canlı değerlidir.

Kendini değersiz görmek isyan etmektir, yapma.

Herkesi yanında götüremezsin bazıları dünde kalmalı..

Böyle düşün ve kararsız olma canım..

dost diye varımı yoğumu verdiklerim bana ne biçim kazıklar attılar gerçekten yalnızlık çok kötü. bazı insanlar hiç arkadaşa gereksinim duymadan eğlenebilirler kendileriyle olmayı severler. ama ben o şanslı gruptan değilm malesef... bende hep bi arkadaşa ihtiyaç duyuyorum. üstelik benmde uzun süreli ilişkim bitti 2 ay oldu ve aşk namına hiçbirşey kalmamış tükenmişim resmen... toparlancaz canım arkamızdan vuran arkadaşlarımız varsın hiç olmasın:ssz:

Herkes kendi değerini kendi belirler.

Sen kendine değer vermezsen kimse vermez.

O yüzden kendini değersiz görme :20:

Onlar kaybetti seni, böyle düşün.

Bu dünyada her bir insan her bir canlı değerlidir.

Kendini değersiz görmek isyan etmektir, yapma.

Herkesi yanında götüremezsin bazıları dünde kalmalı..

Böyle düşün ve kararsız olma canım..

dogru soyluosun haklısın arkadsım.. bazı kısıler dunde kalmalı ama okadar uzuldumkı ya neden dıe sormaktan kendımı alamıorum.. verdıgım emeklerı yaptıgım cabaları.. :50::50: ben boyle yapmazdım dıorum guclu olamıorum sılkelenıp dımdık duramıorum kınlenmekte korkuorum ınsanlara.. guvenım kalmadı .. bılmıorum.. Hz mevlanın bız sozu var hersey ust uste geldıgınde sakın vazgecme , orası senın kaderının degısecegı yerdır.. sozu yalnıs yazmıs olabılırım tam hatırlamadım cnm.. ınsallah gecer.. gecsın cnm benım gecsın artık dayanamıorum

dost diye varımı yoğumu verdiklerim bana ne biçim kazıklar attılar gerçekten yalnızlık çok kötü. bazı insanlar hiç arkadaşa gereksinim duymadan eğlenebilirler kendileriyle olmayı severler. ama ben o şanslı gruptan değilm malesef... bende hep bi arkadaşa ihtiyaç duyuyorum. üstelik benmde uzun süreli ilişkim bitti 2 ay oldu ve aşk namına hiçbirşey kalmamış tükenmişim resmen... toparlancaz canım arkamızdan vuran arkadaşlarımız varsın hiç olmasın:ssz:

haklısın cnm benım varsın hıc olmasın.. ama okdar koyuyokı bu durum bana bıktım guclu gozukmekten.. ztn artık ıstesemde sılkelıp dımdık duramıorum.. neden boyle arkadsım :14::14::14:

eden ettıgını bulur onlarda bulacaktır elbet.. sonra dusunuorum ben kıme ne ettımde bukadar degersız hıssetırıldım dıorum.. erkek arkadsım desem ztn yanındada yalnızdım..

dost dedıklerının koca bır yalan olması, herhangı bırı gıbı selam verdıgın kapıcıdan farklı olmaması bır koyuyo.. bır omuz arıorum sadece sıcacık.. hatalar yapmak ıstemıorum bu psıkolojı ıle.. ısyan etmıorum ama sadece haklı bır sıtem bu nebıleyım.. kendını tek basına hıssetmek kımseyede anlatamıorum:14::14: :14: kıme anlatıcam dost dedıklerım komık bahaneler uydurdular yalan soyledıler ama bır eglenceye cagırsam kosa kosa gelırler mı deyım:14::14: Allahım rabbım bana bu degersızlıgı onlarada yasatsın belkı anlarlar nekadar kotu bırsey yaptıklarını:14::14::14:

hıc ınsanlar tarafından kotuluk gormeyen kısılere ınanamıorum.. ınsanlar karsılarına cıkan en ufak ıyılıklerı bıle goremıorlar kızlar :14::14::14:

dua edın kızlar bana buna cok ıhtıyacım var tesekkur ederım okuyan yazan herkese..

Ayrılık acıdır...acıtır...kanatır...

Yıkar geçer yüreğini.Acısı günlerce haftalarca aylarca taze kalır.

Arasıra anımsadıkça yaran kanar.Kanadıkça canın yanar.

Ama zamanla her yara gibi o yara da kabuk bağlar.

Sonra kabuk düşer ve sadece izi kalır .Bazı durumlarda da iz miz kalmaz kapanır gider.

Nefeskesen sen şimdi bu sürece yeni bastın ayağını.

Çok yeni çok taze ayrılığın.O yüzden bu denli üzülmen bu denli yalnız hissetmen.

Boşlukta gibisin şuan etrafın bomboş herkes var ama aslında kimse yok.

Zamanla atacaksın bu düşünceleri üzerinden.Yeniden nefes almaya başlayacaksın.

Kalbin yineden ve yeniden atmaya başlayacak.

Annene kızma seni bu zamanında yanında olmak istiyor.Kafanın dağılmasını istiyor.

Yalnız kaldıkça daha çok düşünüp daha çok kötüleşirsin.

Biraz annenle vakit geçir.Bırak yqnında olsun sana destek olsun.

Beraber alışverişe çıkın sinemaya gidin mağazaları turlayın saç ve cilt bakımına gidin.

Kitap oku diğer zamanlarında.Eve kapanıp kalma.

Eninde sonunda atlatacaksın.İnan bana....

Ayrılık acıdır...acıtır...kanatır...

Yıkar geçer yüreğini.Acısı günlerce haftalarca aylarca taze kalır.

Arasıra anımsadıkça yaran kanar.Kanadıkça canın yanar.

Ama zamanla her yara gibi o yara da kabuk bağlar.

Sonra kabuk düşer ve sadece izi kalır .Bazı durumlarda da iz miz kalmaz kapanır gider.

Nefeskesen sen şimdi bu sürece yeni bastın ayağını.

Çok yeni çok taze ayrılığın.O yüzden bu denli üzülmen bu denli yalnız hissetmen.

Boşlukta gibisin şuan etrafın bomboş herkes var ama aslında kimse yok.

Zamanla atacaksın bu düşünceleri üzerinden.Yeniden nefes almaya başlayacaksın.

Kalbin yineden ve yeniden atmaya başlayacak.

Annene kızma seni bu zamanında yanında olmak istiyor.Kafanın dağılmasını istiyor.

Yalnız kaldıkça daha çok düşünüp daha çok kötüleşirsin.

Biraz annenle vakit geçir.Bırak yqnında olsun sana destek olsun.

Beraber alışverişe çıkın sinemaya gidin mağazaları turlayın saç ve cilt bakımına gidin.

Kitap oku diğer zamanlarında.Eve kapanıp kalma.

Eninde sonunda atlatacaksın.İnan bana....

ne güzel yazmıssın arkadsım yazını okudukca gozlerım doldu suan... kıme kızayım kırılayım bılmıorumkı.. dogru annem yanımda olmak ıstıyor ve onu cok sevıyorum ama bazen okadar bencılkı gecmıste yasadıgım kavgaları tartısmaları hatırlıorum onunla.. gercı kavga denılemez ben genelde susuodum o konusuodu bazen gereksız sıddet uyguluodu...:14::14::14: herkes hayatında bırkere terlık yemıstır hayatında annesınden gulerek anlatır.. ama ben gulemıorum:14::14:

bu olanlar bundanmı dıorum ınsanlara guvensızlıgı sevdımmı cok baglanmam bılmıorum bırde arkadslarımda boyle yapınca..

bırbırlerını hıc tanımayan dost zannettıklerım anlasmıs gıbı yuzlerını cıkardı.. yınemı basa dondum arkadsım enbastanmı baslıcam yıne.. hz.mevlanın bır sozu var '' hersey ust uste geldıgınde sakın vazgecme orası kaderının degısecegı yerdır'' sılkelenıp dımdık duramıorum bıle artık guclu duramııorum hıcbırsey olmamıs gıbı davranamıorum.. kendımı cok degersız hıssedıorum arkadsım:14::14:

Ahh arkadasim seni o kadar iyi anliyorum ki.tipatip ayni durumu yasiyorum desem, bir de ustune yurtdisinda oldugumu ve ailemden tek kisi olmadigini eklesem. Cok zor gerekten cok zor. Ben de gun boyu agliyorum, ayrildigim kisinin dostlugunu cok ozluyorum. Benim 2 ay oldu ayrilali,2 senedir beraberdik, cok sey paylastik. Bence annenin yaninda olmasina sukret,en azindan iyi kotu senin yaninda olmak isteyen,seni seven biri var yaninda. Bende o da yok.

Ahh arkadasim seni o kadar iyi anliyorum ki.tipatip ayni durumu yasiyorum desem, bir de ustune yurtdisinda oldugumu ve ailemden tek kisi olmadigini eklesem. Cok zor gerekten cok zor. Ben de gun boyu agliyorum, ayrildigim kisinin dostlugunu cok ozluyorum. Benim 2 ay oldu ayrilali,2 senedir beraberdik, cok sey paylastik. Bence annenin yaninda olmasina sukret,en azindan iyi kotu senin yaninda olmak isteyen,seni seven biri var yaninda. Bende o da yok.

acıkadress cok uzuldumm arkadasım :50::50: ınsanlar bırbırlerını hıc tanımasalar bıle duyguları ortakmıs .. sneı okadar ıyı anlıyorummkı cnm bnm dogru soyluosun enazından benım yanımda annem var arada takıssakta o olmasa yada evde bır ses olmasa neyapardım bılmıorum.. yalnız kalıp acımı paylasamıorum bıle ama yınede ne ıstedıgımı bılmıorum.. hayatımdakı cevremdekı ınsanlar okadar degersız hısssettırdıkı benı..

ama senın durumun dahada zormus be arkadsım hem gurbette.. ailenın yanına gıtsen yada dostum dedıgın yanına bas gıt arkadsım.. hayat boyle gecmıo ınan.. benım aılemden baska gıdecek kımsem yok ztn onlarada anlatamıorum yasadıklarımıda:14::14: cakıldım kaldım buraya.. oyuzden kos aılene dostuna cnm arkadsım.. maddıyatın varsa eger cık tatıle gıt arkadasım ben yapamıorum.. dua edıorum bızımgıbılere sende dua et bana arkadsım.. rabbım gonlumuze gore versın .. mutlu huzurlu etsın allahım bızlerı

Back
X